Οποιες συσκευές κι αν χρησιμοποιείτε καθημερινά, από laptop, desktop PC, Android κινητό ή tablet μέχρι οποιαδήποτε συσκευή της Apple, oι ειδικοί της αποθήκευσης έχουν μια πρόταση που θα «απογειώσει» την πιο θεμελιώδη λειτουργία κάθε συστήματος, την άμεση πρόσβαση στα αρχεία σας. 

SanDisk Ultra 3D SSD 

Πώς ένας δίσκος αυξάνει την ταχύτητα του υπολογιστή σας

Κάντε τον υπολογιστή σας να… πετάει, αναβαθμίζοντάς τον με έναν εξελιγμένο SSD δίσκο που θα σας χαρίσει γρήγορη εκκίνηση μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήσετε το «Power», ταχύτατο gaming, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και αντοχή σε κραδασμούς, καθώς απουσιάζουν τα κινητά μηχανικά μέρη των «κλασικών» σκληρών δίσκων. Οι τεχνολογίες 3D NAND και nCache 2.0 της SanDisk καθιστούν τον συγκεκριμένο SSD μοναδικό! Κυκλοφορεί σε χωρητικότητες 250GB, 500GB, 1TB και 2TB με interface SATA Revision 3.0 (6 Gb/s), εγγύηση 5 έτη και ταχύτητες ανάγνωσης που αγγίζουν μέχρι και τα 560 MB/s.

SanDisk iXpand Flash Drive 

Το ιδανικό αποθηκευτικό μέσο για iPhone και iPad

Το iXpand Flash Drive συνδέεται στη συσκευή σας χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τη θήκη σας και σας επιτρέπει να ελευθερώσετε χώρο στη στιγμή, μεταφέροντας τα αρχεία σας απευθείας σε αυτό. Διαθέτει υποδοχές USB 3.0 και Lightning Connector, κυκλοφορεί σε χωρητικότητες 32GB, 64GB και 128GB, ενώ η ανανεωμένη εφαρμογή iXpand Drive για iPhones και iPads προσφέρει νέες λειτουργίες, όπως δυνατότητα δημιουργίας κωδικών ασφαλείας για να μοιράζεστε τα αρχεία σας, δυνατότητα αποθήκευσης φωτογραφιών ή βίντεο απευθείας στο drive και αναπαραγωγή τους από εκεί, καθώς και δημιουργία αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας.

SanDisk Extreme Portable SSD

Ολη η ψηφιακή σας ζωή στο τσεπάκι σας!

Σε μέγεθος μικρότερο από αυτό ενός smartphone, ο φορητός εξωτερικός SSD της SanDisk κυκλοφορεί σε εκδόσεις με χωρητικότητα 250GB, 500GB ή 1TB. Είναι εφοδιασμένος με θύρα USB 3.1 Type-C, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε ένα καλώδιο USB Type-C σε Type-C και έναν προσαρμογέα Type-C σε Type-A, ώστε να μπορεί να συνεργάζεται με οποιοδήποτε PC και Mac. Προσφέρει υψηλής ταχύτητας μεταφορά αρχείων με ταχύτητα ανάγνωσης που φτάνει έως και τα 550MB/s, γεγονός που επιτρέπει την επεξεργασία αρχείων όπως φωτογραφίες και video υψηλής ανάλυσης χωρίς να χρειάζεται να τα αντιγράψετε προηγουμένως στον υπολογιστή σας. Επιπλέον, αντέχει σε βροχή, πιτσιλιές, σκόνη και πτώσεις. Συνοδεύεται από τριετή εγγύηση.

SanDisk κάρτες μνήμης microSD A1

Βελτιστοποιημένες για εκτέλεση mobile εφαρμογών

Οι κάρτες μνήμης με ένδειξη A1 είναι ειδικά κατασκευασμένες για να ευνοείται η ταχύτερη εκτέλεση των εφαρμογών που θα εγκατασταθούν σε αυτές, όταν ενσωματωθούν σε μια Android συσκευή. Σε αυτή την κατηγορία, βέβαια, ανήκουν και κάρτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν ως αποθηκευτικό μέσο και σε συσκευές όπως drones και action cams, λόγω των ιδιαίτερων επιδόσεών τους στη μεταφορά αρχείων video υψηλής ανάλυσης και τεράστιου όγκου. Συνοπτικά, οι κάρτες μνήμης SanDisk Ultra microSDXC UHS-I καλύπτουν χωρητικότητες από 16GB μέχρι 400GB, με έως 100MB/sec ταχύτητες ανάγνωσης και 7 έτη εγγύησης, οι Extreme εκδόσεις τους έρχονται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής και με ταχύτητες UHS Class 3 (U3) και Video Speed Class 30 (V30)3, ιδανικές για 4K video και, τέλος, οι Sandisk Extreme Pro microSD είναι διαθέσιμες στα 32GB, 64GB ή 128GB με UHS Speed Class 3 (U3) και εγγύηση για μια ζωή!

SanDisk Ultra Dual Drive m3.0

Εύκολη μεταφορά αρχείων από Android συσκευές σε υπολογιστή

Με μία επαφή micro-USB στο ένα άκρο και μία επαφή USB 3.0 στο άλλο άκρο, το μικροσκοπικό αυτό drive σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο εύκολα μεταξύ των συσκευών σας από το Android κινητό ή tablet σας στον PC ή Mac υπολογιστή σας. Μοναδική προϋπόθεση είναι η φορητή Android συσκευή σας να υποστηρίζει USB OTG (On-The-Go). Είναι διαθέσιμο με 5 έτη εγγύηση σε χωρητικότητες 16GB, 32GB ή 64GB και οι ταχύτητες ανάγνωσης αγγίζουν έως και τα 150MB/s.