Με αφορμή την έναρξη των εγγραφών του Spetses mini Marathon 2018 και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’ η LG Electronics Hellas (LG) ανακοινώνει μία σημαντική νέα πρωτοβουλία για όλους τους νέους αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας: την ανάληψη του κόστους όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 ετών, τόσο στον Αγώνα Δρόμου των 5 χλμ. όσο και στον Κολυμβητικό Αγώνα των 1,5 χλμ., καθιστώντας δωρεάν όλες τις εγγραφές στις δύο αυτές κατηγορίες.

Παράλληλα, θεσπίζει τιμητικά βραβεία για τέσσερις νέους, ανερχόμενους αθλητές, 2 αγόρια και 2 κορίτσια, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ θα προσκληθούν και στο νησί των Σπετσών για να μιλήσουν στους συνομηλίκους τους για την αξία της άθλησης αλλά και τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού σε αυτήν την ηλικία.

Τέλος, ως μέσο περαιτέρω επιβράβευσης των νέων παιδιών που θα τρέξουν και θα κολυμπήσουν, η LG θα προσφέρει στα τρία πρώτα αγόρια και τρία πρώτα κορίτσια, σε κάθε αγώνισμα, από ένα μοναδικό προϊόν οικιακής ψυχαγωγίας.

Με αφορμή αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη δήλωσε: «Είναι για εμάς μεγάλη χαρά να υλοποιούμε φέτος αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία που έχει στόχο να ενδυναμώσει τη συμμετοχή νέων στους αγώνες των 5Κ και στο νέο αγώνισμα των 1500Μ κολύμπι ανοιχτής θάλασσας».

Με τη σειρά της η Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Electronics Eλλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για πέμπτη συνεχή χρονιά στηρίζουμε το μεγαλύτερο multi-sport event της χώρας και που φέτος μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ‘LG Αθλητές του Αύριο’ αναλαμβάνουμε το κόστος όλων των συμμετοχών στην ηλικιακή κατηγορία 12-17 στηρίζοντας έτσι τη νέα γενιά αθλητών και δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους εφήβους να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική διοργάνωση».