To Colour Day Festival έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αναγνωσιμότητα λόγω του φοβερού concept, των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο πρόγραμμά του και φυσικά των πολύχρωμων φωτογραφιών που το συνοδεύουν.

Υπάρχει όμως μια ακόμη καινοτομία πίσω από το Colour Day Festival: πρόκειται για το πρώτο festival της χώρας όπου ο μοναδικός τρόπος εισόδου και εξόδου στο χώρο αλλά και αγοράς προϊόντων μέσα σε αυτό πραγματοποιείται με το πιο σύγχρονο μέσο πληρωμών της ελληνικής αγοράς, το ibank payband, την νέα προπληρωμένη κάρτα σε μορφή βραχιολιού (wearable) της Εθνικής Τράπεζας.

To i-bank Payband εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κλασικό χρωματιστό βραχιόλι, από αυτά που συνηθίζεται να φοράνε οι fashion conscious τα τελευταία χρόνια. Όμως κρύβει τον πιο σύγχρονο, εύκολο και γρήγορο τρόπο πληρωμών. Η είσοδος στο Colour Day Festival και οι συναλλαγές σε αυτό γίνονται με τη χρήση του i-bank Payband, εντυπωσιάζοντας τους περίπου 52.000 επισκέπτες που το δοκίμασαν.

Η ενεργοποίηση του ibank Payband είναι πολύ εύκολη και γίνεται σε τρία μόλις βήματα:

Βήμα 1

Συναρμολόγησε το!
Αφαίρεσε τη μικρή κάρτα από τη μεγαλύτερη και τοποθέτησέ την στην ειδική υποδοχή, στο πίσω μέρος του i-bank payband. Έλεγξε ότι έχει μπει σωστά.

Βήμα 2

Σύνδεσε το!
Σύνδεσε το i-bank Payband με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σου για να μπορείς να το διαχειρίζεσαι εύκολα και άμεσα.

Βήμα 3

Φόρτισε το!
Κατέβασε την εφαρμογή i-bank Pay για να ελέγχεις τις κινήσεις σου και να φορτίζεις από το κινητό σου.

Το i-bank Payband είναι το πρώτο βραχιόλι πληρωμών που λανσάρεται στη χώρα μας. Στο εξωτερικό, τα περισσότερα μουσικά festival χρησιμοποιούν πλέον το βραχιόλι ανέπαφων συναλλαγών για την είσοδο των επισκεπτών στο χώρο και την πραγματοποίηση συναλλαγών μέσα σε αυτόν. Το βραχιόλι ανέπαφων συναλλαγών έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε festival με 300.000 κόσμου, καταργώντας τις ουρές.

Το i-bank Payband έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τη Visa. Το αδιάβροχο υλικό του, καθώς και ο μοντέρνος σχεδιασμός του σε συνοδεύει παντού από την καθημερινή βόλτα, το γυμναστήριο μέχρι και την παραλία, επιτρέποντάς σου να πραγματοποιείς συναλλαγές ανέπαφα, χωρίς να χρειάζεσαι μαζί σου πορτοφόλι.

Η Εθνική Τράπεζα εισήγαγε αυτό το trend πρώτη στην Ελλάδα, δίνοντας το μήνυμα ότι το μέλλον των συναλλαγών μπορεί να είναι απολαυστικό σαν μουσική, μοδάτο σαν το αγαπημένο σου αξεσουάρ και ανέμελο σαν το καλοκαίρι.

52.000 επισκέπτες χρησιμοποίησαν το i-bank Payband στο Colour Day Festival