Ο εξομοιωτής πτήσης μαχητικών Air MissionsHIND έχει ανοίξει τα φτερά του για το PlayStation 4. Η SOEDESCO θα κυκλοφορήσει την εμπορική έκδοση του παιχνιδιού για το PS4 στις 25 Σεπτεμβρίου παγκόσμια. Η ψηφιακή έκδοση για το PS4 θα εμφανιστεί την ίδια μέρα.

Δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=MTp3IAHG7s4

Κατεβάστε τα assets από εδώ: https://my.hidrive.com/share/mhqe8hhoou

Κυριαρχήστε στον ουρανό

Το Air MissionsHIND είναι ο πρώτος εξομοιωτής μαχητικών ελικοπτέρων που προσφέρεται στις κονσόλες. Το παιχνίδι στηρίζεται στο αναχαιτιστικό ελικόπτερο Mi-24 Hind, γνωστό και ως «ιπτάμενο άρμα». Στο Air MissionsHIND οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να πιλοτάρουν αυτόν τον βαριά οπλισμένο κολοσσό οι ίδιοι. Σε ένα από τα previews του παιχνιδιού, το Keengamer περιέγραψε το Air MissionsHIND ως «ένα σπουδαίο μείγμα ανάμεσα στα arcade FPS παιχνίδια και σε ένα ακραίο στρατιωτικό εξομοιωτή». Το παιχνίδι διατηρεί αυτή τη στιγμή μία «very positive» αξιολόγηση στο Steam, με το 80% των reviews να είναι θετικά.

Συντονιστείτε με τη δράση

Πριν από κάθε αποστολή η όψη του ελικοπτέρου μπορεί να προσαρμόζεται κατάλληλα για να ταιριάζει με τους αντικειμενικούς στόχους της αποστολής και τις συνθήκες. Δύο όπλα κατ’ επιλογή μπορούν να τοποθετηθούν στα πτερύγια, εκτός από το πολυβόλο που τοποθετείται στη μύτη του ελικοπτέρου. Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν από ένα μεγάλο εύρος όπλων όπως τα UPK 23 πολυβόλα, τα GUV πυροβόλα, τις βόμβες FAB και διάφορες ρουκέτες και πυραύλους, όπως οι AAMMCLOSSACLOSS-5, S-8, S-13 και S-24.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Πετάξτε στον ουρανό με ένα αναχαιτιστικό ελικόπτερο Mi-24 Hind, γνωστό και ως Ιπτάμενο Άρμα
  • Πολεμήστε στο single player αλλά και στο multiplayer mode – Deathmatch, Instant Action και Online Co-op
  • Πετάξτε πάνω από την Κεντρική Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, τον Αρκτικό Ωκεανό και τη Νοτιοανατολική Ασία
  • Οπλιστείτε με καταστροφικά όπλα και πυραύλους, όπως τα πυροβόλα GUV και οι βόμβες FAB
  • Μάθετε να ελέγχετε το ελικόπτερο σε τρία διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας