Η Honor, το νεανικό και καινοτόμο smartphone brand, ξεκινά μια νέα σειρά συνεργασιών με ανερχόμενους σύγχρονους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της νέας παγκόσμιας καμπάνιας του brand ‘’Honor Your Creation’’.

Η Clara Bacou, είναι η πρώτη που θα συμμετάσχει στη νέα καμπάνια, μια καλλιτέχνης ψηφιακής τεχνολογίας, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η Honor αναζητά διαρκώς δημιουργικές ιδέες, ξεπερνώντας τα όρια, στην τεχνολογία και στο design. Εντάξαμε το χρώμα στo design των smartphones, δημιουργώντας νέα τάση, λανσάροντας το 2016 το Honor 8 στο χρώμα Sapphire Blue και το 2017 το Honor 9 στο Glacier Gray. Τη φετινή χρονιά λανσάραμε το Honor 10 με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων, και θα συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε με το ίδιο πάθος για το design και τα χρώματα των συσκευών», δήλωσε ο George Zhao, Πρόεδρος της Honor.

Η Clara Bacou, η οποία ειδικεύεται στο creature design και στο animation χαρακτήρων, χρησιμοποιώντας ψηφιακή τεχνολογία όπως 3D και AR, μοιράζεται την αγάπη της Honor για τα χρώματα. Έχοντας μόλις αποφοιτήσει από το Central Saint Martins το 2017, η Clara είναι rising star στην αντισυμβατική τέχνη. «Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο η Honor χρησιμοποιεί τα χρώματα στο design των συσκευών. Χρησιμοποιώ και εγώ έντονα και ζωντανά χρώματα στα έργα μου και είμαι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με την Honor και τη σύνδεση με την παγκόσμια online κοινότητα του brand», δήλωσε η Clara Bacou.

Η Honor δημιουργεί μια digital gallery στην ιστοσελίδα της, για να υποστηρίξει την Clara, δίνοντας την ευκαιρία στους fans του brand παγκοσμίως να ανακαλύψουν τα πρωτότυπα έργα της καλλιτέχνιδος. Παράλληλα, προκειμένου να κάνει engage τους fans της, η Honor θα ξεκινήσει ένα διαδραστικό online quiz, χρησιμοποιώντας τα “creatures” από τα έργα τέχνης της Clara.

Η Honor συνεργάστηκε με το BBC προκειμένου να αναδείξει πώς το Honor 10 συνέβαλε στη δημιουργική εργασία της Clara.

Παράλληλα, η Honor λανσάρει μια σειρά από interactive campaigns, με τη συμμετοχή του ταλαντούχου φωτογράφου Ollie Ali, οι οποίες θα προβληθούν μέσα από τις global σελίδες της στα Social Media.

Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε και εσείς τις σελίδες της Honor στα Social Media για να ενημερωθείτε για την καμπάνια https://www.facebook.com/honorglobal/videos/2101183156761740/. Το video της Honor με την Clara και τον Ollie, με επιμέλεια του BBC, θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Μείνετε συντονισμένοι!