Η Dell παρουσιάζει τον ισχυρότερο σταθμό εργασίας σε μορφή  rack 1U στον κόσμο, καθώς και αρκετούς νέους σταθμούς εργασίας σε μορφή tοwer που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε εταιρείες όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών, να έχουν πρόσβαση σε ισχυρούς, προσιτούς, συμπαγείς σταθμούς εργασίας, που πρωτοπορούν στον κλάδο.

Κατασκευασμένος ακολουθώντας τις υποδείξεις  των πελατών, ο Dell Precision 3930 rack παρέχει ισχυρή απόδοση σε περιορισμένο μέγεθος. Το μέγεθος 1U παρέχει καλύτερη πυκνότητα ανά rack, εκτεταμένες θερμοκρασίες λειτουργίας και χαρακτηριστικά, όπως μικρό βάθος, φίλτρα σκόνης και legacy θύρες, που επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε σύνθετες εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης και λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού.

Με την εισαγωγή των επεξεργαστών Intel® Xeon® E και των πρόσφατα ανακοινωθέντων επεξεργαστών Intel® Core™ 8ης γενιάς, το rack παρέχει έως και 64GB μνήμης 2666MHz DDR4. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Intel® Xeon® E υποστηρίζει τεχνολογία κώδικα διόρθωσης σφαλμάτων (ECC) για αυξημένη αξιοπιστία.

Το rack προσφέρει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία των σταθμών εργασίας και παρέχει ευελιξία για αξιοποίηση έως και GPU double wide με απαιτήσεις ισχύος έως 250W και επεκτασιμότητα με έως και 24TB αποθήκευσης. Με 3 υποδοχές PCIe συμπεριλαμβανομένης μιας προαιρετικής υποδοχής PCI, ο νέος σταθμός εργασίας σε μορφή rack μπορεί να αντιμετωπίσει σύνθετες εργασίες με ευκολία.

Μια σειρά από επαγγελματικές λύσεις γραφικών με GPU Nvidia® Quadro® είναι διαθέσιμες. Με την Quadro P6000, οι χρήστες επωφελούνται από 24GB GDDR5X και υπερ-υψηλή απόδοση γραφικών. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά από συστήματα γραφικών ΑMD Radeon ™ Pro.

Ζήστε την ευέλικτη, ασφαλή και γρήγορη απομακρυσμένη πρόσβαση χρηστών 1:1 με την προαιρετική τεχνολογία Teradici PCOIP, με υποστήριξη για υπολογιστές client με δυνατότητα προβολής έως και τεσσάρων οθονών. Το rack ενσωματώνεται απροβλημάτιστα στο datacenter, προσφέροντας απομόνωση των δεδομένων, του θορύβου και της θερμότητας  από το γραφείο ενώ παρέχει και μικρότερη αταξία στην τοποθέτηση.

Ισχυρή απόδοση με μικρότερο αποτύπωμα

Το μικρό μέγεθος αποφέρει μεγάλα πλεονεκτήματα, και η Dell έχει σχεδιάσει αυτούς τους νέους εισαγωγικούς σταθμούς εργασίας για να ενισχύσει το μέλλον της καινοτομίας στη μηχανολογική σχεδίαση, την επιστήμη, τα μαθηματικά και άλλα πεδία με εκτεταμένες απαιτήσεις ανάλυσης δεδομένων και γραφικών. Το να έχει κανείς στην κατοχή του ένα εξαιρετικά ισχυρό σύστημα, δεν απαιτεί πλέον μεγάλο χώρο εργασίας ή μεγάλο προϋπολογισμό, καθιστώντας αυτό το επίπεδο απόδοσης διαθέσιμο σε πολλές επιχειρήσεις και εργαζομένους για πρώτη φορά.

Ο σταθμός εργασίας Dell Precision 3630 Tower είναι 23 τοις εκατό μικρότερος [i] από την προηγούμενη γενιά, με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να έχουν ακριβώς τη λύση που χρειάζονται, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς του χώρου εργασίας. Το σύστημα διαθέτει μια σειρά από εύκολες στην πρόσβαση θύρες, που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με εξωτερικές πηγές δεδομένων, συσκευές αποθήκευσης και πολλά άλλα. Καθώς οι χρήστες του σταθμού εργασίας συχνά δημιουργούν περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (IP), η Dell θα προσφέρει επίσης μια προαιρετική συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών (CAC/PIV) για να διευκολύνει τη ασφαλή διαχείριση δεδομένων.

Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά είναι μεγάλο στην απόδοση – ιδανικό για τη δημιουργία ή την απόλαυση της εμπειρίας VR και άλλων εντατικών εργασιών. Διαθέτει 8ης γενιάς Intel® Core™ Ι και νέους επεξεργαστές Xeon® E επαγγελματικού επιπέδου, με ταχύτερη μνήμη 64GB έως 2666MHz  και προσφέρει υποστήριξη γραφικών έως και 225W.

To σύστημα Dell Precision 3630 Tower προσφέρει επεκτάσιμη αποθήκευση SATA και PCIe NVMe SSD, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 14TB με υποστήριξη RAID.

Ο νέος Dell Precision 3430 Small Form Factor Tower είναι ιδανικός για πολλούς χρήστες σταθμών εργασίας, προσφέροντας πολλά από τα ίδια οφέλη του Precision 3630, αλλά σε ακόμα μικρότερο μέγεθος και μέχρι υποστήριξη γραφικών έως 55W. Είναι επίσης επεκτάσιμος με μέχρι 6TB αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη RAID.

