Συνεχίζει τους έντονα αναπτυξιακούς ρυθμούς της η Convert Group καθώς στο πρώτο εξάμηνο του έτους κατέγραψε αύξηση 103% στα έσοδά της σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Η εταιρία εκτιμά ότι αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος του έτους και ο τζίρος της θα ανέλθει στα €1,3εκ προερχόμενος από την παροχή υπηρεσιών στον κλάδο της Ψηφιακής Οικονομίας στους τομείς της συμβουλευτικής, έρευνας αγοράς, εκπαίδευσης και εξεύρεσης προσωπικού.

Στα σημαντικά νέα συμβόλαια που εξασφάλισε η Convert Group και στα 4 BU της περιλαμβάνονται πελάτες από την Ελλάδα όπως Aegean, Beiersdorf, Coffee Island, COSMOTE, GlaxoSmithKline, Αθηναϊκή Ζυθοποία, Janssen, ΚΑΥΚΑΣ, Kiosky’s, My Market, Nestle, Pierre Fabre, Praxiabank, Reckitt Benckiser, Sephora, The Mart, κ.α. Ταυτόχρονα, η εταιρία συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της σε μεγάλους πελάτες της όπως Apivita, Frezyderm, Henkel, L’Oreal Hellas, Omega Pharma, Παπαστράτος Philip Morris, κ.α.

H εταιρία πλέον απαριθμεί 20 άτομα προσωπικό με κορυφαίους επιστήμονες σε ρόλους συμβούλων, προγραμματιστών και data scientists και έχει μετατραπεί σε ΑΕ από τα τέλη του 2017.

Ο CEO της εταιρίας, Παναγιώτης Γκεζερλής, δήλωσε σχετικά με την πορεία της εταιρίας: “Ενώ μας ικανοποιεί ιδιαίτερα που για άλλη μια χρονιά καταφέρνουμε διπλασιασμό των μεγεθών μας, θεωρούμε ότι η είσοδος πιθανών ανταγωνιστών και τα μεγέθη της Ελλάδας δεν θα προσφέρουν αντίστοιχους ρυθμούς ανάπτυξης από το 2019 και έπειτα. Για αυτό η ενέργεια της ομάδας μας έχει πέσει από την αρχή του 2018 στην δημιουργία ευκαιριών ανάπτυξης στο εξωτερικό με όχημα την καινοτομία του eRetail Audit, που πλέον αναγνωρίζεται και αξιολογείται από μεγάλους οργανισμούς εκτός συνόρων.”