Έχεις ποτέ αναρωτηθεί, πώς αισθάνεται ένας επαγγελματίας φωτογράφος όταν η φωτογραφία του βαθμολογείται και εκτιμάται από ένα ευρύ κοινό; Εάν ναι, τότε δεν είσαι ο μοναδικός.

Ο αριθμός των υποβληθέντων φωτογραφιών το αποδεικνύει περίτρανα, αφού μόνο στην Ελλάδα οι συμμετέχοντες έχουν ήδη υποβάλει μερικές χιλιάδες φωτογραφίες. Μέχρι στιγμής, η πιο δημοφιλής κατηγορία του διαγωνισμού είναι η κατηγορία Nature, με 16.000 φωτογραφίες. Επομένως, εάν προγραμματίζεις διακοπές, είναι μία καλή ευκαιρία να ανταγωνιστείς σε αυτή την κατηγορία!

Είναι συναρπαστικό να βλέπεις τέτοιο ενδιαφέρον και μοναδικές ιστορίες μέσα από τις φωτογραφίες, που έχουν ήδη υποβληθεί στο διαγωνισμό του Next Image. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέξουμε τη φωτογραφία για το Grand Prix, ανάμεσα σε όλες αυτές που έχουν σταλεί, και ανυπομονούμε να λάβουμε ακόμη περισσότερες συμμετοχές μέσα στις επόμενες εβδομάδες!” – Tomasz Lazar

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό του Next Image αξίζει για ποικίλους λόγους. Πέρα από την ευκαιρία του να γίνεις ένας αναγνωρίσιμος φωτογράφος, βλέποντας τις φωτογραφίες σου, να δημοσιεύονται στο National Geographic, έχεις επίσης την ευκαιρία να κερδίσεις και σημαντικά βραβεία. Ο νικητής του βραβείου Grand Prix, για την κορυφαία φωτογραφία του διαγωνισμού, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 10.000€, ένα MateBook X και ένα ταξίδι φωτογραφίας στην Ιταλία. Οι δημιουργοί των τριών καλύτερων φωτογραφιών κάθε κατηγορίας (Faces, Good Night, Hello Life!, Check-In, Nature, Storyboard), θα βραβευτούν με χρηματικό έπαθλο, Matebook X  laptops και smartphones από την σειρά Huawei  P20. Ενώ, ο συμμετέχων του οποίου η φωτογραφία θα σημειώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία, θα κερδίσει το βραβείο κοινού.

Επομένως, ένα πιστεύεις πως το «έχεις» με την φωτογραφία, σταμάτα να διστάζεις, μπες στο http://campaign.consumer.huawei.com/gr/ και υπόβαλε τις φωτογραφίες σου μέχρι τις 20 Αυγούστου. Η ψηφοφορία είναι ανοιχτή μέχρι τις 28 Αυγούστου και η κριτική επιτροπή θα ανακοινώσει τους νικητές στις 10 Σεπτεμβρίου.