Κι ενώ το καλοκαίρι καλά κρατεί, εμείς προτείνουμε αγορές που συμβαδίζουν με την εποχή, προσφέροντας λύσεις για τις στιγμές μας στις παραλίες, αλλά και για το σπίτι που αφήνουμε πίσω.

Samsung Galaxy S9

Χωράνε σε μια παλάμη ένας κινηματογράφος, μια ψηφιακή κάμερα που φωτογραφίζει εξαιρετικά ακόμα και με πολύ φτωχό φωτισμό, ένα εντυπωσιακό ηχοσύστημα, μια παιχνιδομηχανή, ένα πλήρες γραφείο και… η γραμματέας σας; Η Samsung απαντά «ναι», προτείνοντάς σας να πάρετε στην παραλία μόνο το αδιάβροχο S9! Super AMOLED οθόνη 5.8”, πανίσχυρος οκταπύρηνος Exynos επεξεργαστής, 4GB RAM, κάμερα με μεταβλητό διάφραγμα (f/1.5-2.4) και φυσικά η πανέξυπνη βοηθός Bixby, απαρτίζουν μια σύνθεση που θα αντικαταστήσει επάξια τουλάχιστον μια βαλίτσα από ηλεκτρονικές συσκευές στις διακοπές σας!

Ενδ. τιμή: 699,00€ (προσφορά μέχρι 31/8)

Crystal Audio BT-01

To headset ακουστικών που ενδείκνυται για χαλάρωση στην αιώρα με τη συνοδεία της αγαπημένης σας μουσικής, σε ποιότητα που αρμόζει στην ανεβασμένη καλοκαιρινή σας διάθεση. Η ασύρματη Bluetooth συνδεσιμότητα θα κάνει ακόμα πιο εύκολη την όλη διαδικασία, καθώς τα καλώδια δεν συνάδουν με το πνεύμα των διακοπών. Ξεχωρίζουν για την αναπαραγωγή ήχου υψηλής καθαρότητας και τα δυνατά μπάσα που χαρίζουν βάθος. Προσφέρονται με καλώδιο micro USB για εύκολη και γρήγορη φόρτιση.

Ενδ. τιμή: 39,90€

Devolo Home Control 

Door/Window Contact

Η σειρά Home Control της Devolo στοχεύει στο να αυτοματοποιήσει το σπίτι σας, προκειμένου να μην ανησυχείτε για καθημερινά μικροπροβλήματα που μπορούν να προκαλέσουν ζητήματα ασφάλειας. Η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να αντιληφθεί ανοιχτές πόρτες και παράθυρα και στη συνέχεια να σας ειδοποιήσει με sms, email ή μέσω της ειδικής εφαρμογής της Devolo. Συνδυάστε την με άλλες συσκευές της ίδιας σειράς και χειριστείτε  με άνεση τις οικιακές σας συσκευές, ακόμα και αν λείπετε για διακοπές!

Ενδ. τιμή: 49,90€

Huawei MediaPad M5

Λατρεύετε το διάβασμα στην παραλία, ακούγοντας ταυτόχρονα μουσική; Ταυτόχρονα, όμως, ανησυχείτε μήπως σας καλέσουν από τη δουλειά στη μέση του πουθενά και σας ζητήσουν να απαντήσετε σε ένα επείγον mail όσο βρίσκεστε σε μια παραλία που δεν υπάρχει WiFi; Το MediaPad M5 10.8 ιντσών φτιάχτηκε για σας! Χωράει τόνους βιβλίων που μπορείτε να απολαύσετε στην απίστευτης ποιότητας IPS 2K οθόνη του, διαθέτει τέσσερα ηχεία Harman Kardon για τα μουσικά άλμπουμ σας και 3D ήχο για τις ταινίες σας. Η μπαταρία των 7.500mAh θα σας κάνει να ξεχάσετε που αφήσατε τον φορτιστή. Και ναι, δέχεται και 4G SIM για εκείνο το mail που πρέπει να απαντήσετε στη μέση του πουθενά!

Ενδ. τιμή: 499,00€ (4G έκδοση)

Panasonic Lumix DMC-FT30

Η φωτογραφική μηχανή που μπορεί να σας συνοδεύσει στις διακοπές και να απαθανατίσει τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά της, καθώς μπορεί να αντέξει πτώσεις από ύψος 1,5 μέτρου ή βουτιές στο νερό σε βάθος 8 μέτρων. Ο αισθητήρας της έχει ανάλυση 16ΜΡ και καταγράφει βίντεο σε High Definition. Η ενσωματωμένη μνήμη της φτάνει τα 220ΜΒ και προσφέρει δυνατότητες 12 διαφορετικών εφέ.

