Με στόχο την ανεύρεση νέων ιδεών και τη συνεισφορά στην φιλοσοφία της εταιρείας

fujitsu siemens logoΈναν online διαγωνισμό καινοτομίας διενεργεί η Fujitsu Siemens, εστιάζοντας στις «ΙΤ υπηρεσίες στα μελλοντικά Data Center». Η κίνηση αυτή της γνωστής εταιρείας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Ιουνίου 2008, αφορά θέματα στρατηγικής επιχειρηματικής σημασίας, ενώ θα συμβάλλει στην κατανόηση των επερχόμενων τάσεων στον τομέα των υπηρεσιών. Ο στόχος του διαγωνισμού είναι να φέρει κοντά ιδέες από ενδιαφερόμενους χρήστες, μηχανικούς ανάπτυξης λογισμικού, συμβούλους πληροφορικής και άλλους επιστήμονες, εμπνέοντας όσο το δυνατόν περισσότερη καινοτομία.

Ο κ. Richard Schlauri, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τομέα Infrastructure Services της Fujitsu Siemens Computers είπε: «Ο διαγωνισμός καινοτομίας, πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μία συνεχόμενη συνεισφορά στην φιλοσοφία μας, η οποία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία».

Το αρχικό στάδιο αξιολόγησης του διαγωνισμού θα γίνει μεταξύ των υποψηφίων, δίνοντας τη δυνατότητα στους ίδιους τους υποψήφιους να σχολιάσουν τις ιδέες τους μεταξύ τους, να αλληλεπιδράσουν αλλά και να αλληλοαξιολογήσουν τις ιδέες των συνυποψήφιων τους μέσα στην κοινότητα καινοτομίας, ενώ η τελική αξιολόγηση θα γίνει από την ομάδα ειδικών της Fujitsu Siemens Computers. Εφόσον ολοκληρωθεί η αξιολόγηση όλων των συμμετοχών, θα αποδοθούν βραβεία στις καλύτερες ιδέες, με τον πρώτο τυχερό να λαμβάνει 5.000 € σε μετρητά! Μεταξύ των βραβείων είναι και οι κορυφαίοι φορητοί υπολογιστές LIFEBOOK Q2010 και P1610.

Η καινοτομία στον τομέα της πληροφορικής αποτελεί μία από τις θεμελιώδεις αρχές ύπαρξής της. Όπως δήλωσε ο κ. Joseph Reger, Chief Technology Officer της Fujitsu Siemens Computers: «Η καινοτομία αποτελεί την κληρονομιά μας, τμήμα της καθημερινής εργασίας μας και της μελλοντικής μας επιτυχίας. Με τον διαγωνισμό καινοτομίας προσφέρουμε τη δυνατότητα στον καθένα να διαμορφώσει το μέλλον της βιομηχανίας».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στο: http://innovationcontest.fujitsusiemens.com.