Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., ανακοινώνει την προσθήκη δύο νέων πανίσχυρων Secure WLAN Controllers της 4ipnet, ηγέτη στην κατασκευή  ολοκληρωμένων λύσεων Wi-Fi και access management.

Τα μοντέλα της επιτυχημένης της σειράς WHG, WHG713 και WHG803, παρέχουν υπηρεσίες cloud-based management στα 4ipnet Αccess Points, με δυνατότητα ταυτόχρονης υποστήριξης τοπικών  και απομακρυσμένων  δικτύων με σκοπό τη διαχείριση, την παραμετροποίηση και την αναβάθμιση όλων των διαχειριζόμενων ασύρματων Access Points που βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Αποτελούν ιδανική λύση για high-density περιβάλλοντα, αφού υποστηρίζουν έως και 30.000 τοπικά και έως 30.000 on-demand accounts. Επιπλέον, ο WHG713 έχει τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης έως και 600 4ipnet Access Points, ενώ ο WHG803 μπορεί να διαχειρίζεται έως 1500 4ipnet Access Points.

Σε επίπεδο πολιτικών, οι controllers WHG713 και WHG803 όχι μόνο διαθέτουν role-based πρόσβαση και πολιτικές bandwidth σε κάθε χρήστη και access point, αλλά υποστηρίζουν και πολλαπλές μεθόδους ελέγχου ταυτότητας όπως POP3, LDAP, RADIUS, Windows Domain και SIP registrar για υπηρεσίες VoIP, οι οποίες μπορούν να εκτελούνται ταυτόχρονα σε διαφορετικά δίκτυα.

Οι controllers WHG713 και WHG803 της 4ipnet αποτελούν οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για μεγάλες εγκαταστάσεις με ενιαία ενσύρματη και ασύρματη κάλυψη. Πέρα από IPv6 Ready, τα WHG713 και WHG803 υποστηρίζουν Network Access Control, AAA, Guest Access, Policy Management, Wireless Firewall, Rogue AP Detection & CAPWAP, κτλ.

Μέσω των Secure Wireless LAN Controllers της 4ipnet, η LEXIS προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ασφαλή δημόσια ασύρματα δίκτυα όλων των κλιμάκων.