Ενα από τα πλέον χρήσιμα και αγαπημένα μέρη ενός σπιτιού, είναι αυτό του κήπου. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μπορείτε να ευχαριστηθείτε τις ανέσεις του και με σύμμαχο την τεχνολογία μπορείτε να βελτιώσετε συνολικά την εμπειρία.

Συσκευή Παρακολούθησης Κατοικιδίου Motorola Scout 85

Aν προτιμάτε το αγαπημένο σας κατοικίδιο να ζει στον κήπο, έτσι ώστε να είναι περισσότερο ελεύθερο και πιο κοντά στο φυσικό του περιβάλλον, τότε η συγκεκριμένη συσκευή ίσως σας φανεί αρκετά χρήσιμη, μιας και θα σας επιτρέπει να ελέγχετε πως τίποτα κακό δεν συμβαίνει. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, για να ακούτε τον παραμικρό θόρυβο και ανιχνευτή κίνησης, ώστε τίποτα να μην περνά απαρατήρητο. Η κάμερα μπορεί να κάνει zoom και οριζόντια ή κάθετη περιστροφή, προσφέροντας κάλυψη 300 μοιρών.

Ενδ. τιμή: 109,90€

Θερμόμετρο Κρέατος Weber iGrill 2

Aν σας αρέσουν οι οικογενειακές και φιλικές μαζώξεις, που συνδυάζονται με ψήσιμο στον κήπο, τότε ρίξτε μία ματιά στη συγκεκριμένη συσκευή. Διαθέτει ανιχνευτή θερμοκρασίας, που μετρά τη θερμοκρασία τόσο του πυρήνα, όσο και του περιβάλλοντος του φαγητού και συνδέεται μέσω bluetooth με smartphone, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ψησίματος, είτε από το εσωτερικό του σπιτιού, είτε από το τραπέζι με τις μπύρες! Εξάλλου, η εμβέλειά του φτάνει τα 45 μέτρα.

Ενδ. τιμή: 154,90€

Σειρήνα Εξωτερικού Χώρου Chuango WS-280

Πρόκειται για μία ασύρματη σειρήνα εξωτερικών χώρων, που λόγω της έλλειψης καλωδίων επιτρέπει την εύκολη τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε σημείο. Διαθέτει πολύ δυνατό ήχο (έως και 110Db) και η έντασή της μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Πολύ σημαντικό το γεγονός πως είναι αδιάβροχη με δείκτη ΙΡ54, ενώ διαθέτει και Strobe Light. Τοποθετήστε την στον κήπο σας και προστατευθείτε από ανεπιθύμητους επισκέπτες!

Ενδ. τιμή: 75,90€

Ηλιακός Προβολέας Αλουμινίου Brennenstuhl

Mε αλουμινένιο περίβλημα που τον προφυλάσσει από τη σκουριά και 8 φώτα LED με ισχύ 0.5W το καθένα, ο συγκεκριμένος προβολέας είναι ιδανικός για τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας. Είναι περιστρεφόμενος και διαθέτει υπέρυθρο αισθητήρα με γωνία ανίχνευσης 130 μοιρών και εμβέλεια 10 μέτρα. Εχει τη δυνατότητα 110 λεπτών συνεχόμενης λειτουργίας, ενώ χάρη στο καλώδιο μήκους 4,75 μέτρων μπορεί να τοποθετηθεί αρκετά ψηλά. Εξοπλισμένος με ανιχνευτή κίνησης και ρύθμιση ημέρας – νύχτας.

Ενδ. τιμή: 74,99€

Αισθητήρας Αέρα Netatmo

Ενα gadget για τους λάτρεις του ανέμου και τους ερασιτέχνες μετεωρολόγους! Με τη βοήθεια του συγκεκριμένου αισθητήρα θα έχετε τη δυνατότητα να μετράτε με ακρίβεια την ταχύτητα του αέρα αλλά και να έχετε πλήρη ανάλυση των δεδομένων που προκύπτουν στο smartphone ή το tablet σας. Συνεργάζεται υποχρεωτικά και αποκλειστικά με τον μετεωρολογικό σταθμό Netatmo και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία, το χαλάζι και τους δυνατούς ανέμους.

Ενδ. τιμή: 99,90€

Φορητό Ηχείο Bluetooth Lexon

Το επαναφορτιζόμενο bluetooth ηχείο της Lexon θα σας επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική στον κήπο ή σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο έχετε αποφασίσει να μαζευτείτε με καλή παρέα. Χρειάζεται δύο ώρες για να φορτίσει και είναι σε θέση να λειτουργεί ασταμάτητα για 4 έως και 10 ώρες. Περιλαμβάνει βύσμα USB και μπορεί να συνδεθεί μέσω bluetooth με smartphone για εύκολο και γρήγορο χειρισμό. Είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Ενδ. τιμή: 59,90€