Αποκλειστικά στην COSMOTE TV θα φιλοξενηθούν οι αγώνες που θα κρίνουν την πρόκριση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στους ομίλους του UEFA Champions League, αυτή την εβδομάδα. Σε αυτό το τελευταίο βήμα πριν την εκκίνηση της σεζόν με τηn φάση των ομίλων, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Βίντι και ο ΠΑΟΚ την Μπενφίκα.

Ο πρώτος αγώνας του “Δικεφάλου του Βορρά” θα διεξαχθεί στο “Estádio da Luz” της Λισαβόνα, την Τρίτη 21/8 στις 22.00 και θα θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 1HD. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Ανδρέα Σάμαρη και Οδυσσέα Βλαχοδήμου έχουν ήδη ξεκινήσει στην Liga NOS, πρωτάθλημα που επίσης φιλοξενεί σε αποκλειστικότητα η COSMOTE TV. Το Σάββατο 18/8, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελευταία εμφάνιση των “Aετών”, πριν συναντήσουν τον ΠΑΟΚ. Στις 21.00, θα τεθούν αντιμέτωποι, εκτός έδρας, με την Μποαβίστα (COSMOTE SPORT 7HD), για την 2η αγωνιστική της λίγκας.

Τρίτη 21/8

Αγώνας Ώρα Κανάλι
Μπενφίκα-ΠΑΟΚ 22.00 COSMOTE SPORT 1HD
Ερυθρός Αστέρας-Σάλτσμπουργκ 22.00 COSMOTE SPORT 2HD
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Αϊντχόφεν 22.00 COSMOTE SPORT 3HD

Το παιχνίδι της ΑΕΚ στην Ουγγαρία, κόντρα στην Βίντι, θα μεταδοθεί την Τετάρτη 22/8, στις 22.00, στο COSMOTE SPORT 1HD. Η μεγαλύτερη επιτυχία της αντιπάλου των πρωταθλητών Ελλάδος, είναι η συμμετοχή της στον τελικό του UEFA Cup, το 1985. H Βίντι έχει ήδη δώσει τέσσερα παιχνίδια για την εθνική λίγκα (Nemzeti Bajnokság I).

Τετάρτη 22/8

Αγώνας Ώρα Κανάλι
Βίντι-ΑΕΚ 22.00 COSMOTE SPORT 1HD
Άγιαξ-Ντιναμό Κιέβου 22.00 COSMOTE SPORT 2HD
Γιούνγκ Μπόις-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22.00 COSMOTE SPORT 3HD

H δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29/8 και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Με την ολοκλήρωση των αγώνων, θα έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τον πίνακα του φετινού UEFA Champions League.

Στην φάση των ομίλων βρίσκονται ήδη οι εξής ομάδες:

ΙΣΠΑΝΙΑ:  Ρεάλ Μαδρίτης (κάτοχος του UEFA Champions League), Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης (κάτοχος του UEFA Europa League), Βαλένθια

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μπάγερν Μονάχου, Σάλκε, Χόφενχαϊμ, Μπορούσια Ντόρτμουντ

ΑΓΓΛΙΑ: Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ, Λίβερπουλ

ΙΤΑΛΙΑ: Γιουβέντους, Νάπολι, Ρόμα, Ίντερ

ΓΑΛΛΙΑ: Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Λιόν

ΡΩΣΙΑ: Λοκομοτίβ Μόσχας, ΤΣΣΚΑ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πόρτο

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σαχτάρ Ντόνετσκ

ΒΕΛΓΙΟ: Κλαμπ Μπριζ

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γαλατάσαραϊ