Η Bakers Digital Communication έκανε αισθητή την παρουσία της στα φετινά Digital Media Awards, το θεσμό που βραβεύει, τα τελευταία 5 χρόνια, τις βέλτιστες πρακτικές και τα καλύτερα επικοινωνιακά έργα στο χώρο των Ψηφιακών Εκδόσεων και Μέσων στην Ελλάδα.

Η θυγατρική της V+O απέσπασε τρεις διακρίσεις για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δύο απαιτητικών project στο online περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Bakers Digital Communication βραβεύτηκε:

  • με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing και συγκεκριμένα ως Best Public Service / CSR Award, για τον σχεδιασμό και την δημιουργία της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Αυτοεξέτασης Μαστών «Breast Care» για λογαριασμό της Ρέα Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση breastcare.reamaternity.gr.

Η ηλεκτρονική υπηρεσία είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των γυναικών, από νεαρή ηλικία, προς ενέργειες πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε ένα περιγραφικό 3D βίντεο για την διαδικασία της ψηλάφησης, καθώς και η λειτουργία «Θύμισέ μου» για την παρακίνηση ετήσιας προληπτικής εξέτασης.

  • Δυο, ακόμα, βραβεία απονεμήθηκαν στην Bakers, για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Wind News Blog που αφορά στο ψηφιακό κανάλι εσωτερικής ενημέρωσης των εργαζομένων της Wind Hellas.

Το έργο διακρίθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία Ειδικά Βραβεία [υποενότητα Best Vertical / Thematic Blogs] και Bronze στην κατηγορία Non Publisher Media Site, ολοκληρώνοντας τη λίστα με τις διακρίσεις που έλαβε η Bakers στα φετινά DIME AWARDS.