Ενδ. τιμή: 139,00€

Nikon Coolpix S33

Προσιτή οικονομικά και εξοπλισμένη με αδιάβροχη κατασκευή έως τα 10 μέτρα, ώστε να αποτελέσει την καλοκαιρινή σας συντροφιά, χαρίζοντας απίθανες υποβρύχιες λήψεις. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα CMOS και μπορεί να αποδώσει εικόνες υψηλής ευκρίνειας, σε ανάλυση 13.2MP. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να βιντεοσκοπείτε σε ποιότητα Full HD 1080p και προσφέρει οπτικό ζουμ 3x, ενώ με μία μόνο φόρτιση σας εξασφαλίζει το εντυπωσιακό νούμερο των 220 λήψεων.

Ενδ. τιμή: 99,00€

TP-Link M7450

H συσκευή τσέπης που χρησιμοποιείται ως φορητό σημείο πρόσβασης και μπορεί να υποστηρίξει WiFi σύνδεση για έως και 32 συσκευές ταυτόχρονα. Τοποθετώντας απλώς μια κάρτα SIM, εξασφαλίζετε 4G LTE σύνδεση στο ίντερνετ με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 300Mbps (download). Δέχεται κάρτες microSD (έως 32GB) για κοινή χρήση αρχείων και είναι εφοδιασμένη με μπαταρία 3.000mAh, προσφέροντας αυτονομία 15 ωρών. Φορτίζει μέσω καλωδίου microUSB, κάτι που ευνοεί τη φόρτιση και μέσω powerbank.

Ενδ. τιμή: 159,90€

D-Link DCS-8000LH

To καλοκαιράκι απαιτεί ανεμελιά και ανοιχτές πόρτες που σχηματίζουν ρεύματα δροσερού αέρα. Ωστόσο, για να μην σας πιάσουν… στον ύπνο, μπορείτε να εμπιστευθείτε τη φύλαξη του χώρου σας σε μια IP κάμερα. Συνδέεται μέσω WiFi και μπορεί να δει στο σκοτάδι χάρη στον υπέρυθρο LED φωτισμό. Μπορείτε να δείτε ζωντανά την εικόνα που καταγράφει στο κινητό ή το tablet σας, ενώ εκεί θα λαμβάνετε και ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανιχνεύει ήχο ή κίνηση.

Ενδ. τιμή: 74,90€

Fujifilm Instax Mini 9

Αν λατρεύετε εκείνες τις τυπωμένες φωτογραφίες των διακοπών που συνήθως κολλάμε στο ψυγείο, τότε αυτό είναι το gadget που ψάχνατε. Αρκούν δύο ΑΑ μπαταρίες για τη λειτουργία της, με το πρώτο ζευγάρι να συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Δέχεται έως 10 ατομικά φιλμ, τα οποία ισοδυναμούν με 10 φωτογραφίες που τυπώνονται απευθείας στο πάνω μέρος της φωτογραφικής μηχανής, λίγα δευτερόλεπτα αφού κάνετε το «κλικ» της λήψης. Ενσωματώνει φλας, τεχνολογίες προσθήκης εφέ και ρυθμίζει αυτόματα τη βέλτιστη φωτεινότητα.

Ενδ. τιμή: 89,90€

Speck Presidio Sport

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για extreme δραστηριότητες και εξορμήσεις στη φύση. Ωστόσο, όσοι δεν μπορούν να αποχωριστούν την τηλεφωνική τους συσκευή, θα πρέπει τουλάχιστον να την προστατεύσουν. Η θήκη Presidio Sport είναι κατασκευασμένη από πολυκαρβονικό υλικό, απορροφά τους κραδασμούς και προστατεύει από πτώσεις ύψους έως και 3 μέτρων. Παράλληλα, αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων, παρέχει πλήρη προστασία των θυρών και είναι συμβατή με το Samsung Galaxy S9+.

