Μέχρι 31 Ιουλίου η Canon επιστρέφει μέχρι και 300 ευρώ για αγορά επιλεγμένων προϊόντων

Home/Home Entertainment, Αξίζει να δείτε, Εκδηλώσεις, Φωτογραφία/Μέχρι 31 Ιουλίου η Canon επιστρέφει μέχρι και 300 ευρώ για αγορά επιλεγμένων προϊόντων

Μέχρι 31 Ιουλίου η Canon επιστρέφει μέχρι και 300 ευρώ για αγορά επιλεγμένων προϊόντων

Απομένουν ελάχιστες μέρες μέχρι τη λήξη της μοναδικής προσφοράς της Canon, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ανανεώσουν τον τεχνολογικό τους εξοπλισμό αυτό το καλοκαίρι, αγοράζοντας επιλεγμένα προϊόντα Canon σε προνομιακές τιμές, εξοικονομώντας μέχρι και 300 ευρώ!

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να ξετυλίξουμε το νήμα των δικών μας προσωπικών ιστοριών, μέσα από τους τόπους, τα πρόσωπα και τις καταστάσεις που θα γνωρίσουμε, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που ζούμε μια εμπειρία για πρώτη φορά.

Η Canon, που δίνει το στίγμα στη δημιουργική έκφραση και την αφήγηση ιστοριών μέσα από τη δύναμη της εικόνας, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία, μέχρι τις 31 Ιουλίου, να αποκτήσουμε νέο φωτογραφικό εξοπλισμό και προϊόντα εκτύπωσης και απεικόνισης, εξοικονομώντας μέχρι και 300 ευρώ στην επόμενή μας αγορά. Ανανεώνοντας τον εξοπλισμό μας έχουμε επιπλέον τη δυνατότητα να καταγράψουμε και να κρατήσουμε ζωντανή την πρώτη φορά που θα ζήσουμε μια νέα εμπειρία και να αποτυπώσουμε τις ιστορίες μας, διατηρώντας ζωντανές για πάντα τις μοναδικές στιγμές από τις περιπέτειες, τις προσωπικές ανακαλύψεις και τις εξερευνήσεις μας.

Η προσφορά, που ξεκίνησε στις 15 Μαΐου, δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιλέξουν καινούρια προϊόντα Canon να λάβουν επιστροφή μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών μηχανών και άλλων προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης. Η εκτεταμένη λίστα των προϊόντων περιλαμβάνει πάνω από 70 προϊόντα: φωτογραφικές μηχανές κάθε κατηγορίας, από εισαγωγικές mirrorless και digital compact system μέχρι επαγγελματικού τύπου full frame, φακούς για κάθε περίσταση, ερασιτεχνικές και επαγγελματικές βιντεοκάμερες, καθώς και φωτογραφικούς εκτυπωτές. Μέσα σε αυτή την πλούσια γκάμα, ο καθένας θα βρει το προϊόν που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες, είτε αυτό εξυπηρετεί την αξιοποίηση της δύναμης της εικόνας για τη διήγηση προσωπικών ιστοριών ή την ανάπτυξη επαγγελματικών επιδιώξεων.

Για να αξιοποιήσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία, αρκούν 3 απλά βήματα:

  1. Συμβουλευτείτε τη λίστα όλων των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, αλλά και τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
  2. Αγοράστε τα προϊόντα που θέλετε σε ένα από τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης,
  3. Συμπληρώστε και υποβάλετε την ηλεκτρονική φόρμα για κάθε προϊόν της Canon που αγοράσατε (και το οποίο θα συγκαταλέγεται στη λίστα της προσφοράς) για να εξασφαλίσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων, τα οποία θα κατατεθούν σε τραπεζικό σας λογαριασμό, που θα μας υποδείξετε.
18 Ιούλιος, 2018|Tags: , , |