Εχετε αγοράσει τη νέα σας 4K τηλεόραση ή το gaming PC των ονείρων σας και ξαφνικά, ένα τρεμόπαιγμα στην τάση του ρεύματος κάνει την ολοκαίνουρια συσκευή σας να μην ξανανάψει ποτέ. Εφιάλτης; Μάθετε πώς να τον αποφύγετε με ελάχιστο κόστος!

Tο να βάζετε μια πανάκριβη ηλεκτρονική συσκευή απευθείας στην πρίζα, είναι σαν να μπαίνετε με τον υπολογιστή σας στο internet δίχως antivirus! Τα πολύπριζα προστασίας της Crystal Audio είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τις υψηλής τεχνολογίας συσκευές από επικίνδυνα κρουστικά ρεύματα και υπερτάσεις που μπορεί να προκύψουν από πολυάριθμες αιτίες, θωρακίζοντάς τις από 1.300 Joules και πάνω και από 44.000Amp και πάνω.

Το φίλτρο 70dB των πολύπριζων ασφαλείας είναι σχεδιασμένο να εξαλείφει τον ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο και τις ραδιοπαρεμβολές, ώστε οι συσκευές σας να αποδίδουν τη μέγιστη ποιότητα. Θα απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς θορύβους που ακούτε στο σύστημά σας όταν λειτουργούν κοντά άλλες ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικοί κινητήρες, ή άλλες πηγές ηλεκτρομαγνητικού θορύβου. Ταυτόχρονα, η συσκευή που τροφοδοτείται μέσω ενός Crystal Audio πολύπριζου ασφαλείας αντέχει περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου, καθώς υπόκειται σε λιγότερη «κόπωση» από την απρόβλεπτη συμπεριφορά του παρεχόμενου ρεύματος.

Αναλυτικά, τα πολύπριζα Crystal Audio παρέχουν πολλαπλή προστασία με τους εξής τρόπους:

n Ηλεκτρονική προστασία με ταχείας απόκρισης βαρίστορ οξειδίου μετάλλου (MOV) με θερμική ασφάλεια για αποσύνδεση της συσκευής σας σε περίπτωση υπέρτασης, εάν η τάση δικτύου ξεπεράσει την επιτρεπτή τιμή.

n Θερμική προστασία με μονωτικό υλικό επικάλυψης MOV και θερμικής ασφάλειας για καλύτερη θερμική σύζευξη και αντιπυρική προστασία των στοιχείων.

n Προστασία για παιδιά, για ασφαλή χρήση στο σπίτι.

n Προστασία από ραδιοπαρεμβολές: φιλτράρισμα θορύβου EMI/RFI για αποτροπή των παρεμβολών και προστασία των δεδομένων, αλλά και ενσωματωμένο φίλτρο που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση των συσκευών και προστατεύει τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά κυκλώματα του εξοπλισμού σας.

n Ενδεικτικά λαμπάκια LED προστασίας και γείωσης.

n 100% διπλή προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερφορτώσεις και στις δύο γραμμές.

Από τι κινδυνεύουν οι

ηλεκτρονικές μας συσκευές;

Διακυμάνσεις της τάσης δικτύου

| Κεραυνούς

| Aνοιγμα/κλείσιμο διακοπτών

| Στατικό ηλεκτρισμό

| Στιγμιαία βραχυκυκλώματα