Μπορεί ένα smartphone να κάνει ακόμα καλύτερες τις καλοκαιρινές διακοπές που περιμέναμε εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο; Η Huawei έχει εξοπλίσει τα νέα προσιτά κινητά της με ευκολίες που λύνουν τα χέρια καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου σας!

Είναι πρωί (μεσημέρι για τον υπόλοιπο κόσμο) και αφού έχετε πάρει το πλούσιο πρωινό σας (έναν σκέτο καφέ για να συνέλθετε από το χθεσινό ξενύχτι), ετοιμάζετε την τσάντα της παραλίας. Ποιες οι πιθανότητες να ρίξετε μέσα μια φωτογραφική μηχανή; Μάλλον μηδενικές. Αν έχετε στην κατοχή σας, όμως, ένα Huawei Y7 Prime 2018, η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή δεν πρόκειται να σας λείψει καθόλου, καθώς θα βρίσκεται ήδη… στο τσεπάκι σας!. Με διπλή κάμερα στην πλάτη που διαθέτει αισθητήρες στα 13MP και 2MP, το Huawei Y7 Prime 2018 μπορεί να σας χαρίσει ανεπανάληπτες λήψεις, καταγράφοντας στο ψηφιακό σας άλμπουμ μοναδικές στιγμές ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Χάρη στη διπλή κύρια κάμερα, τα πορτραίτα σας μπορούν να έχουν το πολυπόθητο επαγγελματικό bokeh εφέ, με το θολωμένο φόντο και το θέμα που ξεπηδά ολοζώντανο στο προσκήνιο. Και επειδή εκείνη η selfie με το κοκτέιλ σας στο χέρι και την παρέα στο πλευρό σας αξίζει να είναι κρυστάλλινης ποιότητας, η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8MP.

Η μέρα συνεχίζεται και οι βουτιές δεν αργούν να έρθουν κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικο ήλιο. Ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνετε μόλις βγείτε από τη θάλασσα; Φυσικά τσεκάρετε το κινητό σας. Ποια είναι η δεύτερη; Καταριέστε την τύχη σας καθώς συνειδητοποιείτε πως τα χέρια σας είναι βρεγμένα και η συσκευή δεν ξεκλειδώνει, οπότε σκουπίζετε τα δάχτυλά σας σαν να μην υπάρχει αύριο! Όλα αυτά βέβαια εφόσον δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα ολοκαίνουριο Huawei Y Series 2018 με τεχνολογία Face Unlock. Με τη βοήθειά της, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αρκούν για να πειστεί η μπροστινή κάμερα να ξεκλειδώσει τη συσκευή για εσάς.

Μεσημέριασε για τα καλά, μόλις απολαύσατε ένα λουκούλλειο γεύμα και το μόνο που έχετε κουράγιο να κάνετε είναι να συρθείτε μέχρι ένα κρεβάτι δίπλα σε κλιματιστικό ή ανεμιστήρα, προκειμένου να τιμήσετε το έθιμο της μεξικάνικης σιέστας. Εδώ θα εκτιμήσετε την FullView οθόνη των κινητών της σειράς Y 2018, καθώς ακόμα και στη “μικρή” συσκευή της παρέας, στο Huawei Y5 2018, τα ελαχιστοποιημένα περιθώρια στο σασί δίνουν χώρο στην HD+ οθόνη των 5,45 ιντσών να αναδείξει το περιεχόμενο που απεικονίζει σε ανάλυση 1440×720 pixels. Έτσι, αντί να χαλαρώνετε κοιτάζοντας το ταβάνι, μπορείτε να απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες, να παρακολουθείτε video ή να σερφάρετε σε internet και social media με τη δέουσα… μεγαλοπρέπεια!

Ακολουθεί το απόγευμα και πάλι παίρνετε τους δρόμους. Ξεχάσατε να φορτίσετε έστω για λίγο τη συσκευή; Κανένα πρόβλημα, η μπαταρία μεγάλης διάρκειας και η τεχνολογία Power Saving 6.0 φροντίζουν για να μην ξαναζητιανέψετε ποτέ για powerbank ή φορτιστή!

Ο ήλιος φεύγει και η διάθεση ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Τι γίνεται όμως όταν η παρέα αποφασίζει να μαζευτεί σε μια παραλία; Θα την βγάλετε με… τρανζιστοράκι που η μοναδική συχνότητα που πιάνει μιλάει για ποδοσφαιρικές μεταγραφές; Τα Huawei Y6 και Huawei Υ6 Prime 2018, για ακόμα μια φορά θα δώσουν λύση. Με τη λειτουργία Group Music μπορείτε να συνδέσετε έως και 5 συσκευές φίλων σας προκειμένου να ακούσετε τα μουσικά σας κομμάτια από τα ηχεία όλων των κινητών ταυτόχρονα. Τα ανανεωμένα ηχεία μάλιστα των συγκεκριμένων smartphones προσφέρουν έως και 78% δυνατότερο ήχο σε σχέση με τα αντίστοιχα της προηγούμενης γενιάς Y, αγγίζοντας πλέον τα 88 dB! Για πιο prive ακροάσεις, η τεχνολογία Huawei Histen θα σας κάνει να μην πιστεύετε τον ήχο που θα αναπαράγεται από τα ακουστικά σας..

Ανατολή του ηλίου και την ειδυλλιακή στιγμή καταστρέφει μια παρατήρηση που αυτοστιγμεί σας κάνει να συνέλθετε από τις ποσότητες αλκοόλ που έχετε καταναλώσει: το κινητό σας έχει καταναλώσει εξίσου μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, καθώς βρίσκεται κάτω από ένα σπασμένο μπουκάλι. Πριν πάρετε φόρα και βουτήξετε αλλόφρων προς το σημείο που ο ήλιος ξεπροβάλλει από τη θάλασσα, θυμηθείτε πως έχετε Huawei. Tο εξειδικευμένο after sales support της εταιρείας θα σας αποτρέψει από την αυτοκτονία καθώς εγγυάται πως σε χρόνο μηδέν θα έχετε και πάλι μια πλήρως λειτουργική συσκευή. Τα τρία Huawei Service Centers σε συνδυασμό με καινοτόμες υπηρεσίες όπως οι “same day repair” και “pick up and return” φροντίζουν όχι μόνο για την αποκατάσταση της συσκευής σας, αλλά και για τη διασφάλιση της ψυχικής σας υγείας! Για τους πιο ψύχραιμους, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής HiCare, η εταιρεία παρέχει άμεσα και εύκολα υπηρεσίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) μετά την πώληση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για τα επισκευαστικά κέντρα, να μάθετε τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών, να κατεβάσετε το εγχειρίδιο της συσκευής σας, να συνομιλήσετε μέσω chat με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά μεταξύ 9:00 έως 19:00, να ενημερωθείτε για την εγγύηση του smartphone σας και τέλος να απολαύσετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με την ιδιότητα μέλους της Huawei.

Όποιο κι αν είναι το δικό σας τυπικό καλοκαιρινό 24ωρο, λιγότερο ή περισσότερο περιπετειώδες, ένα είναι σίγουρο: μπείτε στο στρατόπεδο των Y-ers και θα έχετε έναν εξαιρετικό σύμμαχο στο πλευρό σας, μέρα και νύχτα!