Απαντήστε σε 4 ερωτήσεις για να βρείτε ποιο από τα τέσσερα πολυτάλαντα και προσιτά, νεανικά smartphones θα αναβαθμίσει τις διακοπές σας!

Το κυριότερο πρόβλημα με την σειρά Y 2018 της Huawei είναι ότι αποτελείται από τέσσερις εξίσου ξεχωριστές συσκευές με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς ποια να προτιμήσει! Δημιουργώντας νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones, η Huawei μας προτείνει φέτος τα Y7 Prime 2018, Huawei Y6 Prime 2018, Huawei Y6 2018 και Huawei Y5 2018, αφήνοντας σε εμάς την επιλογή. Αν βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι παρακάτω ερωτήσεις ίσως σας βοηθήσουν να καταλήξετε στην τελική σας απόφαση, πριν σαλπάρει το πλοίο προς τον καλοκαιρινό σας προορισμό!

  1. Θέλετε να αφήσετε σπίτι την φωτογραφική σας μηχανή;

Αν όντως λατρεύετε την φωτογραφία και θέλετε να απαθανατίζετε κάθε νέο μέρος που συναντάτε, μα η τσάντα σας για την παραλία ζυγίζει ήδη περί τα τέσσερα κιλά, τότε το τελευταίο που θέλετε να προσθέσετε στις αποσκευές σας είναι μια ογκώδης DSLR κάμερα. Αντιθέτως, ένα πιστό και πάντα σε ετοιμότητα Huawei Y7 Prime 2018 υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπους με τη διπλή κύρια κάμερά του (13MP + 2MP). Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ευρέος διαφράγματος της διπλής κάμερας θα τραβήξετε αξέχαστα πορτρέτα με bokeh φόντο τα νησιώτικα καλντερίμια, τα επιβλητικά τοπία ή τα beach bars στα οποία θα γράψετε τη δική σας… ιστορία. Δώστε βάθος στο πεδίο των φωτογραφιών σας και καμαρώστε για το τελικό αποτέλεσμα όταν το επιδεικνύετε στην χορταστική HD+ Huawei FullView οθόνη 5,99 ιντσών!

  1. Θέλετε λεφτά για διακοπές;

Δεν ανήκετε στην κατηγορία που ζει και αναπνέει για τα GHz του επεξεργαστή ή για τα pixels της οθόνης. Θέλετε να σας περισσέψουν χρήματα για να τα κάνετε mojito σε beach bars, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν χρειάζεστε ταυτόχρονα και ένα αξιόπιστο smartphone στο πλευρό των καλοκαιρινών σας περιπετειών. Αν η παραπάνω περιγραφή σας θυμίζει τον εαυτό σας, τότε το Huawei Y5 2018, κατασκευάστηκε για εσάς. Με μόλις 129€ αποκτάτε μια υπερπλήρη συσκευή με HD+ Huawei FullView οθόνη 5,45 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια, μπαταρία χωρητικότητας 3020mAh με τεχνολογία Power Saving 6.0 για να σας βγάλει μέχρι τα ξημερώματα που θα επιστρέψετε στη βάση σας, καθώς και δυο αξιοπρεπείς κάμερες. Η κύρια διαθέτει αισθητήρα στα 8MP και η εμπρόσθια στα 5MP, η οποία μάλιστα μπορεί να ξεκλειδώσει και τη συσκευή σας μόλις αντικρίσει το γνώριμο πρόσωπό σας!

  1. Λατρεύετε τα social media και απεχθάνεστε τους… “περίεργους”;

Απαντήσατε “ναι” στην παραπάνω ερώτηση; Τότε πείτε το “ναι” και στο Huawei Y6 Prime 2018, καθώς εκτός από την κύρια κάμερα των 13MP διαθέτει και selfie-cam 8MP, έτοιμη να σας… “εξυμνήσει” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Παράλληλα, η τετραπύρηνη 5,7 ιντσών συσκευή έχει τον τρόπο της να κρατά τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από το content σας, καθώς διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος για να μην μπορεί κανείς να δει στα κλεφτά και να εισάγει τον κωδικό σας, όσο χαλαρώνετε στην ξαπλώστρα σας. Επιπρόσθετα, όπως όλα τα κινητά της σειράς Y 2018, το Υ6 Prime υποστηρίζει και τη λειτουργία Face Unlock, η οποία ξεκλειδώνει τη συσκευή σε κλάσματα δευτερολέπτου, μέσω αναγνώρισης του προσώπου σας.

