Η σειρά ασπρόμαυρων μοντέλων προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως και 40.000 σελίδων, την υψηλότερη απόδοση μελανιού στην κατηγορία του

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέες σειρές MFP και εκτυπωτών WorkForce Pro, που είναι ιδανικές για επαγγελματικούς χώρους με υψηλό φόρτο εργασίας, φέρνοντας τα οφέλη της κορυφαίας τεχνολογίας inkjet, τον χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, τις χαμηλές απαιτήσεις παρέμβασης από το χρήστη και την υψηλή παραγωγικότητα σε μικρές ομάδες εργασίας που απαιτούν δυνατότητες εκτύπωσης σε Α3 και Α4. Τα μοντέλα WF-C8690, WF-C8610 και WF-C8190 προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση για εκτύπωση Α3 σε αυτήν την κατηγορία, ενώ τα μοντέλα WF-M5799DWF, WF-M5299DW και WF-M5298DW παρέχουν γρήγορη, αξιόπιστη και υψηλής απόδοσης ασπρόμαυρη εκτύπωση A4, με χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO).

Η κ. Νατάσσα Γεωργίου, Corporate Channel Manager, Epson Greece, δηλώνει: «Αυτοί οι εκτυπωτές inkjet, όντας ανώτεροι από τους laser, εξοικονομούν χρήματα, ενέργεια και χρόνο, ενώ παράλληλα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για βελτίωση της παραγωγικότητας και για τη διαχείριση εγγράφων. Τα νέα μοντέλα είναι ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, την ελαχιστοποίηση των παρεμβάσεων από το χρήστη και την απλοποίηση της ροής εργασιών, ενώ παράλληλα εξοικονομούν κόστος. Τα πλεονεκτήματα των ελάχιστων παρεμβάσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος καθιστούν αυτές τις συσκευές ιδανικές και για ειδικούς τομείς, όπως η εκπαίδευση, η υγεία, οι δημόσιες διοικητικές υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο, ενώ συγχρόνως καλύπτουν τόσο τις ανάγκες εκτυπώσεων, όσο και ενισχύουν τις προσπάθειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης».

Η νέα σειρά WF-C8000 είναι ιδανική για επαγγελματίες που αναζητούν συσκευές με δυνατότητα εκτύπωσης A3 με μεσαίες ανάγκες αναφορικά με τον όγκο εκτυπώσεων, . Καθημερινά, προσφέρει γρήγορη εκτύπωση εγγράφων A4, με χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας First Page Out Time (FPOT) στα 5,5 δευτερόλεπτα, αλλά παράλληλα υποστηρίζει και μια σειρά νέων επιλογών για έγγραφα A3 που εκτυπώνονται εσωτερικά, όπως φυλλάδια, μπροσούρες, φύλλα δεδομένων Excel, κατασκευαστικά σχέδια, σημειώσεις για την εκπαιδευτική διδασκαλία και ακόμη περισσότερα.

Αντίστοιχα, η σειρά WF-M5000 καλύπτει τις ανάγκες των επιχειρήσεων, που απαιτούν μια ισχυρή λύση ασπρόμαυρων εκτυπώσεων, οι οποίες πρέπει να συνδυάζονται με χαμηλό αρχικό κόστος ιδιοκτησίας για χρήση από μικρές ομάδες εργασίας με υψηλό όγκο εκτυπώσεων. Η εντυπωσιακή απόδοση μελανιού για εκτύπωση έως και 40.000 σελίδων αποτελεί την υψηλότερη στην κατηγορία του1 — ανταποκρίνεται στην ανάγκη χαμηλού κόστους ιδιοκτησίας, ενώ απαιτεί ελάχιστες παρεμβάσεις από το χρήστη. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύεται τόσο η παραγωγικότητα, αλλά και η διαδικασία εκτύπωσης χωρίς θερμότητα και χωρίς επαφή επιτρέπει εκτεταμένη ευελιξία υλικών.

Η εκτύπωση με αυτά τα μοντέλα υποστηρίζει τουλάχιστον 90% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με αντίστοιχα μοντέλα εκτυπωτών laser 2, συμβάλλοντας στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και του λογαριασμού κατανάλωσης ενέργειας των χρηστών. Κι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να προσφέρει χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας 4,8 δευτερολέπτων, γρηγορότερα δηλαδή από τα αντίστοιχα μοντέλα laser 3 .

