Μία συσκευή που μπορεί να μετατρέψει την τηλεόρασή σας σε Smart TV εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας εντελώς νέες δυνατότητες.

Οι media players αποτελούν συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, μέσω των οποίων μπορείτε να αναβαθμίσετε συνολικά την τηλεοπτική σας εμπειρία και να μετατρέψετε το σαλόνι σας σε δικό σας προσωπικό κέντρο ψυχαγωγίας, καθώς συνδέοντας απλώς έναν media player στην τηλεόραση, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε online (ή και αποθηκευμένο) ψηφιακό περιεχόμενο, το οποίο θα προβάλλεται μέσω της οθόνης σας.

Xiaomi Mi Box 

Προικισμένος με ένα σύγχρονο και ποιοτικό λειτουργικό, χάρη στην τελευταία έκδοση του Android TV 6.0 που διαθέτει. Εχει 2GB μνήμη RAM, 8GB αποθηκευτικό χώρο και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Επιπλέον, προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής περιεχομένου με ανάλυση 4K στα 60 fps, χαρίζοντάς σας την απόλυτη ποιότητα εικόνας. Ξεχωρίζει για τον κομψό και πρωτοποριακό σχεδιασμό του, ο οποίος μάλιστα έχει λάβει διεθνείς βραβεύσεις (Red Dot Design Award, Good Design Award).

Turbo-X Android Box V6

Εξοπλισμένο με τον ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A5 στα 1.5 GHz αλλά και το λειτουργικό Android KitKat 4.4. Διαθέτει 1GB μνήμης RAM και 8GB (τύπου eMMC) αποθηκευτικού χώρου. Μέσω της κάρτας γραφικών Quad core Mali στα 450-600MHz, εγγυάται άψογη απόδοση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο με μέγιστη ανάλυση τα 1920×1080 pixels (Full HD). Εχει δύο θύρες USB 2.0 και δυνατότητες ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης στο ίντερνετ ή οποιαδήποτε συμβατή συσκευή μέσω Ethernet, WiFi και Bluetooth λειτουργιών.

 

 

Apple TV MP7P2QM/A

Ενας ιδιαίτερα ποιοτικός media player, ικανός να αναβαθμίσει συνολικά τις δυνατότητες της τηλεόρασής σας. Χρησιμοποιεί τον εξαπύρηνο επεξεργαστή A10X Fusion της Apple και διαθέτει χωρητικότητα μνήμης 32GB. Υποστηρίζει συνδέσεις μέσω Ethernet, Bluetooth 4.0 και WiFi, ενώ διαθέτει και θύρα υποδοχής HDMI 2.0a. Εχει τη δυνατότητα προβολής περιεχομένου 4Κ και HDR streaming. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και το λιτό και εύχρηστο τηλεχειριστήριο της Apple, για να μπορείτε να χειρίζεστε με άνεση το περιεχόμενό σας.

Minix NEO U9-H

Μέσω του Dolby Audio υπόσχεται να φέρει καθαρό και ζωντανό ήχο, στα πρότυπα της κινηματογραφικής εμπειρίας. Ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής προσφέρει γρήγορη και ομαλή πλοήγηση, την ίδια στιγμή που η πρωτοποριακή λύση της παθητικής ψύξης αποτρέπει την υπερθέρμανση, λειτουργώντας μάλιστα αθόρυβα. Χάρη στην τεχνολογία HDR (High Dynamic Range) διευρύνει το φάσμα των χρωμάτων και δημιουργεί μία πιο φυσική και ολοζώντανη εμπειρία προβολής. Η μνήμη RAM φτάνει τα 2GB και ο σκληρός δίσκος της συσκευής έχει χωρητικότητα 16GB.

 

Sencor SMP 9003 Pro

Ακόμα μία λύση για όσους διαθέτουν χαμηλό μπάτζετ. Ο συγκεκριμένος media player της Sencor, δεν έχει αποθηκευτικό χώρο (δέχεται ωστόσο κάρτα μνήμης) και χρησιμοποιείται για να προβάλει περιεχόμενο απευθείας από το διαδίκτυο. Εξοπλισμένος με το λειτουργικό Android 4.4.2 Kit Kat και τον επεξεργαστή ARM Cortex Quad Core, χρονισμένο στα 2.0 Ghz. Η μνήμη RAM ανέρχεται στα 2GB και η ενσωματωμένη μνήμη φτάνει τα 8GB, ενώ είναι ικανός να αναπαράγει περιεχόμενο σε 3D και 4Κ.

 

 

Mede8er MED800X3D/WP

Πρόκειται για έναν media player με καλή υποστήριξη ήχου, ο οποίος μπορεί να αναπαράγει MP3, WAV, FLAC, OGG Vorbis κ.ά. Αποτελεί καλή επιλογή για όσους αναζητούν μανιωδώς βίντεο που έχουν ξαναδεί, αφού με την εφαρμογή Wathed indicator αυτό καθίσταται απλό. Μία ακόμα πολύ χρήσιμη λειτουργία του είναι το Subtitle downloader που σας επιτρέπει να κατεβάζετε υπότιτλους, αλλά και το Movie Scraper που συλλέγει εικόνες και στοιχεία από ταινίες και τα τοποθετεί σε ένα εντυπωσιακό Video Wall.

 

 

Dune HD Solo 4K

Πρόκειται για έναν από τους ακριβότερους media players της αγοράς, κυρίως λόγω των ιδιαίτερα ποιοτικών χαρακτηριστικών του και των κορυφαίων επιδόσεων. Διαθέτει τον εξελιγμένο SMP8758 επεξεργαστή της Sigma

Designs και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει με επάρκεια την προβολή περιεχομένου 4Κ. Μπορεί να αναπαράγει 3D βίντεο και ήχο σε ποιότητα HD, ενώ υποστηρίζει και την αναπαραγωγή Blu-ray. Επιπλέον, ο σχεδιασμός του είναι ιδιαίτερα συμπαγής, καθιστώντας τον βολικό και άνετο στη μεταφορά.

Venz V10

Μία αρκετά οικονομική περίπτωση, η οποία ωστόσο δεν υστερεί σε ποιότητα και αποτελεί μια ισχυρή συσκευή πολυμέσων. Προβάλλει ταινίες σε ανάλυση 4K UHD και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Netflix, του HBO ή οποιουδήποτε άλλου Video On Demand παρόχου. Επιτρέπει την πρόσβαση στο κατάστημα εφαρμογών Google Play με εκατομμύρια επιλογές για διασκέδαση, επικοινωνία και κοινωνική δικτύωση. Διαθέτει 1GB μνήμης RAM και 8GB εσωτερικής μνήμης, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την ασύρματη δικτύωση μέσω WiFi.

Google Chromecast 2

Απολαύστε ψηφιακό περιεχόμενο από τις έξυπνες φορητές συσκευές σας, αλλά και τον Windows ή Mac υπολογιστή σας μέσω του Chromecast 2 της Google. Συνδέεται μέσω θύρας HDMI στην οθόνη της τηλεόρασης και προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από το smartphone, το tablet ή το PC σου. Παράλληλα, χρησιμοποιεί WiFi για ασύρματη σύνδεση και προσφέρει πρόσβαση σε εφαρμογές του Google Play Store σε ποιότητα Full HD. Δεν έχει αποθηκευτικό χώρο, καθώς χρησιμοποιείται ως mirror για προβολή περιεχομένου από το internet.