Με κοινό παρονομαστή το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Visa σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον Κωτσόβολο ξεκινούν μία πρωτοβουλία με στόχο να χαρίσουν  περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

Οι τρεις εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν το πανελλαδικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»! Την πρωτοβουλία καλωσόρισαν σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Κωτσόβολος στο κέντρο της Αθήνας,.

Η ανέπαφη τεχνολογία συναντά την ευαισθητοποίηση όλων και προχωρά σε μία πρωτοβουλία που  σκοπό έχει την ενίσχυση του σημαντικού έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  με μία απλή κίνηση. Για πρώτη φορά σε σαράντα  καταστήματα Κωτσόβολος πανελλαδικά εγκαθίστανται τερματικά μηχανήματα POS όπου με ένα απλό άγγιγμα της κάρτας μας όλοι μας θα έχουμε τη δυνατότητα να στηρίξουμε «Το  Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά, που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Πως λειτουργεί;

Η δωρεά μέσω ανέπαφων συναλλαγών είναι πολύ απλή!  Το ειδικό τερματικό POS θα βρίσκεται δίπλα από κάθε ταμείο των καταστημάτων, με μοναδική αποστολή την αποδοχή χρημάτων με αποκλειστικό αποδέκτη τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα συγκεκριμένα τερματικά θα λειτουργούν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα για ηλεκτρονικές πληρωμές. Ακουμπώντας τις ανέπαφες Visa κάρτες στο νέο τερματικό θα πραγματοποιείται απευθείας δωρεά 2€ στον Οργανισμό με την παράλληλη έκδοση ανάλογης απόδειξης

« Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Εθνική Τράπεζα και τον Κωτσόβολο για την υποστήριξη του  πολύτιμου έργου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με την χρήση της τεχνολογίας ελπίζουμε να συγκεντρώσουμε δωρεές πιο εύκολα!» δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο.«Η υποστήριξη αυτή ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον και να μπορούμε να συνεργαζόμαστε με Κοινότητες και Οργανισμούς  για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών».

Η κυρία Νέλλη Τζάκου – Λαμπροπούλου, Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής, Εθνική Τράπεζα δήλωσε « Μία από τις θεμελιώδεις αξίες της Εθνικής Τράπεζας σε όλη τη διάρκεια της πορείας της είναι η συνεισφορά της στην πρόοδο και ευημερία της ελληνικής κοινωνίας. Είμαστε περήφανοι που σε συνεργασία με την VISA και την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, δημιουργήσαμε ένα νέο κανάλι οικονομικής ενίσχυσης του πολύτιμου έργου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στα ειδικά διαμορφωμένα τερματικά, οι πολίτες που επισκέπτονται τα καταστήματα της εταιρίας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν οικονομικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με έναν εύκολο, άμεσο και γρήγορο τρόπο. Ο καθένας από εμάς θα μπορεί να προσφέρει €2 με τη χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτα και να συμβάλει στην φροντίδα των παιδιών που μας έχουν ανάγκη. Η νέα αυτή συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ευαισθησίας της σε ότι αφορά τα παιδιά και το σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.»

Ο κος Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, δήλωσε: “Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μας προς το καλύτερο και είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που είμαστε μέρος αυτής της συνεργασίας. Αποτελεί χρέος των μεγάλων εταιρειών να προσφέρουν συστηματικά προς την κοινωνία και να δημιουργούν αυτήν την κουλτούρα, τόσο στους εργαζομένους τους, όσο και στους πελάτες τους. Η στήριξή μας στο «Χαμόγελο» είναι εδραιωμένη για πάνω από 6 χρόνια και δεν θα μπορούσαμε παρά μόνο να εξελίξουμε αυτή τη συνεργασία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Καλούμε όλο τον κόσμο σε ένα από τα συμβεβλημένα καταστήματά μας για να συνεισφέρει σε αυτήν την προσπάθεια και μαζί να μεγαλώσουμε τα «χαμόγελα»!

Εκ μέρους του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος Πρόεδρος του Δ.Σ. δήλωσε «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Visa, την Εθνική Τράπεζα και την Κωτσόβολος που για μία ακόμα φορά συμμετέχουν έμπρακτα στο έργο του Οργανισμού μας. Είμαστε ευτυχείς που τρεις επιχειρήσεις ένωσαν τις δυνάμεις τους, παρέχοντας στους καταναλωτές έναν τόσο καινοτόμο, εύχρηστο και άμεσο τρόπο για να στηρίξουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε όλοι να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια. Για μία ακόμα φορά η τεχνολογία και οι ανεξάντλητες εφαρμογές της τίθενται ουσιαστικά στη διάθεση των παιδιών. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εμπνευστές και όλους όσοι υλοποίησαν το νέο αυτό project.