Η κατηγορία των 55 ιντσών αποτελεί ενδεδειγμένη επιλογή για να σηκώσει το βάρος της τηλεοπτικής σας ψυχαγωγίας και να πάρει κεντρική θέση στο σαλόνι σας. Ειδικά αν συνδυαστεί με την κορυφαία ποιότητα στην ανάλυση εικόνας (UHD 4K), τότε το προσωπικό σας home cinema θα είναι γεγονός!

Samsung QE55Q9FN

Μία από τις φετινές κυκλοφορίες της Samsung, που όπως είναι λογικό, ενσωματώνει ό,τι πιο φρέσκο τεχνολογικά, έχει να επιδείξει η εταιρεία. Ανήκει στην κατηγορία των QLED τηλεοράσεων και φιλοδοξεί να εγκαινιάσει μια εντελώς νέα εποχή για την τηλεόραση. Ο οπίσθιος φωτισμός Direct Full Array στοχεύει στο βαθύ μαύρο και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ η καταιγιστική εναλλαγή 3700 καρέ το δευτερόλεπτο δίνει τέλος στη θολούρα. Χάρη στο νέο Ambient Mode, μπορείτε να μετατρέψετε την Q9FN σε διακοσμητικό κάδρο, προβάλλοντας αγαπημένες σας φωτογραφίες.

Ενδ. τιμή: 3.199€

(QLED TV)

Panasonic TX-55EZ950E

Εξαιρετικά κομψή και λεπτή χάρη στη Super Razor Slim σχεδίασή της. Χρησιμοποιεί μια σειρά από τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας όπως την 4K Pro HDR, την 4K Pure Direct και πλήθος HDR φορμά, ώστε να σας μεταφέρει την ατόφια 4Κ ποιότητα μιας γνήσιας OLED τηλεόρασης. Η οθόνη της είναι πιστοποιημένη από τα εργαστήρια δοκιμών της ΤΗΧ, υποδηλώνοντας πως είναι προορισμένη για επαγγελματική κινηματογραφική ποιότητα. Στην αρχική της οθόνη θα βρείτε το my Home Screen 2.0 λειτουργικό που απλοποιεί όλες τις «έξυπνες» λειτουργίες της.

Ενδ. τιμή: 3.199€

(OLED TV)

LG 55B8PLA

Βασισμένη πάνω στην τεχνολογία OLED, υπόσχεται να φέρει το απόλυτο μαύρο στις οθόνες σας, να ζωντανέψει τα χρώματα και να τονίσει τις αντιθέσεις. Χρησιμοποιεί αυτοφωτιζόμενα pixel, προκειμένου να υπερβεί την τεχνολογία LED και να χαρίσει μοναδική λεπτομέρεια. Μέσω του Dolby Vision επιτυγχάνει την αυτόματη βελτίωση εικόνας, ενώ μέσω του Dolby Atmos δεσμεύεται να σας χαρίσει επιβλητικό, κινηματογραφικό ήχο που θα αναβαθμίσει την εμπειρία συνολικά. Εξοπλισμένη με την έκδοση 3.5 του λογισμικού webOS για εύκολο χειρισμό των «έξυπνων» λειτουργιών.

Ενδ. τιμή: 2.499€

(OLED TV)

Samsung QE55Q7F    

Με προίκα την τεχνολογία QLED που αναπτύχθηκε από την Samsung πάνω στο πρότυπο της πρωτοποριακής τεχνολογικά Quantum Dot, η Q7F αναλαμβάνει να ανεβάσει τη φωτεινότητα σε δυσθεώρητα ύψη και να τονίσει τις αντιθέσεις. Ο ρυθμός ανανέωσης των 3100 PQI εξασφαλίζει εξαιρετικά ομαλές εναλλαγές, τη στιγμή που η τεχνολογία Q HDR 1500 βοηθά στην επίτευξη της απόλυτης λεπτομέρειας. Μέσω του συστήματος Q Engine εξασφαλίζει μεγάλη επεξεργαστική δύναμη, αυξάνοντας κατακόρυφα τις multitasking δυνατότητές της και απογειώνοντας «έξυπνες» λειτουργίες όπως το Smart Hub.

Ενδ. τιμή: 1.499€

(QLED TV)

LG 55SK8100PLA

Η smart τηλεόραση, LED τεχνολογίας της LG που συνδυάζει το κομψό design με ποιοτικά χαρακτηριστικά στην εικόνα και τον ήχο. Πέραν της 4Κ ανάλυσης, διαθέτει την τεχνολογία Active HDR που επεξεργάζεται την εικόνα σε κάθε σκηνή, φέρνοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, ο επεξεργαστής α7 Intelligent Processor απογειώνει τις συνολικές επιδόσεις, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα, αλλά και τις υπόλοιπες λειτουργίες. Χρησιμοποιεί το εξελιγμένο λογισμικό webOS 3.0, που την καθιστά μια άκρως εύχρηστη smart TV και τον νέο ψηφιακό δέκτη DVB-T2.

Ενδ. τιμή: 1.699€

(LED TV)

Sony KD55A1BAEP

Εντυπωσιακή Ultra HD 4K ανάλυση από μία OLED τηλεόραση που χρησιμοποιεί το 4K Processor X1 τσιπ για να τονώσει αντιθέσεις και χρώματα και να προσφέρει κορυφαία εμπειρία θέασης. Ο επεξεργαστής Sony X1 Extreme χειρίζεται με άνεση και ακρίβεια 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel, προκειμένου να αποτυπώσει το απόλυτο μαύρο και να δώσει φυσικότητα και ζωντάνια στα χρώματα. Επιπλέον, η τεχνολογία Acoustic Surface χρησιμοποιείται ώστε να δημιουργήσει μια απίθανη ηχητική αίσθηση, κατά την οποία ο ήχος μεταδίδεται από ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης.

