Στον πλανήτη των gamers, oι λάτρεις των αγώνων ταχύτητας αποτελούν ξεχωριστή «φυλή» και το αγαπημένο τους αξεσουάρ δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μία τιμονιέρα, που θα ενισχύσει την εμπειρία οδήγησης και θα τους τοποθετήσει πραγματικά… σε θέση οδηγού!

Hori Racing Apex

Με την επίσημη άδεια της Sony, η τιμονιέρα Apex της Hori προσφέρει τιμόνι και μονάδα πεντάλ πλήρους μεγέθους. Εχει τη δυνατότητα περιστροφής 270 μοιρών και επιτρέπει τόσο τον προγραμματισμό, όσο και την προσαρμογή στις δικές σας συνήθειες. Επίσης είναι κατασκευασμένη από άκρως ποιοτικά υλικά, ώστε να σας προσφέρει μία αυθεντική προσομοίωση οδήγησης και αγώνων ταχύτητας σε ανταγωνιστική τιμή.

Συμβατή με:  PS4, PS3, PC

Logitech Wheel G920 Driving Force Racing

Χάρη στο σύστημα ανάδρασης των δύο μοτέρ που χρησιμοποιεί, θα νιώθετε κάθε μετατόπιση βάρους καθώς και την ολίσθηση των τροχών, ενώ με την ξεχωριστή μονάδα πεντάλ για το γκάζι, το φρένο και το συμπλέκτη θα διατηρείτε μία ρεαλιστική θέση οδήγησης. Επίσης, καλύπτεται από υψηλής ποιότητας δέρμα, ραμμένο στο χέρι, ώστε να έχει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός πραγματικού τιμονιού αγωνιστικού αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων, καθώς και να προσφέρει άνεση και να είναι ανθεκτικό.

Συμβατή με:  XBOX  ONE, PC

Trust GXT 570

Μία οικονομική τιμονιέρα που θα σας βοηθήσει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και να βιώσετε ρεαλιστικά την εμπειρία ενός αγώνα οδήγησης. Προσφέρει ανατροφοδότηση δόνησης, έτσι ώστε κάθε κραδασμός να γίνεται αισθητός… στο πετσί σας. Η περιστροφή του τιμονιού φτάνει τις 100 μοίρες, ενώ μέσω ενός στιβαρού συστήματος στήριξης υπόσχεται σημαντική συνολική σταθερότητα, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με άνεση, ακόμα και σε στιγμές έντασης.

Ενδ. τιμή: 49,99€

Συμβατή με: PS3, PC

Logitech Wheel G29 Driving Force Racing

Η πλήρης περιστροφή 900 μοιρών σας επιτρέπει να στρίβετε το τιμόνι δυόμιση φορές, όπως ακριβώς και σε ένα αυτοκίνητο, ενώ ο ομαλός έλεγχος ακριβείας θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ήρεμη οδήγηση χωρίς θορύβους και τραντάγματα. Διακρίνεται για την ποιοτική κατασκευή με εξαιρετικά υλικά που μπορούν να αντέξουν τα πάντα. Στην ουσία, μοιράζεται κοινά χαρακτηριστικά με την G920 τιμονιέρα της ίδιας εταιρείας, διαθέτοντας διαφορετική συμβατότητα.

Συμβατή με:  PS4, PS3, PC

SpeedLink Trailblazer Racing Wheel SL-450500


Απολαύστε τον απόλυτο έλεγχο και τον εκπληκτικό εργονομικό σχεδιασμό που προσφέρει η Speedlink και θα αισθανθείτε πως βρίσκεστε στο κόκπιτ ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου. Ο αληθοφανής επιλογέας ταχυτήτων στο τιμόνι επιτρέπει γρήγορες αλλαγές, όπως ακριβώς χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Διαθέτει πετάλια τόσο για το γκάζι, όσο και για το φρένο, ενώ η λειτουργία δόνησης υπόσχεται να σας βάλει στο κλίμα ενός αυθεντικού αγώνα ταχύτητας.

Συμβατή με:  XBOX  ONE, PS4, PS3, PC

Trust GXT 288

Ενα τιμόνι με εργονομικό σχεδιασμό και επικάλυψη από ελαστικό υλικό για σταθερό κράτημα, το οποίο παράλληλα διαθέτει πεντάλ στο μέγεθος των πραγματικών πεντάλ αυτοκινήτου. Η περιστροφή του τιμονιού αγγίζει τις 700 μοίρες, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες ευελιξίας. Διαθέτει ανάδραση με δόνηση που δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για αγωνιστική οδήγηση, ενώ ο μοχλός σειριακής αλλαγής ταχυτήτων ολοκληρώνει ένα ιδιαίτερα αληθοφανές πλαίσιο οδηγικής προσομοίωσης.

Συμβατή με: PS3, PC

Hori Racing Wheel 4

Προσφέρει 180 μοίρες κίνησης του τιμονιού με άμεση ανταπόκριση, ενώ μέσω των 14 προγραμματιζόμενων κουμπιών παρέχει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του αυτοκινήτου σε συνθήκες αγωνιστικών παιχνιδιών. Διαθέτει λειτουργία δόνησης για να νιώθετε κάθε σπιθαμή του οδοστρώματος και υψηλής ποιότητας πλαστική λαβή. Περιλαμβάνει πεντάλ και οι αναλογικοί έλεγχοι είναι ευαίσθητοι στους χειρισμούς, έτσι ώστε να δημιουργούν μια ρεαλιστική οδηγική εμπειρία.

Συμβατή με:  PS4, PS3

SpeedLink Drift O.Z

Ξεχωρίζει για τον στιλάτο σχεδιασμό της που παραπέμπει σε δερμάτινο τιμόνι, χάρη στην καφέ στεφάνη από καουτσούκ, η οποία ταυτόχρονα προσφέρει εκπληκτική αίσθηση αφής. Διαθέτει επαγγελματικούς μοχλούς ταχυτήτων που σε συνδυασμό με τους διακόπτες ταχείας πρόσβασης, υπόσχονται να ελαχιστοποιήσουν τους χρόνους αντίδρασης. Τα εφέ κραδασμών που χρησιμοποιεί, δίνουν μία γερή δόση ρεαλισμού και τα ρυθμιζόμενα με λεπτομέρεια πεντάλ εξασφαλίζουν απόλυτο έλεγχο.

Συμβατή με: PC

Nintendo Switch Joy-Con Wheel Pair

Πρόκειται για ένα αξεσουάρ αποκλειστικά κατασκευασμένο για τους λάτρεις της Nintendo και της κονσόλας Switch, χωρίς βέβαια να έχει οποιαδήποτε σχέση με τις κλασικές τιμονιέρες. Στην ουσία, αποτελεί θήκη σε σχήμα τιμονιού, στην οποία μπορείτε να τοποθετήσετε τα Joy-Con χειριστήρια της συγκεκριμένης κονσόλας και να απολαύσετε παιχνίδια όπως το Mario Kart 8 Deluxe. Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 τιμόνια.

Συμβατή με: Nintendo Switch