Το ανεξάρτητο ινστιτούτο αξιολόγησης BERTL βράβευσε το MC860dn της OKI Printing Solutions ως το καλύτερο A3 έγχρωμο MFP της κατηγορίας του. Στα πλαίσια της 14ης ετήσιας απονομής για το ινστιτούτο, το MC860dn ξεχώρισε για την ποιότητα εκτύπωσης.


bb2009Το MC860dn, το οποίο διαθέτει αποκλειστικά η CPI AE στην Ελληνική αγορά, πιστοποιείται μέσω της παραπάνω διάκρισης ως η ιδανική λύση για τις ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.


Το ΜC860dn συγκεντρώνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών με άξονα τη λειτουργικότητα και την ευελιξία. Με ταχύτητα εκτύπωσης 26 έγχρωμες και 34 μονόχρωμες Α4 σελίδες και 15 έγχρωμες και 17 μονόχρωμες σελίδες Α3, καλύπτει τις ανάγκες εκτύπωσης και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας. Με λειτουργίες 4 σε 1 (αντιγραφή, σάρωση, εκτύπωση και αποστολή/λήψη Fax) και επιπλέον γλώσσα εκτυπωτή PCL/PS, μνήμη 512ΜΒ και διαχείριση χαρτιού έως 1.460 φύλλα, το MC860dn αποτελεί το επίκεντρο των εργασιών για κάθε επιχείρηση.


Οι προτάσεις της OKI Printing Solutions έχουν συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό διακρίσεων από ανεξάρτητους οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία των προϊόντων και λύσεων εκτύπωσης.