Οταν μια συσκευή ενσωματώνει πλουσιότερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τον ανταγωνισμό της στην ίδια τιμή, τότε το μόνο που απομένει είναι να την αποκτήσετε…

Η Vtech, ο Νο1 κατασκευαστής ασυρμάτων τηλεφώνων στον κόσμο, έχει έρθει εδώ και δυο χρόνια στη χώρα μας, κάνοντας αισθητή την παρουσία της με την διευρυμένη γκάμα ποιοτικών προϊόντων που διαθέτει, σε άκρως δελεαστικές τιμές. Τα ασύρματα τηλέφωνά της βρίσκονται ήδη σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής όπως Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Public, Cosmote/Γερμανός, Vodafone, Σκλαβενίτης και CYTA Hellas.

5 λόγοι για να προτιμήσετε Vtech DECT

Ξεχωρίζουν για τις εκτεταμένες δυνατότητές τους δίχως αυτό να αντικατοπτρίζεται σε ακριβότερη τιμή

Φραγή κλήσεων (ανωνύμων ή κατ’επιλογή)

Ελληνικό μενού, manual και τηλεφωνικός κατάλογος

Design που κερδίζει επάξια μια περίοπτη θέση στο σαλόνι σας!

5 χρόνια εγγύηση με πλήρη after sales υποστήριξη

vtech CS1100

Η δυνατότητα ανοιχτής συνομιλίας θα σας λύσει τα χέρια! Διαθέτει λειτουργία ECO, ξυπνητήρι, μενού και τηλεφωνικό κατάλογο στα ελληνικά, καθώς και την άνεση να αποκλείσετε τις ενοχλητικές κλήσεις με απόκρυψη αριθμού.

vtech ES1000

Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο αναλαμβάνει τις… νυχτερινές σας κλήσεις. Υποστηρίζεται ανοικτή συνομιλία, λειτουργία ECO, ξυπνητήρι, και ένδειξη χρόνου ομιλίας για να μην παρασύρεστε μιλώντας με τις ώρες.

vtech LS1400

Ακόμα μια συσκευή όπου το design μαγνητίζει τα βλέμματα! Η φωτιζόμενη 2 ιντσών Dot matrix οθόνη αποδεικνύεται εξαιρετικά πρακτική, όπως και η λειτουργία ανοικτής συνομιλίας, η μνήμη 50 ονομάτων και η δυνατότητα mute.

vtech LS1750 – Retro

Η κλασική σχεδίαση συναντά το φουτουριστικό design! Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και οθόνη LCD θα βρείτε τόσο στο ασύρματο ακουστικό όσο και στον σταθμό βάσης, με την οθόνη της βάσης μάλιστα να είναι και αφής. Ο… διττός χαρακτήρας του ιδιαίτερου αυτού dect υπογραμμίζεται και από την ανοιχτή συνομιλία, η οποία λειτουργεί τόσο στο ασύρματο ακουστικό όσο και στη βάση. Διαθέτει και τηλεφωνητή με έως 14 λεπτά χρόνο ηχογράφησης.

 

vtech LS1850

Ο απόλυτος συνδυασμός σταθερού και ασύρματου τηλεφώνου δελεάζει κάθε απαιτητικό χρήστη. Ιδανικό και για εταιρική χρήση, το LS1850 σετ εμπλουτίζει την εκτεταμένη γκάμα δυνατοτήτων των vtech dect με τη λειτουργία τριμερούς συνομιλίας (σταθερό, ασύρματο και εξωτερική κλήση). Είναι κατάλληλο και για χρήση από ηλικιωμένους χάρη στο μεγάλο πληκτρολόγιο του σταθερού τηλεφώνου και τα 3 πλήκτρα άμεσης κλήσης με χρήση φωτογραφίας καλούντος.

 

 

vtech MS1100

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και ανοικτή συνομιλία με volume booster, λειτουργίες σιγής μικροφώνου και ECO συναντούν την 2 ιντσών dot matrix οθόνη στη λίστα με τα πλεονεκτήματα του MS1100. Black list για τους ανεπιθύμητους αριθμούς και δυνατότητα παρακολούθησης χώρου ολοκληρώνουν το πακέτο!

 

 

 

 

 

vtech PS1200Με έγχρωμη 1,8 ιντσών TFT οθόνη, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, ECO Mode, παρακολούθηση χώρου, black list και ανοικτή συνομιλία με volume booster , το PS1200 ξεχωρίζει επιπρόσθετα για τις έως 17 ώρες χρόνου ομιλίας και για τις έως 210 ώρες χρόνου αναμονής.

 

vtech  LS1350

Και μόνο το design του είναι ικανό να σας πείσει να το αποκτήσετε! Πληκτρολόγιο και οθόνη λευκού φωτισμού, προηγμένο σύστημα με 2 κεραίες και ψηφιακός τηλεφωνητής με 15 λεπτά χρόνο εγγραφής μηνυμάτων, κάνουν το LS1350 να ξεχωρίζει και στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.