Το My.com και η Owlcat Games συνεργάζονται με την Koch Media / Deep Silver για την προώθηση και τη διανομή του αναμενόμενου, αναγνωρισμένου από τους κριτικούς role playing game Pathfinder: Kingmaker. Το παιχνίδι είναι το πρώτο ισομετρικό RPG που βασίζεται στο άκρως δημοφιλές Pathfinder Roleplaying Game της Paizo Inc.

«Έχουμε φιλόδοξα σχέδια για το Pathfinder: Kingmaker. Θέλουμε να γίνουμε γνωστοί στον μέγιστο αριθμό παικτών σε όλο τον κόσμο, να κάνουμε το παιχνίδι προσβάσιμο σε όλους και την ίδια στιγμή να διατηρήσουμε την αναμενόμενη ποιότητα, να είμαστε σωστοί απέναντι στους οπαδούς του. Η συνεργασία με την Deep Silver διαβεβαιώνει ότι θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε το εμπορικό μας marketing και να επωφεληθούμε από τη μοναδική εμπειρία που μας προσφέρει η KOCH,» είπε ο επικεφαλής της Owlcat Games, Oleg Shpilchevsky.

Το Pathfinder: Kingmaker θα περιοδεύσει τους παίκτες στις κακόφημες Stolen Lands, στις επικίνδυνες και ταραγμένες περιοχές που είναι πασίγνωστές στους οπαδούς του Pathfinder. Το παιχνίδι θα επιστρέψει σε οικείους χαρακτήρες και πασίγνωστες τοποθεσίες της ιστορίας της σειράς, αλλά θα προσφέρει στους παίκτες και ολοκαίνουριες περιπέτειες, θανάσιμους εχθρούς και απρόβλεπτες ανατροπές. Οι λάτρεις του επιτραπέζιου fantasy RPG θα ζήσουν το επικό, ηρωικό του σύμπαν με νέους τρόπους ενώ οι computer RPG gamers θα ανακαλύψουν το αγαπημένο τους είδος παιχνιδιών υπό ένα πιο σύγχρονο φως.

Το Pathfinder: Kingmaker θα δυσκολέψει τους παίκτες τόσο ως adventurers όσο και ως ηγεμόνες, καθώς θα μπορέσουν να κυριέψουν εξερευνημένους τόπους και να χτίσουν το δικό τους βασίλειο στους ερημότοπους. Η ίδρυση του βασιλείου ξεπερνά την απλή κατασκευή οχυρών και γίνεται μια πιστή αναπαράσταση του χαρακτήρα του ήρωα και των επιλογών που κάνει στη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάθε βασίλειο θα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα διαμορφώνεται από τους ηθικούς κανόνες, τις επιλογές, τους συμμάχους και την ικανότητα του ήρωα να καθοδηγεί τον λαό του.