Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει την οθόνη Q3279VWFD8, αδελφάκι της 31,5” (80,01 εκ) Q3279VWF και μέλος της δημοφιλούς σειράς 79, η οποία έκανε το ντεμπούτο της το περασμένο φθινόπωρο και έλαβε υψηλή αξιολόγηση για την εξαιρετική σχέση τιμής – απόδοσης.

Η νέα οθόνη Q3279VWFD8 χρησιμοποιεί διαφορετικό τύπο panel, IPS αντί για VA που χρησιμοποιείται στο προηγούμενο μοντέλο, και διαθέτει μια ευρύτερη γκάμα χρωμάτων για αυξημένη ακρίβεια χρώματος και επομένως πιο ζωντανές, φυσικές και εντυπωσιακές εικόνες. Το 31, 5” (80,01 εκ) IPS panel της Q3279VWFD8 προσφέρει εξαιρετικά λεπτομερή QHD ανάλυση (2560x1440 pixels), 5 ms GtG χρόνο απόκρισης, υποστήριξη AMD FreeSync και 75 Hz ρυθμό ανανέωσης. Απευθυνόμενη σε κοινό με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, όπως είναι οι οικιακοί χρήστες και τα internet cafes, η οθόνη Q3279VWFD8 καλύπτει τις απαιτήσεις των καταναλωτών που αναζητούν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Η Q3279VWFD8 διαθέτει ένα τεράστιο 31,5” IPS panel και ανάλυση QHD (2560x1440 pixels), που έχει ως αποτέλεσμα σαφείς λεπτομέρειες, μεγάλη επιφάνεια οθόνης για αυξημένη παραγωγικότητα και άνετη πυκνότητα pixel για καθημερινή χρήση. Ενώ το panel και οι προδιαγραφές του μιλούν από μόνα τους, ο εξωτερικός σχεδιασμός της οθόνης κλέβει τις εντυπώσεις με το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα του στενού πλαισίου, της βάσης και του πίσω καλύμματος που δημιουργούν μια ευχάριστη αντίθεση με την ανθεκτική, βαριά βάση σε ασημί χρώμα.

Χάρη στις ευρείες οπτικές γωνίες 178/178° που επιτυγχάνονται από το IPS panel, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μαζί με φίλους τις ίδιες ζωντανές εικόνες ταυτόχρονα χωρίς να αλλάζουν τα χρώματα. Το 8-bit+FRC panel που παρέχει 1,07 δισεκατομμύρια ζωηρά χρώματα και προσφέρει κάλυψη 88% της χρωματικής γκάμας NTSC, αναπαράγει πολύ πιο έντονα χρώματα όπως ζωντανό κόκκινο, βαθύ μπλε και πλούσιο πράσινο με υψηλό λόγο αντίθεσης 1200:1.

Η ανάλυση QHD (2560x1440 pixels) της Q3279VWFD8 επιτρέπει όχι μόνο λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και παιχνίδια. Το μείγμα ρυθμού ανανέωσης 75 Hz, 5 ms GtG και υποστήριξης AMD FreeSync παράγει μια γρήγορη εμπειρία παιχνιδιού χωρίς σκίσιμο ή τραύλισμα εικόνας και χωρίς καμία πρόσθετη καθυστέρηση.

Η οθόνη Q3279VWFD8 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων πηγών παλαιού τύπου, όπως VGA και DVI, καθώς και HDMI και DisplayPort, ώστε να μπορεί να συνδέεται με διάφορες κονσόλες παιχνιδιών, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, laptops, αποκωδικοποιητές και πολλά άλλα. Μια υποδοχή 3,5 χιλ. προβλέπεται για τη σύνδεση ακουστικών ή εξωτερικού ηχείου. Η τεχνολογία AOC Clear Vision βελτιώνει την ευκρίνεια και τη ζωντάνια κατά την προβολή περιεχομένου Standard Definition (SD). Η τεχνολογία AOC FlickerFree εξαλείφει επίσης, το τρεμόπαιγμα με τη χρήση Direct Current (DC) για τη ρύθμιση της φωτεινότητας αντί για το Pulse Width Modulation (PWC) και μειώνει την κόπωση των ματιών κατά την πολύωρη χρήση της οθόνης.

Η 31,5” οθόνη Q3279VWFD8 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με ενδεικτική τιμή €249.