Η SOEDESCO έριξε βόμβα σήμερα: το 8-Bit Hordes και το 8-Bit Invaders! θα κυκλοφορήσουν στις κονσόλες! Τα δύο πολύχρωμα και ταχύτατα RTS games θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 4 και στο Xbox One σε ψηφιακή μορφή, ενώ στο PlayStation 4 θα υπάρξει και εμπορική έκδοση στα καταστήματα.

Ο προκάτοχος τους με τις σύγχρονες στρατιωτικές μονάδες, το 8-Bit Armies, είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο PS4 και στο Xbox One. Και τα τρία παιχνίδια της 8-Bit RTS σειράς προσφέρουν cross-title multiplayer λειτουργίες, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στο νέο trailer.

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Fz8PWfeAqgk

Κατεβάστε τα assets από εδώ:

8-Bit Armies: https://my.hidrive.com/share/xykymbgr84

8-Bit Hordes: https://my.hidrive.com/share/9w33qt9dw6

8-Bit Invaders!: https://my.hidrive.com/share/brmpu-ruok

Τι είναι το 8-Bit Hordes

Το 8-Bit Hordes είναι ένα RTS fantasy θεματολογίας στο οποίο οι παίκτες εφορμούν ενάντια σε κάστρα, σφάζουν δράκους και συλούν στοιχειωμένα νεκροταφεία. Μπορείτε να πολεμήσετε για λογαριασμό δύο φατριών: τους τρομακτικούς Orcs και τους ζωντανούς-νεκρούς συμμάχους της DeathSworn, ή τους γενναίους elves, humans και dwarves των Lightbringers.

Τι είναι το 8-Bit Invaders!

Το 8-Bit Invaders! είναι ένα RTS επιστημονικής θεματολογίας στο οποίο το πολυσύμπαν είναι το πεδίο μάχης. Οι παίκτες μπορούν να πολεμήσουν για λογαριασμό δύο φατριών, τους δαιμόνιους Cranioids ή τους στρατιωτικοποιημένους Galactic Marine Corps.

Cross-title Multiplayer

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι στις κονσόλες, τα τρία παιχνίδια της 8-Bit RTS σειράς επιτρέπουν cross-title multiplayer αναμετρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να συνδυάσουν τις διαφορετικές φατρίες και τους χάρτες, πολεμώντας με δράκους ενάντια σε ιπτάμενους δίσκους και τεράστια άρματα μάχης. Το νέο trailer δείχνει τι σημαίνει αυτοί οι τρεις εντελώς διαφορετικοί κόσμοι να συγκρούονται μεταξύ τους!

Βασικά Χαρακτηριστικά

    • Διεξάγετε cross-titles μάχες ανάμεσα στα Armies, Hordes και Invaders!
    • Μπείτε κατευθείαν στη μάχη με τη βοήθεια μιας εύκολης μεθόδου χειρισμού
    • Κατακτήστε μια σειρά από Single player αποστολές και campaigns
    • Συνεργαστείτε και παίξτε μαζί ή εναντίον των φίλων σας στο Multiplayer
    • Απολαύστε επικά soundtracks από τον θρυλικό συνθέτη Frank Klepacki