Eνα πολυμορφικό Latitude με… attitude προτείνει η Dell, καθώς το 7390 2-in-1 μπορεί να μετατραπεί με μια κίνηση από ένα πανίσχυρο και υπερφορητό laptop σε ένα tablet έτοιμο να προσφέρει λύσεις για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία ή την δημιουργικότητά σας.

Αν και στα χέρια μας ήρθε ένα αδάμαστο… «θηρίο» με 16GB RAM και Intel Core i7-8650U επεξεργαστή τελευταίας γενιάς, αρκετά εντυπωσιακές επιδόσεις, όμως, θα εξασφαλίσετε και με την οικονομικότερη εναλλακτική σύνθεση των 8GB RAM και Intel Core i5-8250U επεξεργαστή που βρήκαμε στο Dell Exclusive Store.

H 13,3 ιντσών οθόνη αφής έχει άμεση απόκριση και Full HD ανάλυση, ενώ η ενσωματωμένη Intel UHD Graphics 620 κάρτα γραφικών δεν δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει και σε μεγαλύτερες αναλύσεις, όταν συνδέσετε το 7390 με τηλεόραση ή monitor.

Ο ταχύτατος M.2 SSD δίσκος με τα 256GB δίνει άλλη διάσταση στην εμπειρία των Windows 10 Pro. Δίπλα στο πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό συναντάμε τον σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος.

Στα της συνδεσιμότητας έχουμε 2x USB 3.1 Gen 1 (με Power Share λειτουργία), 2x Display Port over USB Type-C και, φυσικά, την πάντα απαραίτητη HDMI 1.4. Η αξιοζήλευτη συσκευή έρχεται με τρία χρόνια εγγύηση (On Site – Repair Next Business Day).