Η Dell σήμερα παρουσίασε επίσης υποστήριξη για επεξεργαστές Intel® Core™ X-Series, εκτός από τις επιλογές επεξεργαστών Intel® Xeon® W που είναι ήδη διαθέσιμες στο σύστημα Dell Precision 5820 Tower. Αυτές οι νέες επιλογές επεξεργαστών φέρνουν την ενισχυμένη απόδοση και την αξιοπιστία ενός σταθμού εργασίας σε ένα πιο προσιτό επίπεδο κόστους για τους πελάτες.

Σε όλους τους σταθμούς εργασίας Dell Precision 3000 Series που ανακοινώθηκαν σήμερα, η προσθήκη μνήμης Intel® OptaneΤΜ διατηρεί την απόκριση, αλλά και το κόστος αποθήκευσης σε χαμηλότερα επίπεδα. Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν την ίδια ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία της σειράς Dell Precision. Η Dell συνεχίζει να συνεργάζεται με παρόχους εφαρμογών για πιστοποιήσεις ISV και οι σταθμοί εργασίας Dell παρέχουν επαγγελματικά χαρακτηριστικά, όπως την αξιόπιστη επαγγελματική τεχνολογία μνήμης της Dell (Dell Reliable Memory Technology Pro), με μνήμη ECC, για την προστασία της εργασίας σας από πιθανές δυσλειτουργίες, απενεργοποιώντας τις θέσεις της επισφαλούς μνήμης, και το λογισμικό Dell Precision Optimizer AI, το οποίο βελτιστοποιεί το σύστημά σας αυτόματα, για να εκτελέσετε τις εφαρμογές σας ακόμα πιο γρήγορα. Για παράδειγμα, το Dell Precision Optimizer Premium με βελτιστοποίηση βασισμένη σε τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των μηχανολογικών εφαρμογών έως και 552%.[ii]

Δηλώσεις υποστήριξης:

«Οι πελάτες στους κλάδους της Μηχανολογίας και των Βιομηχανικών Κατασκευών, των Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωνίας, αλλά και άλλων, βασίζονται σε σταθμούς εργασίας της Dell για να επιτύχουν την απαιτούμενη υψηλή απόδοση στις κρίσιμες εφαρμογές τους. Προχωρώντας στην επόμενη φάση των σταθμών εργασίας, η ισχύς συμπυκνώνεται σε μικρότερα συστήματα ενώ οι νέες ροές εργασίας χρησιμοποιούν συστήματα με ακόμη μικρότερο αποτύπωμα. Η Dell είναι πρωτοπόρος σε αυτή την εξέλιξη, με αυτούς τους νέους εισαγωγικούς σταθμούς εργασίας, οι οποίοι είναι σχεδιασμένοι για να αποδίδουν απόλυτα κορυφαία απόδοση με ένα σημαντικά μικρότερο αποτύπωμα», αναφέρει ο Rahul Tikoo, Vice President and General Manager, Dell Precision.

«Όταν η πρόσβαση σε κορυφαία τεχνολογία βελτιώνεται, η καινοτομία ανθεί. Μερικές φορές κάτι τόσο απλό, όσο ένα πλαίσιο με μικρότερο μέγεθος, μπορεί να απελευθερώσει νέες ιδέες και ικανότητες που έχουν τη δύναμη να αναδιαμορφώσουν μια βιομηχανία»

«Ο νέος επεξεργαστής Intel® Xeon® E προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό επιδόσεων και δυνατοτήτων για εισαγωγικούς σταθμούς εργασίας», δηλώνει η Jennifer Huffstetler, Vice President and General Manager of Datacentre Product Marketing, Intel Corporation. «Ο συνδυασμός του Dell Precision 3930 Rack με τον επεξεργαστή Intel Xeon E φέρνει νέα επίπεδα απόδοσης σε μικρό μέγεθος, για εντατικές εργασίες δεδομένων και γραφικών».

«Οι νέοι εισαγωγικοί σταθμοί εργασίας Dell Precision συμπυκνώνουν μεγάλη ισχύ σε μικρό αποτύπωμα», αναφέρει ο Bob Pette, Vice President of Professional Visualisation, NVIDIA. «Οι ισχυροί επεξεργαστές γραφικών NVIDIA Quadro προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις στην κατηγορία τους και είναι ιδανικοί για τους επαγγελματίες χρήστες που μπορεί να έχουν περιορισμούς λόγω του χώρου ή τη τοποθεσίας όπου εργάζονται».

«Η AMD είναι υπερήφανη που φέρει την πλήρη δύναμη των γραφικών Radeon Pro στα τελευταία μοντέλα σταθμών εργασίας της Dell, ωθώντας περαιτέρω τα όρια του τι είναι εφικτό για τους επαγγελματίες των επιχειρήσεων», δηλώνει ο Ogi Brkic, Radeon Pro General Manager, AMD. «Προσφέροντας γραφικά υψηλής απόδοσης για τις πιο περίπλοκες και καινοτομικές υφιστάμενες εφαρμογές, η σειρά Radeon Pro συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη, όταν πρόκειται για την παραγωγικότητα και τη σταθερότητα των σταθμών εργασίας».

Πρόσθετες πληροφορίες:

[i] Ισχυρισμοί για σύγκριση από γενιά σε γενιά βασίζονται σε εσωτερικές δοκιμές Ιουλίου 2018.

[ii] Με βάση τις εσωτερικές δοκιμές της Dell, Μαΐου 2018, χρησιμοποιώντας τη δοκιμή αναφοράς SPECapc PTC CREO 3.0 για σύγκριση ενός Dell Precision 3630 με τη βελτιστοποίηση Dell PrecisionER Premium με AI, με ένα ίδιο σύστημα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η πραγματική απόδοση θα διαφοροποιείται  ανάλογα με τη διαμόρφωση, τη χρήση και την κατασκευαστική διαφοροποίηση.