Η μεγαλύτερη συνάθροιση για το gaming βρίσκεται προ των πυλών! Η Gamescom 2018 θα ανοίξει τις πύλες της στην Κολωνία της Γερμανίας στις 21 Αυγούστου και σήμερα, η THQ Nordic βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους τίτλους που θα παρουσιάσει εκεί.

Για πρώτη φορά, το κοινό θα μπορέσει να δοκιμάσει το Darksiders III. Η THQ Nordic θα παρουσιάσει τέσσερις τίτλους στην περιοχή για το κοινό, όλοι τους διαθέσιμοι για δοκιμή.

Δείτε το trailer της εταιρίας για τη Gamescom 2018: https://www.youtube.com/watch?v=whLaYdVuB8

Κατεβάστε το trailer από εδώ: http://n.thq.com/fvU830l1xL0

Τέσσερα ακόμα παιχνίδια θα παρουσιαστούν κεκλεισμένων των θυρών και ένα από αυτά θα ανακοινωθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της επίσημης έναρξης της Gamescom. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και συντονιστείτε στη διεύθυνση http://www.gamescom.global την Τρίτη, 21 Αυγούστου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της στο Hall 8, A011. Όσοι βρεθούν εκεί θα δοκιμάσουν πρώτοι στον κόσμο το Darksiders III. Θα συναντήσουν επίσης την Cosplayer της εταιρίας, τη Legion και θα μάθουν όλα τα τελευταία νέα για το παιχνίδι στη διάρκεια του καθημερινού σόου που έχει ετοιμαστεί.

Επίσης για πρώτη φορά, οι επισκέπτες της Gamescom θα δουν το νέο coop game για 4 παίκτες, Generation Zero, ένα εκρηκτικό παιχνίδι που διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική Σουηδία της δεκαετίας του 1980.

Το Biomutant, μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της περσινής Gamescom, επιστρέφει με ένα απίστευτο, νέο demo γεμάτο KungFu, δράση, όπλα, πλάσματα και τρέλα.

Το Fade to Silence θα μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα κόσμο ανελέητου χειμώνα, όπου θα πρέπει να πολεμήσουν όχι μόνο την πείνα και τα τέρατα, αλλά και την ίδια τη Φύση. Δοκιμάστε αυτό το survival game που διακρίνεται για τις αποφάσεις του με βάση την ηθική του παίκτη, για την κατασκευή βάσης επιχειρήσεων και για το permadeath.