Το www.you.gr, τo ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας της Info-Quest, ανοίγει από αυτό το καλοκαίρι και έπειτα ένα νέο παράθυρο στον κόσμο του ποιοτικού βιβλίου για τα μέλη του, σε ανταγωνιστικές τιμές. Μπείτε στον κόσμο του βιβλίου με ένα κλικ.


you.gr

you.gr

Η νέα ενότητα «Βιβλία» του www.you.gr, φιλοξενεί κατηγοριοποιημένες τις τελευταίες κυκλοφορίες σε τίτλους ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, βιβλίων για παιδιά, αλλά και εξειδικευμένων αναγνωσμάτων για κάθε προτίμηση: από πληροφορική και φυσικές επιστήμες μέχρι μαγειρική και φωτογραφία, καθώς και βιβλία με επίκαιρη θεματολογία.


Έτσι, επιπλέον των επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και ψηφιακής διασκέδασης τα μέλη του U θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται και να αγοράζουν και τα αγαπημένα τους βιβλία εύκολα και γρήγορα, απολαμβάνοντας ποιοτικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης.


Από σήμερα αλλά και κάθε ημέρα, υπάρχει ένας επιπλέον λόγος που οδηγεί στο www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info-Quest, για τις αγορές βιβλίων για μικρούς και μεγάλους σε ασυναγώνιστες τιμές.