Μόλις έφτασε στην Ελλάδα ο διάδοχος του πιο δημοφιλούς PC Case.

Το H500 και το H500i είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στις παρακάτω προτεινόμενες λιανικές τιμές:
H500 – € 84.99
H500i – € 114.99

Στην ουσία μιλάμε για ατσάλινα Cases με Tempered Glass στη γραμμή των S340 και S340 Elite.
Η βασική προσθήκη του H500i σε σχέση με το H500 είναι ότι διαθέτει προεγκατεστημένο σύστημα RGB φωτισμού.

Το πιο δημοφιλές PC Case στην Ελλάδα είναι το NZXT S340 και S340 Elite το οποίο καταργείται, γιατί έφτασε ο διάδοχός του. Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζεται στην αγορά. Εδώ έχουμε όλους τους λόγους για τους οποίους τα H500 είναι ανώτερα από τα S340 https://blog.nzxt.com/2018/06/3-ways-the-h500-improves-upon-the-s340/

Η σειρά H500 αποτελεί το όραμα της NZXT για τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω απλοποιημένης εγκατάστασης της υδρόψυξης, την εύκολη τοποθέτηση των καλωδιώσεων στο εσωτερικό και δίσκων SSD.
Η έκδοση H500i διαθέτει επιπλέον και την συσκευή Smart Device για πλήρη έλεγχο μέσω του λογισμικού NZXT CAM για έλεγχο από το desktop σας όσο έχει να κάνει με τον φωτισμό RGB αλλά και επιδόσεις των ανεμιστήρων, λωρίδες LED RGB αλλά και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν δύο ανεμιστήρες Aer F, γυάλινο πλαίσιο (Tempered Glass) και μεταλλική κατασκευή (SECC Steel).

Πανέμορφα και οικονομικά, τα H500 έρχονται να κατακτήσουν την κορυφή της αγοράς και πάλι.

Χαρακτηριστικά κοινά σε H500 & H500i:

Μοντέρνος σχεδιασμός και χαρακτηριστικά για εύκολο στήσιμο του Υπολογιστή
Κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα στα μέτρα της H Series διαθέσιμα σε 4 χρώματα
Διαμπερές γυάλινο Πλαίσιο
Γραμμές καλωδίωσης στο εσωτερικό για εύκολη διαχείριση και κρύψιμο των καλωδιώσεων
Απλοποιημένη διαδικασία εγκατάστασης υδρόψυξης μέσω αφαιρούμενου είτε για έτοιμες λύσεις υδρόψυξης είτε για προσαρμοσμένες (custom loop configurations)

Αποκλειστικά Χαρακτηριστικά του H500i :

Το Smart Device, μία προεγκατεστημένη συσκευή με τις δυνατότητας του HUE+ and GRID+ για έλεγχο των δυνατοτήτων RGB και ψηφιακός έλεγχος των ανεμιστήρων μέσω του CAM, επίσης περιλαμβάνονται και 2 RGB LED strips.

Μία προαιρετική επιλογή ονόματι Adaptive Noise Reduction για τους ανεμιστήρες μέσω του CAM ελεγχόμενη βάση των θερμοκρασιών του CPU & GPU, αλλά και βάση του θορύβου στο εσωτερικό τους συστήματος έτσι ώστε να αλλάζουν οι ταχύτητας αλλά και η σχετική ψύξη των ανεμιστήρων στο εσωτερικό βάση του Θορύβου
Ενσωματωμένο σύστημα CAM-powered RGB lighting για φωτισμό ακριβώς όπως ταιριάζει στο κάθε build.
Vertical GPU mount* για να φαίνεται καλύτερα η ισχύς σε ένα δυνατό gaming pc.

* Η Χρήση του vertical GPU mounting bracket απαιτεί και σχετικό καλώδιο σύνδεσης της κάρτας γραφικών με την motherboard το οποίο δεν περιλαμβάνεται.

Η Σειρά H500 διατίθεται σε 4 χρώματα, όλα με μεταλλική κατασκευή και tempered glass side panel, φίλτρο αέρα για το τροφοδοτικό και cable bar. Είναι δυνατόν να στηθεί κάθετα η κάρτα γραφικών μέσω του vertical GPU στην έκδοση i (H500i).

Σχεδιάστηκε με έτοιμα κανάλια διαδρομής για τα καλώδια στο εσωτερικό και straps στην πίσω πλευρά της motherboard για ορθό cable management. Προσθήκες και αλλαγές και στο ρυθμιζόμενο cable bar.

Σωστό airflow στο εσωτερικό και καθαρό build. 2 εύκολης τοποθέτησης αποσπώμενες θέσεις για 2.5” SSD πίσω από την motherboard αλλά μπορούν να μπουν και πάνω από το κέλυφος του τροφοδοτικού.

Το μπροστινό bracket είναι αποσπώμενο και σχεδιασμένο να παίρνει ψυγεία μέχρι 280mm για εύκολη τοποθέτηση. Υπάρχει ενσωματωμένη βάση και για δεξαμενή για custom-loop συστήματα υδρόψυξης.
Περιλαμβάνει 2 Aer F** 120mm ανεμιστήρες για ομαλό airflow εσωτερικά και αφαιρούμενο φίλτρο αέρα μπροστά από το κουτί αλλά και στην εισαγωγή του τροφοδοτικού για εύκολο καθάρισμα και εσωτερικό του υπολογιστή χωρίς σκόνη
** Οι δύο Aer F 120mm δεν περιλαμβάνουν τα αφαιρούμενα color rings που έχει η έκδοση retail.

Smart Device στην έκδοση H500i: Mία προεγκατεστημένη συσκευή με τις δυνατότητας του HUE+ and GRID+ για έλεγχο των δυνατοτήτων RGB και ψηφιακό έλεγχο των ανεμιστήρων μέσω του CAM

Ενσωματωμένο σύστημα CAM-powered RGB lighting στην έκδοση H500i για custom φωτισμό ακριβώς όπως ταιριάζει στο κάθε build

Συνολικό βίντεο που περιγράφει τα βασικά χαρακτηριστικά των 2 προϊόντων.

Specifications

Dimensions

W: 210mm H: 460mm D: 428mm

Materials(s)

SECC Steel and Tempered Glass

Weight

7kg

Motherboard Support

ATX, Micro-ATX, Mini-ITX

Top I/O Ports

2xUSB 3.1 Gen 1 Type A
1xAudio/Mic

Filters

Right side panel, Bottom front, PSU Intake and Top Exhaust

Expansion Slots