Γιορτάζοντας την επιτυχία της Sony στην ανάπτυξη κορυφαίων ηλεκτρονικών προϊόντων, η Επιτροπή EISA (European Imaging and Sound Association) τιμά τη Sony με 7 βραβεία για το 2018.

Ως η μεγαλύτερη συνεργασία εκδοτών στον χώρο των καταναλωτικών ηλεκτρονικών και πολυμέσων στην Ευρώπη, η επιτροπή EISA εκτιμά προσεκτικά και αξιολογεί μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και ως εκ τούτου είναι γνωστή για την αναγνώριση και την ανάδειξη της ποιότητας και της καινοτομίας.

EISA CAMERA 2018-2019: Sony α7 III

Η ανεπανάληπτη καινοτομία της Sony στο χώρο των αισθητήρων εικόνας βρίσκεται στο προσκήνιο με τη νέα α7 III, καθώς διαθέτει τον ολοκαίνουργιο αισθητήρα Exmor R® CMOS, με οπίσθιο φωτισμό 24,2MP[i] (megapixels), εξελιγμένη επεξεργασία εικόνας, εξαιρετική ανάλυση και δυναμικό εύρος 15 σταδίων[ii]  σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας. Συνδυάζοντας αυτόν τον αισθητήρα με μια ποικιλία εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβάνοντας την εξαιρετική περιοχή AF 93%, τη γρήγορης λήψη έως και 10 fps[iii] με πλήρη εντοπισμό φάσης AF/AE με μηχανικό κλείστρο είτε με αθόρυβη λήψη[iv], ποικίλες δυνατότητες καταγραφής βίντεο σε 4Kvi και άλλα, η Sony δημιούργησε ένα νέο προϊόν-εργαλείο που δίνει σε όλους τους τύπους δημιουργών – από τους ενθουσιώδεις φωτογράφους έως τους επαγγελματίες του χώρου – την ικανότητα να καταγράψουν περιεχόμενο με νέους και διαφορετικούς τρόπους.

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019: α7R III

Χάρη στο εξελικτικό άλμα της εταιρείας στην δυναμική αλλά και την αποτελεσματικότητα στην επεξεργασία εικόνας, η νέα α7R III συνδυάζει έναν αισθητήρα Exmor R CMOS οπίσθιου φωτισμού 42,4 MPi (megapixels) με εντυπωσιακές ταχύτητες λήψης μέχρι και 10 fps[v] με πλήρη εντοπισμό φάσης AF / AE, όμορφη εικόνα όπως και ποιότητα ανάλυσης 4K[vi], δυναμικό εύρος 15 σταδίωνii, συνθήκες υψηλής ευαισθησίας με μείωση θορύβου σχεδόν μιας ολοκληρωμένης στάσης[vii] ή και παραπάνω. Με αυτές τις τεράστιες δυνατότητες αλλά και ένα συμπαγές, ελαφρύ σώμα, αποτελεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο για τους φωτογράφους, τους βιντεο-γράφους, τους δημιουργούς πολυμέσων και όλους τους επαγγελματίες που απαιτούν αξιοπιστία, ευελιξία και πολύ-χρηστικότητα.

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019: RX10 IV

Διαθέτοντας την ταχύτερη αυτόματη εστίαση AF στον κόσμο[viii] σε 0.03 δευτερόλεπτα[ix] και μέχρι 24 fps συνεχή λήψη[x] με πλήρη AF/AE εντοπισμό, 315 σημεία ΑF ανίχνευσης φάσης που ανταγωνίζονται εκείνες τις πιο γρήγορες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών και εξαιρετικά ευέλικτο ZEISS® Vario-Sonnar T * Φακό F2.4-F4 24-600mm[xi], το μοντέλο RX10 IV προσφέρει έναν ασύγκριτο συνδυασμό φορητότητας και ταχύτητας για τους λάτρεις της φωτογραφίας και τους επαγγελματίες που αναζητούν την απόλυτη “all-in-one” λύση.

EISA MIRRORLESS WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2018-2019: FE 16-35mm F2.8 GM

Ο FE 16-35mm F2.8 GM ευρυγώνιας εστίασης φακός με ζουμ είναι εξοπλισμένος με μια ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών της Sony, είναι το πρώτο μοντέλο ευρυγώνιας εστίασης της σειράς G Master ™, καθιστώντας τον ιδανικό σε μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών λήψης – τοπία, αρχιτεκτονική, κοντινά πορτραίτα, αθλητικά γεγονότα, δράση και πολλά άλλα. Είναι, επίσης, εξαιρετικά ελαφρύς και συμπαγής, βελτιώνοντας τη φορητότητα και τη χρηστικότητα. Ο φακός διαθέτει εξαιρετική ευκρίνεια από γωνία προς γωνία, με οπτικό σχεδιασμό που περιλαμβάνει πέντε ασφαιρικά στοιχεία, δύο από τα οποία είναι τα πρωτότυπα XA (εξαιρετικά ασφαιρικά) στοιχεία της Sony που μειώνουν την εκτροπή και παρέχουν απόλυτη ανάλυση σε όλο το εύρος του ζουμ και του διαφράγματος.

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019: FE 100-400mm F4.5–5.6 GM OSS

Ο FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS σούπερ ζουμ τηλεφακός διατηρεί τα υψηλά πρότυπα ανάλυσης που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της σειράς-ναυαρχίδας φακών G Master της Sony, προσφέροντας παράλληλα εξαιρετικά γρήγορες και ακριβείς δυνατότητες AF, ελαφρύ, φορητό σχεδιασμό και ποικιλία λειτουργιών για επαγγελματική χρήση αλλά και για εξατομίκευση. Είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό φωτογραφικό εργαλείο για ενθουσιώδεις λάτρεις της φωτογραφίας και επαγγελματίες φωτογράφους, ιδιαίτερα εκείνους που φωτογραφίζουν συνήθως αθλητικά γεγονότα ή άγρια ζώα.

