Το Πορτογαλικό στούντιο ανάπτυξης Bigmoon Entertainment, με μέλη που είναι γνωστό πως είναι λάτρεις των αγώνων ταχύτητας, ανακοίνωσε σήμερα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Dakar 18, του αναμενόμενου εξομοιωτή Rally Raid. Το εν λόγω rally racing game ανώμαλου εδάφους θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs στις 11 Σεπτεμβρίου 2018.

 Δείτε το trailer:

Βασισμένο στο παγκόσμια αναγνωρισμένο, ετήσιο rally raid που διοργανώνει η Amaury Sport Organization (A.S.O.) στη Νότιο Αμερική, το Dakar 18 είναι ένας ρεαλιστικός εξομοιωτής του μεγαλύτερου ράλι ανώμαλου δρόμου στον κόσμο και φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία επίσημων οχημάτων και έναν από τους μεγαλύτερους, ανοιχτούς προς εξερεύνηση κόσμους που δημιουργήθηκαν ποτέ. Οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα αληθινά σημειωματάρια δρομολογίων τους – τα οποία έχουν προσφέρει οι οδηγοί της ομάδας ανάπτυξης – για να βρουν τον δρόμο τους σε 14 πίστες κατά μήκος του Περού, της Βολιβίας και της Αργεντινής.

Οι παίκτες θα συναγωνιστούν σε έντονους online multiplayer αγώνες, αλλά θα παίξουν και offline για να μάθουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες του προσανατολισμού και της αγωνιστικής οδήγησης. Το Dakar 18 επικεντρώνεται στον ρεαλισμό και υπόσχεται εντυπωσιακά γραφικά, τα οποία θα αναπαριστούν πιστά πολλά από τα επίσημα οχήματα και τους πιλότους τους σε πέντε αγωνιστικές κατηγορίες (CarsBikesTrucksQuads και SxS) του Dakar Rally 2018. Επιπλέον, το παιχνίδι θα διαθέτει και single player mode για online και split screen multiplayer εμπειρία.