Η Samsung Electronics Co. Ltd. και το Xbox ανακοίνωσαν την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας που ήδη έχουν στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Ο αχτύπητος συνδυασμός του Xbox One X και των Samsung QLED TVs θα προσφέρει την καλύτερη 4K εμπειρία gaming. 

Η υψηλών επιδόσεων σειρά Samsung QLED TVs προσφέρει πραγματικά πιστοποιημένο 4K gaming σε παραπάνω από 340 εκατομμύρια gamers στην Ευρώπη σε περισσότερες από 20 αγορές και σε συνδυασμό με την παγκοσμίως πιο ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών, το Xbox One X, παρέχει εξαιρετικά υψηλή εμπειρία gaming. Οι Samsung QLED TVs προσφέρουν αληθινό 4K HDR gaming, με εκπληκτική και λεπτομερή απόδοση οθόνης σε περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις και 100% όγκο χρώματος.

«Το Xbox One X θα φέρει για πρώτη φορά πραγματικό 4K gaming στους παίκτες κονσόλας με 40% περισσότερη δύναμη από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος και Chief Marketing Officer του Xbox. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Samsung για να παρέχουμε εντυπωσιακές 4K gaming εμπειρίες στο κοινό μας».

Επίσης η σειρά QLED περιλαμβάνει τις παγκοσμίως πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν το FreeSync™ για απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού, ενώ με τη λειτουργία “Auto Game”, η κονσόλα αυτόματα βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για ενισχυμένο gaming με ελάχιστη καθυστέρηση και πολύ γρήγορους ρυθμούς ανανέωσης.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση αυτής της συνεργασίας στην Ευρώπη, η οποία ενισχύει την ποιότητα της εμπειρίας του gaming στη σειρά 4K QLED», δήλωσε ο Guy Kinnell, Αντιπρόεδρος του τμήματος Visual Display στη Samsung Electronics. «Με τη μακρά και πλούσια ιστορία του Xbox, που προσφέρει απίστευτες εμπειρίες gaming και την ηγετική μας θέση στην αγορά, είμαστε σίγουροι ότι η συγκεκριμένη συνεργασία θα συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές μία πραγματικά συναρπαστική gaming εμπειρία σε μεγάλη οθόνη».

Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Samsung 2018 QLED TV μπορείτε να βρείτε στο link:  https://www.samsung.com/gr/tvs/qled-tv/highlights/. Για όλα τα πρόσφατα νέα σχετικά με το gaming στο Xbox One X, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις Xbox Wire and xbox.com. Οι marketing και retail ενέργειες σχετικά με τη συνεργασία Samsung x Xbox θα ξεκινήσουν σε όλη την Ευρώπη αργότερα μέσα στην χρονιά.