Η Canon παρουσιάζει την PowerShot SX740 HS, μία από τις πιο συμπαγείς φωτογραφικές μηχανές με εξαιρετικά μεγάλο zoom, ιδανική για ταξίδια.

Η νέα μηχανή η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη, προσφέρει 40x οπτικό zoom (24-960mm) και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πλησιάσουν τα αξιοθέατα χωρίς την ανάγκη να μεταφέρουν διαφορετικούς φακούς. Η νέα ταξιδιωτική φωτογραφική μηχανή τσέπης διαθέτει επίσης δυνατότητα λήψης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4Κ βίντεο, Wi-Fi1, συνδεσιμότητα Bluetooth® με smartphone2 και μια σειρά από διαισθητικές αυτόματες ρυθμίσεις, ιδανικές για οικογένειες και ταξιδιώτες που αναζητούν μια βολική pointandshoot φωτογραφική μηχανή.

Αυτή η ισχυρή, φιλική φωτογραφική μηχανή τσέπης superzoom διαθέτει την τεχνολογία ZoomPlus, η οποία αυξάνει ψηφιακά το οπτικό zoom 40x σε 80x. Ο ικανότατος συνδυασμός του τελευταίου επεξεργαστή εικόνας Canon DIGIC 8 και αισθητήρα CMOS καθιστά εύκολο να δημιουργήσετε ευκρινείς, πολύχρωμες και υψηλής πιστότητας φωτογραφίες και βίντεο από κοντά ή μακριά, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Με τη δυνατότητα λήψης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας βίντεο 4K και σταθεροποίησης σε 5 άξονες, η PowerShot SX740 HS επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις σας από τις διακοπές σας από απόσταση με πλούσια λεπτομέρεια, ακόμη και όταν φωτογραφίζετε σε κίνηση. Η PowerShot SX740 HS μπορεί επίσης να καταγράψει 4K βίντεο timelapse εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (Ultra High Definition), ιδανικό για την καταγραφή ενός όμορφου ηλιοβασιλέματος, και λήψη 4K Ultra High Definition καρέ από ταινίες 4K, που σημαίνει ότι οι πολύτιμες στιγμές σας μπορούν να καταγραφούν σε μια ενιαία εικόνα ανάλυσης περίπου 8MP.

Η ταχεία αυτόματη εστίαση και γρήγορη ανταπόκριση της Canon PowerShot SX740 HS σας επιτρέπει να φωτογραφήσετε αυθόρμητες στιγμές με ευκολία και η συνεχή λήψη σε ρυθμό 10fps σημαίνει ότι οι φωτογραφίες των διακοπών σας μπορούν να καταγραφούν σε όλο τους το μεγαλείο. Για τον σύγχρονο απαιτητικό ταξιδιώτη, η PowerShot SX740 HS έρχεται σε ένα κομψό μαύρο ή στυλάτο ασημένιο σώμα.

Όταν ταξιδεύετε, είναι ακόμη πιο έντονη η ανάγκη για διαμοιρασμό και αποθήκευση των στιγμών που ζείτε για μια μόνο φορά, και η νέα PowerShot SX740 HS το πραγματοποιεί αυτό απρόσκοπτα. Η φωτογραφική μηχανή συνεργάζεται αρμονικά με «έξυπνες» συσκευές, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Canon Connect app για συμβατές iOS και Android3 συσκευές

Φωτογραφίες και βίντεο μπορούν να μεταφερθούν από τη φωτογραφική μηχανή σε «έξυπνες» συσκευές αυτόματα για εύκολη ανάρτηση στα social media, κάνοντας το βήμα από τη λήψη στο διαμοιρασμό με τον κόσμο, πανεύκολο. Επιπλέον, το περιεχόμενο μπορεί να αποθηκευτεί στην πλατφόρμα αποθήκευσης cloud irista της Canon ή να συγχρονιστεί αυτόματα και ασύρματα σε υπολογιστές PC και Mac4.

Επιπλέον, η Canon PowerShot SX740 HS χρησιμοποιεί Wi-Fi1 και συνδεσιμότητα alwayson Bluetooth®, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει σε σύνδεση με συμβατές iOS ή Android συσκευές, για επισήμανση (tagging) φωτογραφιών με δεδομένα θέσης GPS, ώστε να χαρτογραφήσετε τις περιπέτειές σας σε όλον τον κόσμο. Όσοι τεκμηριώνετε τα ταξίδια σας που πηγαίνετε μόνοι σας, μπορείτε επίσης να τραβάτε selfies με τη λειτουργία Αυτοπορτρέτου (Self Portrait) χρησιμοποιώντας την flip-up οθόνη LCD που περιστρέφεται σχεδόν 180ο, για τέλεια τοποθέτηση και σύνθεση.

Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας Canon DIGIC 8 διαχειρίζεται ενεργά πολλές από τις προηγμένες ρυθμίσεις της PowerShot SX740 HS, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να τραβάνε άμεσα φωτογραφίες με απίστευτη ανάλυση 20,3 megapixel, ενώ με τη λειτουργία HybridAuto μπορούν να δημιουργούν ταινίες με τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας, αξιοποιώντας τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει. Η λειτουργία Zoom Framing Assist ρυθμίζει αυτόματα το zoom ή εστιάζει στα πρόσωπα, για να επιτύχει την καλύτερη φωτογραφική σύνθεση.

Με 40x οπτικό zoom, εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία εικόνας χάρη στο DIGIC 8 και πλούσια ανάλυση 4K Ultra High Definition συμπυκνωμένα σε μια μικρό σώμα που χωρά στην τσέπη, η Canon PowerShot SX740 HS είναι η απόλυτη «όλα σε ένα» λύση για την καταγραφή των περιπετειών σας με υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια.

Η Canon PowerShot SX740 HS θα είναι διαθέσιμη για αγορά σύντομα και στην ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: PowerShot SX740 HS.

Βασικά πλεονεκτήματα:

  • 40x οπτικό zoom σε μια συμπαγή φωτογραφική μηχανή τσέπης
  • Καταγράψτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα με βίντεο 4K Ultra High Definition
  • Έξυπνες λειτουργίες για εύκολη δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων
  • Εύκολη συνδεσιμότητα για στιγμιαίο διαμοιρασμό στα κοινωνικά δίκτυα

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • PowerShot SX740 HS (σε μαύρο ή ασημί χρώμα)
  • Λουράκι καρπού WS-800
  • Μπαταρία NB-13L
  • Φορτιστής μπαταρίας CB-2LHE
  • Καλώδιο ρεύματος

  • Εγχειρίδιο Χρήσης

1 WiFi: δεν υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες ή οι συσκευές – δείτε τις πλήρεις τεχνικές προδιαγραφές για λεπτομέρειες.

2 Εφοδιάζεται με τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth®. Η λέξη και τα λογότυπα Bluetooth® είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση τους από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν άδειας. Άλλα εμπορικά σήματα ή επωνυμίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους. Απαιτείται αρχική αντιστοίχιση με τις εκάστοτε συσκευές.

3 Κινητά: για τις συμβατές iOS και Android συσκευές με την εφαρμογή Canon Camera Connect app, δείτε τις προδιαγραφές για περισσότερες λεπτομέρειες.

4 Υπολογιστές: για υπολογιστές Mac ή PC που τρέχουν το Canon Image Transfer Utility 2, δείτε τις προδιαγραφές για περισσότερες λεπτομέρειες.