  1. Οπαδοί του μέτρου ή των ξέφρενων πάρτυ;

Ό,τι κι αν απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση, το Huawei Y6 2018 σας έχει στήσει καρτέρι! Κι αυτό γιατί κατ’ αρχάς ικανοποιεί όσους θέλουν μια ισορροπημένη, οικονομική all-around συσκευή, με ευρύχωρη HD+ Huawei FullView οθόνη στις 5,7 ίντσες, 2GB RAM και τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερες στα 13MP η κύρια και στα 5MP η εμπρόσθια. Στην αντίπερα όχθη, για όσους αδιαφορούν παντελώς για το μέτρο και θέλουν να… ξεφεύγουν στη διασκέδασή τους, το φετινό Y6 διεκδικεί ρόλο πρωταγωνιστή στα beach party! Ικανό να παράγει 88 dB στη μέγιστη ένταση, το Huawei Y6 2018 προσφέρει 78% περισσότερο ήχο από το ηχείο του ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη λεπτομέρεια στη μουσική, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Με τη λειτουργία Group Music, μάλιστα, μπορείτε να συνδέσετε με την παρέα σας έως και 5 συσκευές για αναπαραγωγή της ίδιας playlist και να κάνετε το πιο ξέφρενο summer party της παραλίας! Για τα πολύωρα ταξίδια με πλοίο, η τεχνολογία Huawei Histen προσφέρει βελτιστοποιημένο ήχο που μιμείται περιβάλλοντα όπως το θέατρο ή μια αίθουσα συναυλιών, μέσω των ακουστικών.

Καταλήξατε; Ας σας ξαναμπερδέψουμε!

Ευτυχώς για τους καταναλωτές, δυστυχώς για τους αναποφάσιστους, και οι τέσσερις συσκευές της σειράς Y Series 2018, προσφέρουν προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η οθόνη FullView της Huawei, τo ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου (Face Unlock) και η μπαταρία μεγάλης διάρκειας που μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμα σε mid-range και premium smartphones. Κι επειδή το καλοκαίρι και η ανεμελιά των διακοπών επιβάλλουν να αφήσουμε κάθε είδους άγχος στην άκρη, εφάμιλλο είναι και το εξειδικευμένο after sales support της εταιρείας.

Με 3 Huawei Service Centers σε Αθήνα και Πάτρα, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες όπως το “same day repair” και “pick up and return” η Huawei εγγυάται την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για να δώσει άμεση λύση σε οποιαδήποτε καλοκαιρινή… αναποδιά. Όπου κι αν είστε, ότι και αν συμβεί στην αγαπημένη σας συσκευή πριν ή κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, η Huawei είναι μονίμως σε… “πολεμική” ετοιμότητα προκειμένου να φροντίσει το πολύτιμο smartphone σας!

Ταυτόχρονα, μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής HiCare, η εταιρεία παρέχει άμεσα και εύκολα υπηρεσίες και απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις (FAQ) μετά την πώληση. Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για τα επισκευαστικά κέντρα, να μάθετε τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών, να κατεβάσετε ένα εγχειρίδιο με αναλυτικές περιγραφές λειτουργίας της συσκευής σας, να συνομιλήσετε μέσω chat με εκπρόσωπο του τηλεφωνικού κέντρου καθημερινά μεταξύ 9:00 έως 19:00, να ενημερωθείτε για την εγγύηση της συσκευής σας και τέλος να απολαύσετε εξαιρετική εξυπηρέτηση με την ιδιότητα μέλους της Huawei.

Όπως και να ‘χει, το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να αλλάξετε κινητό και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας σε νησιά, παραλίες, βουνά ή καταδρομικά νυχτοπερπατήματα στο σαφώς πιο ανθρώπινο αυτές τις μέρες κέντρο της πόλης. Εσείς, ακόμα να αποφασίσετε τι τύπος Y-er είστε;