Η Honor ανακοινώνει στοιχεία που καταδεικνύουν την ανάπτυξη της σε παγκόσμιο επίπεδο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2018. Συγκεκριμένα, κατέγραψε αύξηση 150% από χρόνο σε χρόνο για τις διεθνείς πωλήσεις της εταιρείας.

Οι δυνατές επιδόσεις του brand συμβάλουν στο στόχο της Honor να βρίσκεται μεταξύ των τριών κορυφαίων smartphone brands παγκοσμίως τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η ναυαρχίδα του brand, το Honor 10, ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε τρεις μήνες. Το Honor 10

με κάμερα διπλού φακού με τεχνητή νοημοσύνη, έχει πρωτοποριακό design και 3D γυάλινη πίσω όψη με μια εντυπωσιακή οπτική επίστρωση νανο-κλίμακας.

Τα κυριότερα σημεία της παγκόσμιας επιτυχίας του Honor 10 περιλαμβάνουν:

  • Τη Μαλαισία, όπου το Honor 10 έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων πωλήσεων στις ναυαρχίδες smartphones στον ιστότοπο Shopee.

  • Τη Γαλλία, όπου το Honor 10 ήταν το δεύτερο smartphone με τις περισσότερες online πωλήσεις και έκτο σε κατάταξη στις λιανικές πωλήσεις συνολικά στην κλίμακα των κινητών με την τιμή τους να κυμαίνεται από 300 έως 400 ευρώ για τον Μάιο.

  • Τη Ρωσία, όπου το Honor 10 αποτελεί το κορυφαίο σε πωλήσεις smartphone σε αυτό το εύρος τιμής, ενώ κατατάσσεται στα 5 κορυφαία smartphones της GfK Hitlist.

«Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε ότι η παροχή καινοτόμων προϊόντων και κορυφαίας εμπειρίας χρήστη έχει αναγνωριστεί και «αγκαλιαστεί» με τέτοιο ενθουσιασμό από χρήστες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. George Zhao, Πρόεδρος της Honor