Η εταιρεία αθλητικών ειδών Intersport επέλεξε το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions της LG Electronics (LG) και την εταιρεία οπτικοακουστικών Mood Media Hellas, για την προμήθεια και εγκατάσταση καινοτόμων retail λύσεων digital signage στο Flagship store της εταιρείας, στο The Mall Athens.

Η γνωστή αλυσίδα και ηγέτης στο χώρο των αθλητικών ειδών επέλεξε την τοποθέτηση του πρώτου Flexible Curved OLED Video Wall στην Ελλάδα αποτελούμενο από 55’’ οθόνες, touch interactive οθονών για την αναβάθμιση της εμπειρίας αγορών των καταναλωτών καθώς και ενός standard 2×2 Video Wall 55 ιντσών για την ενημέρωση και την προσέλκυση των καταναλωτών, χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τα ζωντανά χρώματα και την εξαιρετική ανάλυση των οθονών.

Συγκεκριμένα, στην είσοδο του Intersport Flagship store τοποθετήθηκαν 4 εξαιρετικά λεπτές 55 ιντσών OLED Flexible κυρτές οθόνες δημιουργώντας ένα Flexible Curved OLED Video Wall διάταξης 2x2. Οι μοναδικές OLED κυρτές επαγγελματικές οθόνες 55 ιντσών (σειρά EF5C) επιλέχθηκαν χάρη στη δυνατότητά τους να είναι εύκαμπτες και να ακολουθήσουν την καμπυλότητα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού δίνοντας μια μοναδική αίσθηση στο χώρο του καταστήματος για εντυπωσιακή προβολή διαφημιστικού και ενημερωτικού περιεχομένου. Επιπλέον, το πρωτοποριακό OLED πάνελ, με κύριο χαρακτηριστικό το απόλυτο μαύρο, προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα προβολής signage δημιουργώντας μια νέα αίσθηση στον πελάτη του καταστήματος.

Επίσης, το κατάστημα εξοπλίστηκε με 55 ιντσών video wall διάταξης 2x2, αποτελούμενο από μοντέλα της σειράς LV35A, τα οποία αποτελούν την ιδανική επιλογή για εφαρμογές Video Wall μεγάλων διαστάσεων προσφέροντας εξαιρετικά καθαρές εικόνες ακόμα και κάτω από έντονο φυσικό ή τεχνητό φως.

Τέλος, τοποθετήθηκε ένα Interactive τραπέζι αποτελούμενο από 32 ιντσών Standard LED επαγγελματική οθόνη της σειράς SE3D μαζί με το αντίστοιχο Overlay Touch KT-T Series KT-T320 για πλοήγηση στο eshop και τρεις 55 ιντσών touch interactive οθόνες για πλοήγηση στο Intersport web app που προσφέρει πολλαπλές επιλογές στο χρήστη και πρόσβαση στο loyalty club της εταιρείας.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Intersport και η εγκατάσταση του πρώτου OLED Curved Video Wall στην Ελλάδα επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την ηγετική θέση που κατέχει η LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων. Η πληθώρα εξειδικευμένων retail digital signage λύσεων της εταιρείας μας και συγκεκριμένα, οι πρωτοποριακές LG OLED Signage λύσεις με μοναδική ποιότητα εικόνας και τεχνολογίες που επιτρέπουν τη δημιουργία κοίλων ή κυρτών κατασκευών φέρνουν μία νέα εποχή στην εμπειρία αγορών των καταναλωτών μέσα και έξω από το κατάστημα.»

Ο κ. Μαθιουδάκης Γεώργιος, Regional Instore Marketing Manager της Intersport S.A, δήλωσε σχετικά: «Οι προηγμένες digital signage εφαρμογές της LG ταίριαξαν απόλυτα με την αρχιτεκτονική του χώρου, αναβάθμισαν αισθητικά το κατάστημα και την εμπειρία που ζουν οι πελάτες μας όταν επισκέπτονται το Intersport Flagship store στο The Mall Athens. Επιπλέον, με την προμήθεια και την εγκατάσταση των κορυφαίων επαγγελματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG, μπορούμε να προβάλουμε το ενημερωτικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο που επιθυμούμε εύκολα και γρήγορα ανά πάσα στιγμή βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.»