Το μπανάκι στην παραλία δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση, καθώς απαιτεί οργάνωση των αναγκών και των μέσων που θα τις καλύψουν. Αφού κανονίσετε τα βασικά, όπως αντιηλιακά, καρεκλάκια, ψυγειάκια κ.ά., μπορείτε να τσεκάρετε και ορισμένα χρήσιμα gadgets. 

Sony SRSXB10

Η μουσική αποτελεί πολύτιμη συντροφιά για τους περισσότερους και ειδικά στην παραλία την αποζητούμε συχνά. Το φορητό και αδιάβροχο Bluetooth ηχείο SRS-XB10 προσφέρει ασύρματα έως και 16 ώρες μουσικής. Αρκεί μόνο να συνδέσετε το smartphone σας μέσω της τεχνολογίας συνδεσιμότητας NFC και θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των μουσικών σας επιλογών στο χέρι σας. Αγοράστε το στο Πλαίσιο στα 49,00€.

 

 

Rollei Sportsline 65

Η κατάλληλη φωτογραφική για τις αναμνηστικές σας λήψεις κοντά ή μέσα στο νερό, χωρίς να έχετε τον φόβο του ατυχήματος που θα την καταστρέψει. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό με ψηφιακό zoom 8x και δυνατότητα υποβρύχιων λήψεων μέχρι τα 3 μέτρα. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα CMOS με ανάλυση 5 Megapixel για καθαρές εικόνες με λεπτομέρεια, ενώ υποστηρίζει και την καταγραφή βίντεο με ανάλυση 720p/30fps. Αποκτήστε την στα Public στα 49,00€.

 

 

Huawei AP31

Ο φορτιστής αυτοκινήτου της Huawei, ώστε να μην ξεμένετε από μπαταρία είτε είστε στην παραλία είτε στον δρόμο. Ειδικά σχεδιασμένος για να εφαρμόζει στον αντάπτορα του αυτοκινήτου και κατάλληλος για όλες τις συσκευές που φορτίζουν μέσω καλωδίου USB (όπως smartphone ή tablet), αλλά και για τις περισσότερες ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Ενσωματώνει 2 θύρες USB, γεγονός που επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών. Βρείτε τον στον Κωτσόβολο στα 19,90€.

 

 

Nikon Aculon T01 8X21

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες απαιτούν να απολαύσετε τη φύση και να χαρείτε όμορφα τοπία. Οι φακοί πολυστρωματικής επίστρωσης της Nikon προσφέρουν φωτεινές εικόνες υψηλής αντίθεσης, ενώ ο κομψός, compact σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη μεταφορά, καθώς τα συγκεκριμένα κιάλια χωρούν ακόμα και στην τσέπη. Αν λοιπόν θέλετε να ατενίζετε μαγευτικές τοποθεσίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα Media Markt, όπου θα τα βρείτε στα 59,00€.

Coby Fusion Combo Kit

Ενα 3 σε 1 combo kit για όσους δεν αποχωρίζονται τις αγαπημένες τους «έξυπνες» συσκευές ούτε στην παραλία, ικανό να τους λύσει τα χέρια και να προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Το kit περιλαμβάνει handsfree ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο και κουμπί απάντησης ενός πατήματος, ώστε να χειρίζεστε τα τηλεφωνήματά σας χωρίς τους γνωστούς περιορισμούς. Παράλληλα, αποκτάτε headphones για την αγαπημένη σας μουσική και ηχείο με ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Αναζητήστε το στην Expert στα 29,90€.