Μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έστειλε σε όλους τους Έλληνες χρήστες το Viber ανακοινώνοντας παράλληλα ότι για τις επόμενες ημέρες όλες οι Viber Out κλήσεις με χρέωση από και προς την Ελλάδα θα είναι εντελώς δωρεάν, προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνδεθούν με τους αγαπημένους τους να έχουν ένα ακόμα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Viber, οι χρήστες θα μπορούν να πραγματοποιούν απεριόριστες δωρεάν Viber out κλήσεις προς ελληνικούς τηλεφωνικούς κωδικούς κλήσης – σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα – από όλο τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) προς την Ελλάδα και από την Ελλάδα προς ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Δυτική Ευρώπη (Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ισπανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία), Κύπρο και Βουλγαρία.

Η προσφορά ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00 και θα ισχύει έως τις 29 Ιουλίου 2018 και ώρα 23:59 (ώρα Ελλάδας).

Δείτε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Παράλληλα, στο Viber Community «SOS Ελλάδα» έχουν ήδη συνδεθεί πάνω από 1000 χρήστες -ανάμεσα στους οποίους ιατροί, εθελοντές, και εκπρόσωποι των οργανωτικών δομών των δήμων- οι οποίοι μοιράζονται ενημερώσεις και άλλο πολύτιμο υλικό σχετικά με δωρεές, γραμμές βοήθειας, εθελοντικές δράσεις, τον καιρό, αναζητήσεις ζώων και άλλες πληροφορίες.

Ο Djamel Agaoua, CEO της Rakuten Viber, ανακοίνωσε πρώτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του Viber out, εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη και συμπάθεια για τους πληγέντες.