Η Eyewide Hotel Internet Marketing Services – εταιρεία φιλοξενίας, κατασκευής, ανάπτυξης και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης – λανσάρει στον χώρο του διαδικτύου το ολοκαίνουργιο site του ξενοδοχείου Royal Blue Resort & Spa.


eyewide-hotel-internet-marketing-servicesΤο 5 αστέρων Royal Blue Resort & Spa βρίσκεται στην Κρήτη, δίπλα στο μικρό παραδοσιακό χωριό Πάνορμο, στη βόρεια ακτή του νησιού και απέχει μόνο 22 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και 55 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Με το δικό του ιδιωτικό κόλπο χτισμένο στην ακροθαλασσιά, το Royal Blue Resort & Spa, δίνει την ευκαιρία στον κάθε επισκέπτη να απολαύσει την ηρεμία που μπορούν να χαρίσουν απλόχερα το απέραντο γαλάζιο της Κρητικής θάλασσας και ο ατελείωτος ορίζοντας του μπλε ουρανού.


Το ξενοδοχείο κτισμένο σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές με χαρακτηριστικό στοιχείο το νερό, αποτελείται από πολλές πισίνες, καταρράκτες και ρυάκια, καθώς επίσης από χρωματιστούς κήπους και μονοπάτια που εκτείνονται σε όλο το θέρετρο, εκπληρώνοντας τις αισθήσεις με ένα μοναδικό αίσθημα ευημερίας και χαλάρωσης. Φυσική πέτρα από την περιοχή έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς στη διακόσμηση των υπαίθριων χώρων, με έμφαση στη λεπτομέρεια, παντρεύοντας με ένα μοναδικό τρόπο την εκλεπτυσμένη και τη φυσική κομψότητα.


Πρωταρχικός σκοπός της Eyewide Hotel Internet Marketing Services, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας όπου η εύκολη πλοήγηση, η υψηλή αισθητική και η λειτουργικότητα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της. Το Royal Blue Resort & Spa υπέγραψε συνεργασία με την Eyewide Hotel Internet Marketing Services για τις ακόλουθες υπηρεσίες:


– Hotel Internet Marketing
– Δημιουργία ιστοσελίδας
– Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης
– Διαφημιστικές καμπάνιες


Το ξενοδοχείο Royal Blue Resort & Spa στο Ρέθυμνο Κρήτης σας καλωσορίζει στο νέο του site http://www.royalblueresort.com