Η Διοίκηση και οι 800 οικογένειες των εργαζομένων της Media Markt, θέλοντας να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική, αποφάσισαν να συγκεντρώσουν είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να παραδοθούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τα καταστήματα μάλιστα της αλυσίδας Media Markt θα βρίσκονται μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου στις 13.00 στη διάθεση του κόσμου που επιθυμεί να συμμετάσχει στην ενέργεια, ως σημεία συλλογής προϊόντων πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό και είδη υγιεινής), τα οποία και θα παραδοθούν την Παρασκευή 27.7.2018 .

Επιπλέον των ειδών πρώτης ανάγκης, η Διοίκηση της εταιρίας αποφάσισε να προχωρήσει και σε οικονομική ενίσχυση μέσω κατάθεσης στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που άνοιξε ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου για την βοήθεια των πυρόπληκτων της περιοχής.

Tέλος, γνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες των συνάνθρωπων μας που θα προκύπτουν σταδιακά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η εταιρία, σε συνεννόηση και με τους πληγέντες Δήμους, θα προσφέρει μια σειρά ηλεκτρικών συσκευών για την κάλυψη άμεσων υλικοτεχνικών αναγκών.