Ενδ. τιμή: 35,00€

Huawei P20 Pro 

Δεν λέμε, απαραίτητες οι φωτογραφικές μηχανές στις διακοπές, αλλά τι γίνεται με όσους θέλουν να ταξιδεύουν… light, χωρίς πολλές αποσκευές; Η ανυπέρβλητη τριπλή κάμερα του Huawei P20 Pro αφ΄ενός θα βρίσκεται πάντα πλάι σας έτοιμη να απαθανατίσει κάθε απρόβλεπτη στιγμή, αφ΄ετέρου δεν απαιτεί την παραμικρή γνώση από εσάς, καθώς δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ρύθμιση. Αφήστε την τεχνητή νοημοσύνη του Kirin 970 να πάρει τον ρόλο του επαγγελματία φωτογράφου και να σας χαρίσει ένα αξιομνημόνευτο αποτέλεσμα.

Ενδ. τιμή: 709,00€ (προσφορά μέχρι 31/8)

Samsung Bottle 

Καλύψτε τις μουσικές ανάγκες του καλοκαιριού σας, χρησιμοποιώντας το ηχείο 360 μοιρών της Samsung που υπόσχεται να κατανείμει τον ήχο ομοιόμορφα και να δημιουργήσει την ανάλογη ατμόσφαιρα μέσω ειδικών εφέ φωτισμού. Φορτίζει εύκολα πάνω σε ασύρματο φορτιστή, ώστε να μην εξαρτάστε από πρίζες και ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή σχεδίαση σε σχήμα μπουκαλιού. Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth 4.0 και μπορείτε να το συνδέσετε με συσκευές τύπου Android OS 4.4.4 και iOS.

Ενδ. τιμή: 71,00€

Crystal Audio Sonar 

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν διανοούνται τις διακοπές τους χωρίς μουσική, τότε απολαύστε τον ποιοτικό και πάνω απ’ όλα φορητό ήχο που εξασφαλίζει το Bluetooth ηχείο Sonar. O στερεοφωνικός ενισχυτής απόδοσης των 11W και το ενσωματωμένο subwoofer χαρίζουν μια Hi-Fi ηχητική διάσταση στα αγαπημένα σας κομμάτια, τα οποία μπορείτε να χειρίζεστε από απόσταση 10 μέτρων. Ξεχωρίζει για την μοντέρνα εμφάνιση που συμπληρώνει άρτια τα τεχνικά χαρακτηριστικά, προσθέτοντας την απαραίτητη δόση στιλ.

Ενδ. τιμή: 49,90€

Panasonic Lumix DMC-FT7

Αν ψάχνετε τη φωτογραφική μηχανή που θα σας πάει σε… εντελώς νέα βάθη, τότε δοκιμάστε την καινούρια FT7 της Panasonic που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 31 μέτρα κάτω από το νερό χωρίς να αισθανθεί κίνδυνο. Ικανή να σας συνοδεύσει και σε άλλες extreme δραστηριότητες, μιας και είναι ανθεκτική στη σκόνη και τις πτώσεις από ύψος 2 μέτρων, ενώ χαρακτηρίζεται από ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως η 4Κ ανάλυση, ο αισθητήρας των 20.4ΜΡ και το ενσωματωμένο WiFi.

Ενδ. τιμή: Αναμένεται

Alcatel 3X

Θέλετε ένα ολοκαίνουριο, ισχυρό κινητό, αλλά δεν θέλετε να δαπανήσετε και όλο το budget των διακοπών. Το Alcatel 3X με 5.7 ιντσών Fullview 18:9 IPS οθόνη, διπλή κύρια κάμερα με αισθητήρες 13MP+5ΜP και ευρυγώνιο φακό 120ο, το 3Χ θα σας γοητεύσει τόσο με τα χαρακτηριστικά του όσο και με την άκρως συμφέρουσα τιμή του. Στα ατού του και ο αισθητήρας της selfie-cam που ανέρχεται στα 5MP και συνοδεύεται από LED flash. Διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου.

Ενδ. τιμή: 149,90€

Sony Xperia XZ2

 

Με 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο σε Full HD ανάλυση, το super slow motion mode του XZ2 θα δώσει στις βουτιές σας μια επική διάσταση! Η 19MP Motion Eye κάμερα διαθέτει δυνατότητα 4Κ HDR βιντεοσκόπησης για να κρατήσει ανεξίτιλες τις αναμνήσεις σας, ενώ το σύστημα δυναμικής δόνησης (Dynamic Vibration System) μεταφέρει στην παλάμη σας τη δράση των ταινιών που θα απολαμβάνετε κάτω από τον έναστρο ουρανό, στην 5,7 ιντσών HDR Full HD+ οθόνη του αδιάβροχου κινητού!

Ενδ. τιμή: 699,00€ (προσφορά μέχρι 31/8)