 

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019: Sony UBP-X700

Το UBP-X700 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να εισέλθετε στο νέο 4K HDR κόσμο χωρίς να αφήνετε το παρελθόν πίσω, καθώς παίζει DVD, Blu-ray Discs, ακόμα και SACD. Προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα με τις δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης, με τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακές υπηρεσίες βίντεο και ήχου, όπως το Netflix και το YouTube, καθώς και αναπαραγωγή DLNA υψηλής ανάλυσης. Εάν απαιτείται, η δεύτερη έξοδος ΗDMI μπορεί να στείλει μόνο ήχο, ενώ η κύρια έξοδος μεταφέρει το σήμα βίντεο (συμπεριλαμβανομένου του HDR10 και του Dolby Vision) απευθείας σε μια τηλεόραση.

Κάθε τηλεόραση που υποστηρίζει 4K θα πρέπει να συνοδεύεται από μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Ultra HD ως πηγή βίντεο υψηλής ποιότητα, ενώ η χαμηλή τιμολόγηση του X700 τον καθιστά το ιδανικό προϊόν γι’ αυτό.

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019: VPL-VW760ES

Ο VPL-VW760ES είναι ο κορυφαίος native 4K (4096 x 2160) HDR 2,000lm laser βιντεοπροβολέας της Sony με επαναστατικό συμπαγή σχεδιασμό. Καθώς ο βιντεοπροβολέας χρησιμοποιεί πηγή φωτός laser, προϋποθέτει 20.000 ώρες λειτουργίας χωρίς συντήρηση και σταθερά επίπεδα φωτισμού χωρίς αλλαγές λαμπτήρων. Ο βιντεοπροβολέας εφαρμόζει δυναμικό έλεγχο laser χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό αλγόριθμο της Sony για τη δημιουργία εξαιρετικής δυναμικής αντίθεσης από σκηνή σε σκηνή σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε οι φωτεινές εικόνες να φαίνονται πιο ζωντανές και οι σκοτεινότερες να έχουν μεγαλύτερο βάθος, ιδανικό για περιεχόμενο HDR. Χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη 4K επεξεργασία τελευταίας γενιάς Reality Creation, μετατρέπει το HD σε 4Κ ποιότητα χωρίς να αυξάνεται ο θόρυβος. Επιπλέον, η τεχνολογία παρεμβολής πλαισίων 4K Motionflow παράγει σαφήνεια χωρίς θόλωμα για σκηνές γρήγορης κίνησης και αθλητικά γεγονότα. O VPL-VW760ES προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, είτε οι θεατές παρακολουθούν την πιο πρόσφατη ταινία μεγάλου μήκους 4K HDR, είτε κάποια τηλεοπτική εκπομπή είτε παίζουν ένα βιντεοπαιχνίδι, σε κάθε περίπτωση θα νιώσουν αληθινά βυθισμένοι στην εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε:

https://www.sony.gr/electronics/mihanes-me-enallaximous-fakous/ilce-7m3-body-kit

https://www.sony.gr/electronics/mihanes-me-enallaximous-fakous/ilce-7rm3

https://www.sony.gr/electronics/cyber-shot-fwtografikes-mhxanes-compact/dsc-rx10m4

https://www.sony.gr/electronics/fakoi-gia-fwtografikes-mixanes/sel1635gm

https://www.sony.gr/electronics/fakoi-gia-fwtografikes-mixanes/sel100400gm

https://www.sony.gr/electronics/syskeves-anaparagwgis-blu-ray/ubp-x700

https://pro.sony/en_GB/products/4k-sxrd-projectors/vpl-vw760es

 

Για περισσότερα νέα από την Sony, επισκεφθείτε το http://presscentre.sony.gr/

 

[i] Κατά προσέγγιση, αποτελεσματική

[ii] Συνθήκες δοκιμής της Sony για σταθερές εικόνες

[iii] Σε συνεχή λειτουργία “Hi +”. Τα μέγιστα fps εξαρτώνται από τις ρυθμίσεις της κάμερας

[iv] Μπορεί να εμφανιστεί κάποια παραμόρφωση στα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα

[v] Έως 10 fps σε συνεχή λειτουργία “Hi +” και μέχρι 8 fps σε συνεχή λειτουργία “Hi”. Τα μέγιστα fps θα εξαρτηθούν από τις ρυθμίσεις της κάμερας

[vi] Απαιτείται κάρτα μνήμης SDHC / SDXC κατηγορίας 10 ή υψηλότερη για εγγραφή ταινιών σε μορφή XAVC S®. Η τάξη ταχύτητας UHS 3 ή μεγαλύτερη απαιτείται για εγγραφή 100 Mbps

[vii] Σε σύγκριση με την α7R II, σύμφωνα με τις δοκιμές της Sony

[viii] Μεταξύ των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών με σταθερό φακό με αισθητήρα τύπου 1.0. Από το δελτίο τύπου τον Σεπτέμβριο του 2017, με βάση την έρευνα της Sony

[ix] Πρότυπο CIPA, εσωτερική μέτρηση, σε f = 8,8mm (ευρεία), EV6,8, Αυτόματη λειτουργία, Λειτουργία εστίασης: AF-A, περιοχή AF: Κέντρο

[x] Με τη “λειτουργία συνεχούς λήψης: Hi”

[xi] Ισοδύναμο με 35 mm