Η ASUS παρουσιάζει τα πανίσχυρα νέα μοντέλα ZenBook Pro 15 και ROG Strix SCAR II που θα διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Westnet

Δύο ακόμα υπερσύγχρονους φορητούς υπολογιστές παρουσίασε πρόσφατα η ASUS, ενισχύοντας τη γκάμα των high end μοντέλων που προσφέρει. Τα δύο μοντέλα, που θα αρχίσουν να διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Westnet στο αμέσως επόμενο διάστημα, είναι τα ASUS ZenBook Pro 15 και ASUS ROG Strix SCAR II.

Με σλόγκαν “Unleash your creative power”, τo ASUS ZenBook Pro 15 είναι ένα πανίσχυρο laptop σχεδιασμένο για απαιτητικές creative εφαρμογές, ενώ το ASUS ROG Strix SCAR II αποτελεί το τελευταίο gaming laptop της ASUS με υψηλές προδιαγραφές οι οποίες θα ικανοποιήσουν απόλυτα τους πιο απαιτητικούς χρήστες καλύπτοντας όλες τις νέες κυκλοφορίες στο χώρο των video games.

Παράλληλα, θέλοντας πάντα να προσφέρει όχι μόνο τεχνολογικά προϊόντα αιχμής, αλλά και μία κορυφαία εμπειρία χρήσης για τους καταναλωτές, η ASUS παρουσίασε και το ASUS ROG Club, μία ομάδα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τους κατόχους των laptops ASUS ROG, η οποία προσφέρει στα μέλη της μοναδικά δώρα και πολλά προνόμια.

Τα δύο νέα notebooks της ASUS διατίθενται στην ελληνική αγορά από τη Westnet. Η ήδη επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών για την εισαγωγή και πώληση στην Ελλάδα laptops, gaming laptops, υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, περιφερειακών και άλλων προϊόντων τεχνολογίας του ομίλου ASUS ενισχύεται περαιτέρω, αναδεικνύοντας τον αποτελεσματικό στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας Westnet για δημιουργία συνεργασιών με πολλαπλά οφέλη.

Τo νέο ZENBOOK PRO 15

Το νέο ZenBook Pro 15 από την ASUS διαθέτει το νέο ScreenPad, μια αποκλειστική καινοτομία της ASUS που συνδυάζει έξυπνα μια βοηθητική οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης με ένα touchpad, δίνοντας τη δυνατότητα για ευέλικτη, συνδυαστική χρήση των κλασικών εφαρμογών των Windows με ειδικά προγράμματα που ονομάζονται ScreenPad Apps. Οι προδιαγραφές του πανίσχυρου ZenBook Pro 15 περιλαμβάνουν επεξεργαστή μέχρι 8ης γενιάς Intel Core i9, εως 16GB RAM, κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 Ti και σκληρό δίσκο PCIe x4 SSD έως 512GB για ασταμάτητη χρήση από απαιτητικούς business αλλά και gaming χρήστες.

Επίσης, παρέχει την πιο προηγμένη τεχνολογία ασύρματης και ενσύρματης συνδεσιμότητας, όπως 802.11ac gigabit class WiFi, USB 3.1 Gen 2 Type-C με Thunderbolt 3, USB Type A και τυπικές θύρες HDMI, θύρες Wi-Fi κατηγορίας gigabit και θύρες Thunderbolt 3. Τέλος, διαθέτει οθόνη LCD 15,6 ιντσών, 4Κ, UHD NanoEdge PANTONE με 100% χρωματογραφία Adobe RGB, ΔΕ (Delta-E) με <2,0 χρωματική ακρίβεια, αλλά και ισχυρό πιστοποιημένο σύστημα ήχου Harman Kardon κορυφαίας πιστότητας. Όλα αυτά συνδυάζονται ιδα