Σχεδιασμένες για επιχειρήσεις, και οι δύο σειρές προσφέρουν λογισμικό και εργαλεία, τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Epson Print Admin, Document Capture Pro 4 και Epson Device Admin, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας, κάτι παραπάνω από απλή εκτύπωση και σάρωση. Το Epson Open Platform 5 και η ενσωμάτωση προγραμμάτων ISV προσθέτουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut.

  1. Απόδοση σελίδων κατά προσέγγιση. Η πραγματική απόδοση ποικίλλει ανάλογα με τις εκτυπωμένες εικόνες και τις συνθήκες χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνσηwww.epson.eu/pageyield. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 20 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC, στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από την BLI όπου είναι δυνατό, ή από τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών όπως δηλώνουν οι ίδιοι. 2. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από την BLI όπου είναι δυνατό, ή από τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών όπως δηλώνουν οι ίδιοι. 3. Η σύγκριση πραγματοποιήθηκε σε σχέση με τους 10 κορυφαίους σε πωλήσεις ασπρόμαυρους εκτυπωτές laser στη Δυτική Ευρώπη και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, με ταχύτητα εκτύπωσης μεταξύ 21 και 45 σελίδων το λεπτό, όπως προσδιορίζεται από την IDC στους 12 μήνες έως τον Δεκέμβριο του 2017. Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από την BLI όπου είναι δυνατό, ή από τις ιστοσελίδες των κατασκευαστών όπως δηλώνουν οι ίδιοι.. 4. Μόνο συσκευές πολλαπλών λειτουργιών. 5. Συμβατά μόνο με συσκευές πολλαπλών λειτουργιών PCL/PS.
Χαρακτηριστικά WF-C8690 WF-C8610 WF-C8190
Εκτύπωση με ταχύτητες έως 34 σελ./λεπτό για ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις (20 σελ./λεπτό κατά ISO)
PDL, συμπεριλαμβανομένων προηγμένων ρυθμίσεων PCL 5 και 6 (offset, παράλειψη κενής σελίδας, γραμματοσειρά), και PostScript 3
GDI
MFP/SFP: MFP MFP SFP
Μέγιστη χωρητικότητα χαρτιού 1.835 σελίδων
Μικρότερος χρόνος αναμονής με χρόνο εξόδου πρώτης σελίδας 5,5 δευτ. (από τη λειτουργία ετοιμότητας)
Αναλώσιμα: έως 11.500 μεγάλες μαύρες σελίδες / έως 8.000 μεγάλες έγχρωμες σελίδες
Epson Connect
Gigabit Ethernet / Wi-Fi Direct / NFC
Σάρωση σε e-mail, FTP, και φάκελοι δικτύου χωρίς υπολογιστή
Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης
Διαμόρφωση web
Υποστήριξη βιβλίου διευθύνσεων LDAP
Απευθείας σάρωση και εκτύπωση από USB Μόνο εκτύπωση
Μεμονωμένη αντίστροφη σειρά από κεντρικό υπολογιστή – τοποθετεί σωστά στην αντίστροφη σειρά τις εργασίες εκτύπωσης που έχουν σταλεί μέσω παλαιότερων κεντρικών υπολογιστών
Τεχνολογία PrecisionCore
Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων (ADF) διπλής όψης
Σάρωση διπλής όψης με 1 πέρασμα με ADF
Αναφορές φαξ
Εύχρηστη έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών 2,4 ιντσών
Πιστοποίηση ENERGY STAR
Χαρακτηριστικά WF-M5799DWF WF-M5299DW WF-M5298DW
Συσκευή πολλαπλών λειτουργιών
Συσκευή μίας λειτουργίας
Γλώσσα εκτυπωτή PCL/PS PCL/PS PCL/PS
Μέγιστη απόδοση μελανιού έως 40.000 σελίδες
Σάρωση υψηλής ταχύτητας πολλαπλών περασμάτων 24 ipm (ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση)
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε λειτουργία 25 W 25 W 25 W
Με δυνατότητα Epson Open Platform
Με δυνατότητα Epson Print Admin
Μελάνια pigment DuraBrite Ultra
Τυπική είσοδος χαρτιού 330 φύλλων, μέγιστη είσοδος χαρτιού 830 φύλλων με προαιρετική τροφοδοσία χαρτιού (80 gsm) Τυπική/μέγιστη 331