Με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές και εκτεταμένες δυνατότητες τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην παραγωγικότητα, το MediaPad M5 μπορεί επάξια να διεκδικήσει το ρόλο της μοναδικής συσκευής που θα έχετε στις αποσκευές σας στο εξής.

Tα μικρά και χαμηλών προδιαγραφών tablets έχουν προ καιρού χάσει τη θέση τους από τα smartphones. Έφτασε η ώρα των tablets με μεγάλη διαγώνιο οθόνης και υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά, να πάρουν την εκδίκησή τους, απειλώντας να «εκθρονίσουν» τους φορητούς υπολογιστές από τη ζωή μας! Το MediaPad M5 διακρίνεται σε ήχο, εικόνα, μπαταρία και υπολογιστική ισχύ, κερδίζοντας μια θέση στο κομοδίνο σας, στο γραφείο σας, στον καναπέ σας ή στην βαλίτσα που ετοιμάζετε πριν από κάθε σας ταξίδι, επαγγελματικό ή μη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πάψει να βρίσκεται στο πλευρό σας, καλύπτοντας κάθε σας ψηφιακή ανάγκη, για αρκετά χρόνια ακόμα…

Θα το δείτε…

Θέλετε να παρακολουθήσετε μια οσκαρική ταινία, να βυθιστείτε σε ένα χαλαρωτικό βιβλίο ή να παρασυρθείτε στους φρενήρεις ρυθμούς ενός συναρπαστικού game; Η οθόνη του M5 βρίσκεται σε κάθε περίπτωση εκεί για εσάς! Στις 10,8 ίντσες της μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε περιεχόμενο, σε ανάλυση 2K. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας ClariVu, ευφυείς αλγόριθμοι επιστρατεύονται για να  προσαρμόσουν τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης, ώστε η εμπειρία σας να είναι πραγματικά μοναδική, ακόμα και όταν το περιεχόμενο δεν είναι ιδανικής ποιότητας. Για τους βιβλιοφάγους, η Huawei αξιοποίησε ένα τεράστιο όγκο ερευνητικών δεδομένων, για να αναπτύξει μια οθόνη που είναι ασφαλής και άνετη για τα μάτια, καθώς ενεργοποιώντας τη λειτουργία «Eye Comfort», μειώνεται το επιβλαβές μπλε φως, ενώ η θερμοκρασία χρώματος προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με το φως του γύρω περιβάλλοντος.

…και δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας!

Στον ήχο, το MediaPad M5 ξεδιπλώνει όλο του το ταλέντο! Το ασυμβίβαστο High-Res audio εγγυάται μελωδικά πρίμα και επιβλητικά μπάσα, με τη «βαριά» της Harman Kardon Audio. Τέσσερα ηχεία με ψηφιακούς ενισχυτές είναι τοποθετημένα περιμετρικά του tablet με στόχο να μεγιστοποιήσουν την ηχητική σας απόλαυση, είτε ακούτε μουσική, είτε παρακολουθείτε μια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή. Η τεχνολογία Huawei Histen δημιουργεί ένα τέλειο ακουστικό περιβάλλον για να απολαμβάνετε έναν πιο πλούσιο, πολυεπίπεδο και ρεαλιστικό 3D ήχο. Αν παρόλο αυτά προτιμάτε να συνδέσετε εξωτερικά ηχεία ή τα παλιά σας ακουστικά, στη συσκευασία θα βρείτε τον μετατροπέα υποδοχής USB Type-C σε 3,5 mm.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Οθόνη: 10,8 ιντσών IPS LCD ClariVu, 2560×1600 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων | Επεξεργαστής: Octa-core HiSilicon Kirin 960 | Μνήμη: 4GB RAM | Αποθηκευτικός χώρος: 64GB (επεκτάσιμος με κάρτα microSD έως 256GB) | Κάμερα: κύρια 13 MP, F2.2, Auto Focus (PDAF) και εμπρόσθια 8 MP, F2.2, Fixed focus | Ηχος: Τετραπλά στερεοφωνικά ηχεία, εφέ ήχου HUAWEI Histen, πιστοποίηση ήχου Harman Kardon, Hi-Res Audio | Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (dual band), Bluetooth 4.2 | Extras: GPS/GLONASS/BDS, Αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος | Λειτουργικό: Android 8.0 Oreo | Μπαταρία: 7.500mAh | Διαστάσεις: 25,87×17,18×0,73 εκ.  | Βάρος: 498 γρ.