Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας του Wimbledon μεταδόθηκε αποκλειστικά από τη Nova, κάνοντας ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση με 6,5 ώρες συνεχούς μετάδοσης από τον δημοσιογράφο της Nova Δημήτρη Καρύδα.

O ημιτελικός Anderson – Isner, το δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι στην ιστορία της Open Era του επαγγελματικού τένις (από το 1968 και μετά) μεταδόθηκε αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.
Το παιχνίδι διήρκησε 6 ώρες και 36 λεπτά και αποτελεί τον μεγαλύτερο σε διάρκεια ημιτελικό ή τελικό Grand Slam τουρνουά που έγινε ποτέ. Συγκεκριμένα, το πέμπτο και τελευταίο σετ κράτησε μόνο του 2 ώρες και 50 λεπτά. Τα τρία πρώτα σετ κρίθηκαν όλα στο tie-break, ενώ συνολικά παίχθηκαν 99 game.

Ο Isner έφτασε στο τέλος του αγώνα τους 214 άσους στο φετινό Wimbledon, τους περισσότερους που έχει σερβίρει ποτέ τενίστας σε ένα Grand Slam τουρνουά. Επίσης, στο συγκεκριμένο αγώνα έσπασαν όλα τα ρεκόρ σε άσους, winners και πολλές ακόμη στατιστικές κατηγορίες για ένα ημιτελικό ή τελικό Grand Slam τουρνουά.

Μαζί με τον αγώνα Nadal-Djokovic (άρχισε την Παρασκευή 13/7, τελείωσε το Σάββατο 14/7 λόγω διακοπής και κράτησε συνολικά 5 ώρες και 17 λεπτά), οι δύο ημιτελικοί έσπασαν άλλα τρία ρεκόρ: Έγιναν οι δύο μεγαλύτεροι σε διάρκεια ημιτελικοί στην ιστορία όλων των Grand Slam. Κράτησαν μαζί 11 ώρες και 53 λεπτά. Για πρώτη φορά στο Wimbledon και οι δύο ημιτελικοί κρίθηκαν σε 5ο σετ και επίσης και οι δύο κρίθηκαν μετά το 6-6 του 5ου game.

To μεγαλύτερο Grand Slam του τένις, το Wimbledon, θα συνεχίσει να είναι ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova και το 2019!