Το Huawei Consumer Business Group (CBG) έλαβε ένα βραβείο από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Ήχου και Εικόνας, EISA (European Image and Sound Association), μια ομάδα που αποτελείται από 55 από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά καταναλωτικών ηλεκτρονικών στον κόσμο.

Το HUAWEI P20 Pro ονομάστηκε “Το κορυφαίο Smartphone από την EISA για το 2018-2019” από τον οργανισμό, αναγνωρίζοντας την δέσμευση της Huawei στην  ποιότητα, τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις, καθώς και την μακρά ιστορία της εταιρείας για την δημιουργία κομψών, ισχυρών και κορυφαίων συσκευών. Φέτος είναι η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Huawei αναγνωρίζεται από την EISA.

“Για εμάς η πιο σημαντική επιβράβευση είναι το να δημιουργούμε προϊόντα  που επιτρέπουν στους καταναλωτές να απολαμβάνουν και να διασκεδάζουν την φωτογράφιση μέσω  smartphone. Το HUAWEI P20 Pro παρέχει μια πληθώρα φωτογραφικών χαρακτηριστικών που βοηθούν τους χρήστες να απαθανατίσουν και να μοιραστούν τις πιο σημαντικές στιγμές τους”, δήλωσε ο Li Changzhu, Αντιπρόεδρος του Handset Business για τη Huawei Consumer Business Group.

Η EISA επέλεξε το HUAWEI P20 Pro ως το καλύτερο smartphone της χρονιάς επειδή είναι “το πιο εξελιγμένο, πρωτοποριακό και τεχνολογικά προηγμένο smartphone που υπήρξε ποτέ, καθώς επίσης και “η καλύτερη παρέα για τους  χρήστες smartphone, [και] επίσης  ένας trendsetter για τον τομέα της φωτογραφίας μέσω κινητού ”.

Η επαναστατική τριπλή κάμερα Leica στο HUAWEI P20 Pro διαθέτει το υψηλότερο συνολικό αριθμό pixel από  όλες τις φωτογραφικές κάμερες σε smartphone που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Επιπλέον, υποστηρίζει 3x οπτικό zoom και 5x υβριδικό zoom, καθώς και καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως το HUAWEI AIS (AI σταθεροποίηση εικόνας).

 

Ο κομψός σχεδιασμός του  HUAWEI P20 Pro ενισχύεται από τιςστρογγυλεμένες γραμμές – με πλαίσια που σχεδόν δεν φαίνονται – και τη νέα γκάμα χρωμάτων. Χάρη  στο πρώτο chipset τεχνητή νοημοσύνης, το κινητό χαρίζει μια γρήγορη και άνετη εμπειρία. Οι κορυφαίες λειτουργίες της κάμερας δίνουν στο χρήστη μια εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθιστώντας το μια από τις ελάχιστες συσκευές, που είναι ικανές να τραβούν καθαρές φωτογραφίες μακράς έκθεσης χωρίς τη χρήση τριπόδου, λόγω της τεχνολογίας AIS. Επιπλέον, η μπαταρία 4000mAh τοποθετεί το HUAWEI P20 Pro ανάμεσα στα smartphone με τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ζωής μπαταρίες. Το HUAWEI P20 Pro αποτελεί ένα κορυφαίο συνδυασμό εξαιρετικών υλικών , οπτικού εξοπλισμού και κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας”, σημείωσε η EISA.

Τα μέλη της EISA συμπεριλαμβάνουν έμπειρα μέσα, ανάμεσα σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης από 27 χώρες, και κάθε μέλος συνεισφέρει σε μία ή περισσότερες από τις έξι Ομάδες Εμπειρογνωμόνων της EISA – συγκεκριμένα τη φωτογραφία, τις κινητές συσκευές, το Hi-Fi, τον home theatre ήχο, το home theatre display και βίντεο και  τα ηλεκτρονικά είδη μέσα στο αυτοκίνητο. Κάθε χρόνο, τα μέλη της EISA προτείνουν  μια λίστα από προϊόντα, τα οποία θεωρούν ως εξέχοντα στις εν λόγω κατηγορίες.. Οι υποψηφιότητες ύστερα παρουσιάζονται στα AGM της EISA, όπου τα μέλη διεξάγουν μια εις βάθος συζήτηση πριν ψηφίσουν τον νικητή κάθε κατηγορίας.

Το βραβείο θα παραδοθεί επίσημα στη Huawei κατά τη διάρκεια της IFA στην Τελετή Βραβείων της  EISA στις 31 Αυγούστου στο Βερολίνο.