H Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει αλλαγές στη διοικητική της ομάδα, καθώς η Φραγκίσκη Μελίσσα, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, αναλαμβάνει από τον Σεπτέμβριο του 2018 τη θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ρουμανίας.

Η Φραγκίσκη Μελίσσα εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 2012 ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχημένη ενσωμάτωση της Hellas Online, τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας, καθώς και στην προσέλκυση και ανάπτυξη ταλαντούχου ανθρώπινου δυναμικού. Πριν από τη Vodafone, εργάστηκε για αρκετές πολυεθνικές εταιρείες και σε διαφορετικούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων του Κλάδου Καταναλωτικών Αγαθών και των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ως επικεφαλής Διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Τη Φραγκίσκη Μελίσσα διαδέχεται η Ηρώ Μέλλιου, η οποία από το Σεπτέμβριο του 2018 αναλαμβάνει τα καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone Ελλάδας.

Η Ηρώ Μέλλιου εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone Ελλάδας το 2016 ως επικεφαλής του τμήματος Centers of Expertise της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Στο διάστημα αυτό ηγήθηκε με επιτυχία του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτοβουλιών που αφορούν στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, καθώς και στην προώθηση θεμάτων που αφορούν στην διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση. Η Ηρώ συνέβαλε καθοριστικά στην τοποθέτηση της Vodafone Ελλάδας ανάμεσα στους 20 καλύτερους εργοδότες της χώρας. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος MastersDegree σε Management Learning του Πανεπιστημίου του  Lancaster. Πριν από τη Vodafone εργάστηκε στον Τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού σε πολυεθνική συμβουλευτική εταιρεία.