Τη μοναδική Gold διάκριση στην κατηγορία “Προμηθευτής cloud υπηρεσιών” απέσπασε η Office Line στο πλαίσιο των φετινών Impact BITE Awards, των αναγνωρισμένων βραβείων ανάδειξης των βέλτιστων πρακτικών και της καινοτομίας της Επιχειρηματικής Τεχνολογίας.

Η εταιρεία, παρότι υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, ήταν η μοναδική που αναδείχτηκε και βραβεύτηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία, γεγονός που πιστοποιεί τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα του Cloud. Η νέα αυτή διάκριση προήλθε από έναν έγκριτο θεσμό που δίνει το βήμα στις πρωταγωνίστριες εταιρείες του κλάδου ICT να αναδείξουν τις καλές πρακτικές και την καινοτομία τους.

Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της Office Line A.E ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Κουρής, ο οποίος σχολίασε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε την ύψιστη διάκριση στην κατηγορία “Προμηθευτής cloud υπηρεσιών” στα φετινά Impact BITE Awards, τα οποία αναδεικνύουν τις βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης της επιχειρησιακής τεχνολογίας, στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα της δραστηριότητας της εταιρείας μας. Με προηγμένες cloud λύσεις που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα των πελατών μας, έχουμε να επιδείξουμε μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο των cloud υλοποιήσεων και των έργων μετάβασης στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε ένα εγνωσμένο πελατολόγιο, γεγονός που μας καθιστά πρωτοπόρους στον τομέα αυτό στη χώρα μας».

Τα βραβεία Impact BITE Awards διοργανώνονται από το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για 7η χρονιά. Στο παρελθόν, μέσω των εν λόγω βραβείων, έχουν αναδειχθεί περισσότερες από 220 βέλτιστες πρακτικές αξιοποίησης της επιχειρησιακής τεχνολογίας, πολλές από τις οποίες έχουν γίνει πραγματικά case studies στην αγορά.