O Γιώργος Καπουτζίδης είναι το πρόσωπο των   smartphones Μeizu για το 2018, που το ελληνικό αγοραστικό κοινό τα γνώρισε και τα αγάπησε.

Ο Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος & παρουσιαστής με έντονη προσωπικότητα και αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό ήταν η πρώτη επιλογή του πολυβραβευμένου κατασκευαστή smartphones με παγκόσμια καταξίωση.

Η έλξη του Γιώργου με την Μeizu  ήταν αμφίδρομη  , ένας πετυχημένος συνδυασμός ενός πολυπράγμονος  ανθρώπου με δυναμισμό , δημιουργικότητα  ,έντονη καθημερινότητα και λάτρη της τεχνολογίας που αναζητά συσκευές ικανές και ευέλικτες να ανταποκριθούν  στις ανάγκες μιας ζωής με έντονους ρυθμούς και απαιτήσεις.

Η συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με τα προϊόντα της Meizu, μιας εταιρείας που δημιουργήθηκε και μεγάλωσε με το όνειρο και  το πάθος του να δημιουργεί καλύτερα τηλέφωνα για όλους θεωρείται η πιο επιτυχημένη από μεριάς κατασκευαστή .

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η ανώτερη ποιότητα κατασκευής και οι τεχνολογικές καινοτομίες είναι πια διαθέσιμες και προσιτές σε όλο το φάσμα των χρηστών ,και ο Γιώργος είναι ο καταλληλότερος ambassador για να επικοινωνήσει την υπεροχή και ταυτόχρονα value for money smartphones Meizu    .