Ενδ. τιμή: 2.499€

(OLED TV)

Hisense H55U7A 

Η επίσημη τηλεόραση του Fifa World Cup 2018 σας προκαλεί να… «δείτε το απίστευτο», επιστρατεύοντας την τεχνολογία Ultra Motion Plus για κρυστάλλινη εικόνα στα σπορ. H νέα εξαιρετικά λεπτή smart ULED ΤV που ξεχωρίζει για το σχεδόν αόρατο frame της, προσφέρει ζωντανή εικόνα χάρη στο υψηλής ευκρίνειας 4Κ panel της. Η τεχνολογία HDR Perfect παρέχει μοναδική πιστότητα στην απεικόνιση των χρωμάτων, ενώ οι υψηλές αντιθέσεις στη φωτεινότητα εξασφαλίζονται χάρη σε εξελιγμένες Local Dimming και Precision Brightness Process τεχνικές. O ενσωματωμένος δέκτης DVB-T2 εγγυάται πως δεν θα χρειαστείτε αποκωδικοποιητή ούτε τα επόμενα χρόνια, όταν το ψηφιακό σήμα μεταβεί στο συγκεκριμένο πρότυπο.

Ενδ. τιμή: 849€

(LED TV)

Sony KD55XF8096

Μοναδική Ultra HD ποιότητα που ενισχύεται από τεχνολογίες αιχμής, όπως η 4K X-Reality PRO, η HDR10 και η Hybrid Log-Gamma, με σκοπό να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Παράλληλα, προσφέρεται μια ευρεία γκάμα χρωμάτων μέσω της TRILUMINOS τεχνολογίας και τονίζεται η φυσικότητα των σκιών, χωρίς παραμορφώσεις. Χάρη στο λειτουργικό Android TV προσφέρει άνετη πρόσβαση σε όλο το smart περιεχόμενο σας, ενώ δίνει τη δυνατότητα αναπαραγωγής των αρχείων σας μέσω Media Player, χρησιμοποιώντας απλώς ένα USB stick.

Ενδ. τιμή: 1.349€

(LED TV)

Panasonic TX-55EX600E

Διαθέτει LED τεχνολογία οθόνης, ανάλυση 4K Ultra High Definition και smart λειτουργίες, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο σύγχρονης τηλεοπτικής εμπειρίας. Μέσω του 4K High Dynamic Range διοχετεύει στον θεατή όλη την τεχνογνωσία της Panasonic στον τομέα της επεξεργασίας της εικόνας και της αποτύπωσης ρεαλιστικών χρωμάτων. Το λειτουργικό My Home Screen 2.0 συνεργάζεται αρμονικά με το Firefox OS και σας επιτρέπει να οργανώσετε την αρχική σας οθόνη με τον τρόπο που επιθυμείτε, συμπεριλαμβάνοντας τα αγαπημένα σας κανάλια, sites και applications. Υποστηρίζει τη νέα ψηφιακή μετάδοση DVB-T2.

Ενδ. τιμή: 649€

(LED TV)

Hitachi 55HK4W64

Αποτελεί μια αρκετά προσιτή οικονομικά πρόταση, διατηρώντας παράλληλα κάποια ποιοτικά στάνταρ όπως η ανάλυση Ultra HD 4K και η LED τεχνολογία. Βέβαια, δεν κάνει εκπτώσεις στα χαρακτηριστικά της, καθώς προσφέρει πλήθος δυνατοτήτων, όπως μεγάλο βάθος χρωμάτων μέσω του HDR, άνετη πρόσβαση σε smart λειτουργίες μέσω του SmartVue και εύκολη δικτύωση μέσω 2 θυρών USB και 3 θυρών HDMI. Επιπλέον, θα σας κερδίσει με τον όμορφο σχεδιασμό της και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Ενδ. τιμή: 549€

(LED TV)

Ρεαλιστική και λεπτομερής ποιότητα εικόνας 4Κ από μια τηλεόραση που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Dolby Audio για να σας μεταφέρει αυθεντικό κινηματογραφικό ήχο. Οι «έξυπνες» λειτουργίες της κρίνονται άκρως ικανοποιητικές, καθώς με τη χρήση της Opera TV είστε σε θέση να οργανώσετε ολόκληρο το περιεχόμενό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών και υπηρεσιών, όπως το Netflix ή το YouTube. Την ίδια στιγμή, σας παρέχει μέσω WLAN απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Ενδ. τιμή: 510€

(LED TV)

Turbo-X TXV-U5570SMT  

Εξαιρετική 4Κ ποιότητα εικόνας, η οποία χάρη στην τεχνολογία HDR10 επιτυγχάνει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, βελτιώνοντας τα υπερφωτισμένα ή σκοτεινά σημεία και χαρίζοντας ακόμη πιο ζωντανές εικόνες. Ο ρυθμός ανανέωσης των 1200 καρέ το δευτερόλεπτο φροντίζει ώστε οι γρήγορες σκηνές δράσης να προβάλλονται ομαλά, ενώ μια σειρά από smart λειτουργίες εξασφαλίζουν συνδεσιμότητα με όλες τις «έξυπνες» συσκευές σας. Ενσωματώνει, ήδη, το νέο πρότυπο εκπομπής σήματος DVB-T2, γεγονός που σας καθιστά έτοιμους για την επερχόμενη μελλοντικά αλλαγή μετάδοσης.

Ενδ. τιμή: 449€

LED TV