“Είμαστε ιδιαιτέρα θλιμμένοι από τα γεγονότα που έλαβαν τόπο τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα και η σκέψη μας μαζί με την συμπαράσταση μας βρίσκεται με τους πληγέντες της τρομερής αυτής καταστροφής.

Στηρίζοντας την τοπική κοινωνία, ενεργοποιούμε το πρόγραμμά μας «Open Homes» για τη στήριξη των πληγέντων.

Μέσω του προγράμματος Open Homes, καλούμε τους ιδιοκτήτες που έχουν  κατοικίες στις κοντινές περιοχές να διαθέσουν τον χώρο τους για την στήριξη των συνανθρώπων του, χωρίς καμία χρέωση για το διάστημα 24/7/2018 έως 6/8/2018. Ευελπιστούμε ότι η Ελληνική κοινωνία του Airbnb θα ενοποιηθεί ως προς την στήριξη των συνανθρώπων τους και για τα άτομα και τις οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πληροφορίες προς τους ιδιοκτήτες: Για την ανάρτηση της διαθεσιμότητας της κατοικίας σας ή του χώρου σας μέσω του προγράμματος Open Home μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.airbnb.co.uk/welcome/evacuees/eastatticawildfires-2018-07 

Επιπροσθέτως, ξεχωριστά από τους ανθρώπους της Airbnb κοινότητας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες αυτές τις κρίσιμες ώρες μιας πραγματικά τραγικής κατάστασης”